Tohle chtělo kuráž. Mawar si vyhlédl o 50 kilo těžšího soupeře. Dojde v Clashi na mega zápas?

Na sociálních sítích se vyrojila obrovsky zajímavá a překvapivá výzva. Miláček davů Tadeáš Růžička má tentokrát políčeno na velké sousto. Trashtalk mezi oběma stranami už započal.

Mawar si vyhlédl dalšího soupeře Foto: Facebook/Clash of the Stars

Mawarův temperament znovu v akci. Chce se poměřit s oblíbeným svalovcem

V těle mu koluje krev válečníka. Tadeáš Mawar Růžička si svůj poslední zápas pod organizací Clash of the Stars nemůže vynachválit, a tak přispěchal s novou výzvou. Ve svém dalším utkání by se rád poměřil s Karlosem Bendou, který se u fanoušků těší rovněž velké oblibě. Kromě samotného duelu v kleci by tak mohlo jít o vyhrocený souboj fanouškovských táborů.

V neděli večer prostřednictvím instagram stories počastoval Mawar Bendu několika štiplavými poznámkami, načež se bývalý kulturista samozřejmě rozhodl reagovat. Oba borci si vyměnili několik vzkazů, pravdou ale je, že se Mawarova výzva prozatím setkala s poměrně velkou kritikou.

„Tak poslouchej kamaráde, zkusím ti to říct tvojí řečí. My jsme z úplně jinýho světa. Ty nejsi sportovec, ty jsi youtuber. Začal si se s*át do bojový scény, začal si si dělat ostudu tím, jak moc mluvíš… Lidi jako ty jsou těžce trestaný a když už na to dojde a někdo tě sestříkne, tak ty budeš ten první, kdo bude mluvit o věcech, který se nestaly. Víš, jakej problém mi dělalo sedět vedle tebe? Kluky, jako jsem já nikdy nepochopíš. Tohle je tvrdá realita brácho…

Bojové sporty jsou úplně o něčem jiném. To, že jsem vedle tebe seděl, tak to bylo jen kvůli Le Symu a z respektu k tomuto sportu. Já ti ukážu, jak tyhle pumpičky dopadají, když se setkají s opravdovým fighterem. Neházej na mě nějaký fety a tyhle věci, nebuď posranej a pojď dát nějakej staredown. Já jsem ready.“

„Hele přijde to jenom mně, nebo mě poslední dobou napadají jen tací, kdo mluví jak Kotlár? Každopádně to, že náš Mawar říká, že nejsem sportovec… On asi nechápe, že existují i jiné sporty, než jsou bojové sporty. Já jsem dělal kulturistiku 15 let ještě v době, kdy on tahal kačera.

O tom ztrapnění… mně spíš trapný jako profík jít do klece proti tlustýmu klukovi, který neumí dát ani ránu. Ale čert to vem, on si vydělal, a já na tom vlastně nevidím nic špatnýho.. Buď se umí velice dobře přetvařovat, nebo lže. Vždycky, když jsme se viděli na tiskovkách, tak jsme si podali ruku a prohodili pár slov. Rozhodně mi nepřišlo, že by měl obtíže vedle mě sedět. Jde vidět, jak využívá situace a věci z minulosti dokáže přetočit.

Každopádně té výzvě se vůbec nebráním, pokud to bude Clash a fanoušky zajímat. Klidně pojďme do toho. Mawar zřejmě potřebuje další peníze, ale nic proti tomu, i já je chci. „, vzkázal Benda

Karlos Benda tedy v podstatě na tento zápas přistoupil a teď je na tahu samotná organizace Clash of the Stars. Jak Mawar, tak Benda si na posledním turnaji se svými soupeři poradili velice rychle. Benda ukončil Diega Kotlára a Mawar si podle očekávání poradil s drzým Tadeášem Veselým. Dojde teď na jejich vzájemný souboj?

bavte-se-u-sazkove-kancelare-betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mawar nenechal nikoho na pochybách

Clash of the Stars 5: Mawar si nelítostně pohrál s Veselým, Benda popravil Diega Kotlára

Galavečer Clash of the Stars 5 je minulostí a fanoušci budou mít rozhodně na co vzpomínat. Podívejte se na ty nejdůležitější momenty ostře...

Tadeáš Mawar Růžička: Veselý je zlo

Je to veřejný zlo! vysvětluje Mawar svou nenávist vůči Veselému

Tadeáš Mawar Růžička o show a o Clashi: Jak vlastně vznikla myšlenka účastnit se Clash of the Stars a proč ho Tadeáš Veselý tak vytáčí?

Max Green na Clash of the Stars

Proč se Max Green neobjevil v Red Face? Mluví se o únosu a půlmilionové pokutě

Hned první duel galavečera nové organizace Red Face se neobešel bez problému. Očekávaný Max Green se neukázal. Co stálo za jeho náhlým...