UFC Fight Night: Strickland vs. Imavov analýza, karta a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Po měsíční pauze se znovu naplno rozbíhá kolos s názvem UFC. Prvnímu turnaji v letošním roce vévodí bitva bouřliváka Stricklanda s Francouzem Imavovem. Podívejte se na sázkařskou analýzu a tip.

KURZY A TIPKARTALIVESTREAM

Nassourdine Imavov je na vlně vítězství Foto: Profimedia

UFC Fight Night Las Vegas: Sean Strickland vs. Nassourdine Imavov datum, informace

Hned první UFC turnaj roku 2023 potkala nečekaná komplikace. Z hlavního souboje vypadl pro zranění Kelvin Gastelum, nabídnuté laso ale bez váhání zachytil Sean Strickland.

Zkušený bijec se po dvou porážkách v řadě potřebuje vrátit na vítěznou vlnu, proti nepříjemnému Imavovovi ho ale nečeká vůbec nic jednoduchého. Hlavní karta startuje v Las Vegas okolo 01:00 v neděli ráno našeho času. Všechny zápasy můžete sledovat živě na Fortuna TV ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC Vegas 67 Sean Strickland vs. Nassourdine Imavov sázkový tip a kurzy

Sean Strickland má za sebou dvě porážky, které výrazně zpomalily jeho titulové ambice. Nejprve inkasoval brutální KO od současného krále střední divize Alexe Pereiry, následovala těsná porážka na body s Jaredem Cannonierem. Ta přišla na dosud poslední turnaji v polovině prosince a Strickland přijetím zápasu na short notice nastoupí na dvou eventech po sobě, což se téměř nevidí. Kalifornský tarzan nutně potřebuje zabrat a negativní sérii porážek přerušit.

Rodák z Anaheimu je známý svou bohorovností a nabubřelým sebevědomím. Nikdy si z nikoho a ničeho nedělá hlavu, což se mu ale právě v posledních zápasech krutě vymstilo. Stále jde ale o sedmičku divize a obrovsky nebezpečného postojáře, který za 8 let v UFC posbíral mnoho zkušeností. Druhý zápas v rychlém sledu by ale speciálně v tomto zápase na 5x5 min. mohl představovat problém.

BILANCE
Sean Strickland (25-5) Nassourdine Imavov (12-3)

Nassourdine Imavov debutoval v UFC v roce 2020 a za poměrně krátkou chvíli na sebe dokázal upozornit. Momentálně čítá jeho série v nejprestižnější světové organizaci 4 výhry a 1 porážku, přičemž třikrát v řadě odcházel z boje jako vítěz, což ho vystřelilo na 12. místo žebříčku. Aktuálně patří v této váhové kategorii k nejzajímavějším bojovníkům.

27letý francouzský ranař je moderním typem bojovníka, který je díky své komplexnosti velmi nečitelný. Ve svém repertoáru má i několik zajímavých submisí a na rozdíl od Stricklanda mu nevadí grapplingová výměna na zemi. Změna soupeře na poslední chvíli je sice nepříjemná, delší přípravný kemp i aktuální forma ho ale pasují do role mírného favorita utkání.

TIP: Imavov zvítězí, v kurzu 1,83 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Nassourdine Imavov je mírným favoritem zápasu

UFC Fight Night: Strickland vs. Imavov fight card, program, zápasy a výsledky

Podívejte se na kompletní zápasový program turnaje, na kterém například nechybí neporažený Umar Nurmagomedov nebo Javid Basharat, který v roce 2020 zápasil v organizaci Oktagon.

UFC FIGHT NIGHT LAS VEGAS
Hlavní karta
Middleweight 5x5
Sean Strickland (body) vs. Nassourdine Imavov
Featherweight Dan Ige (TKO) vs. Damon Jackson
Middleweight
Punahele Soriano vs. Roman Kopylov (TKO)
Bantamweight
Ketlen Vieira vs. Raquel Pennington (body)
Bantamweight Umar Nurmagomedov (KO) vs. Raoni Barcelos
Prelims
Bantamweight Mateus Mendonça vs. Javid Basharat (body)
Middleweight Abdul Razak Alhassan (KO) vs. Claudio Ribeiro
Lightweight Mateusz Rebecki (body) vs. Nick Fiore
Flyweight
Allan Nascimento (submise) vs. Carlos Hernandez
Featherweight Daniel Argueta (body) vs. Nick Aguirre
Flyweight Charles Johnson (TKO) vs. Jimmy Flick

Kdy a kde sledovat UFC Fight Night: Imavov vs. Strickland živě? Livestream Fortuna TV

Stejně jako v minulém roce, také letos má Fortuna TV všechny turnaje UFC živě v livestreamu. Jednoduchou online registraci zvládnete během chvíle a obratem dostanete pěkný sázkový bonus, za který si můžete rovnou vsadit.

Turnaje UFC je možné sledovat také pomocí oficiálního PPV UFC Fight Pass ($10/měsíc). Hlavní kartu tohoto turnaje odvysílá také stanice Premier Sport 2, která je standardně součástí placených balíčků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde se koná první turnaj UFC 2023?

První UFC turnaj roku 2023 proběhne 14. ledna v Apex centru v Las Vegas. V hlavním zápase nastoupí Sean Strickland a Nassourdine Imavov. Kompletní fight card a sázkový tip najdete v článku zde


Hodnocení turnaje UFC Fight Night: 7,3/10

  • Datum a místo konání: Sobota 14. ledna od 22:00 SEČ, Apex Las Vegas
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.