A je to tady! Násilné video už řeší policie, Mawar bude mít co vysvětlovat

Přední český bojovník Tadeáš Růžička řeší pořádný malér. Video, v němž hraje "hlavní roli" už řeší státní orgány. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Mawar je v pořádných problémech Foto: Facebook/RFA

Hrozí Mawarovi vězení za ublížení na zdraví? Případ už řeší policie

Tohle se Tadeáši Růžičkovi hodně nepovedlo. Český profesionální zápasník má na krku podle několika zdrojů policejní vyšetřování. Předmětem šetření je video, ve kterém Mawar fackuje bezvládně ležícího může, kterého měl podle všeho předtím napadnout "poslat" do bezvědomí.

Video ve čtvrtek odvysílala v televizi redakce Krimi Zpráv s tím, že se případem již má zabývat policie a Mawar se tak co nevidět bude ze svého činu muset zpovídat. Brutální záběry odsoudil i Karlos Benda, se kterým se Růžička pravděpodobně utká v dalším zápase pod organizací Clash of the Stars. Zda k zápasu ale dojde je ve světle nejnovějších událostí velmi nejisté.

Důvodem, proč měl Mawar zmlátit neznámého muže, mělo být napadení jeho přítelkyně. Růžička následně umístil video na sociální sítě, což vyvolalo další várku negativní odezvy. Celý případ však může mít pro 25letého horkokrevného sportovce vážnou dohru.

Mawarova agresa a pouliční praktiky jsou přitom napříč scénou veřejně známou skutečností. Nedávno dokonce hrubě poslal k zemi svoji přítelkyni, se kterou praktikovali zdánlivě lehký sparing a stínování. I toto nevhodné chování si u fanoušků vzbudilo velkou kritiku.

Sám Mawar skrze Instagram vzkázal, že incident s neznámým mužem je již staršího data. Více se k tomu ale nevyjádřil. Pikantní na tom je, že první, kdo na situaci poukázal, byl Mawarův nedávný soupeř z Clash of the Stars, Tadeáš Veselý. Celý případ budeme i nadále sledovat a přineseme vám nejčerstvější informace.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...

Mawar si vyhlédl dalšího soupeře

Tohle chtělo kuráž. Mawar si vyhlédl o 50 kilo těžšího soupeře. Dojde v Clashi na mega zápas?

Na sociálních sítích se vyrojila obrovsky zajímavá a překvapivá výzva. Miláček davů Tadeáš Růžička má tentokrát políčeno na velké sousto....

Mawar nenechal nikoho na pochybách

Clash of the Stars 5: Mawar si nelítostně pohrál s Veselým, Benda popravil Diega Kotlára

Galavečer Clash of the Stars 5 je minulostí a fanoušci budou mít rozhodně na co vzpomínat. Podívejte se na ty nejdůležitější momenty ostře...