Je to veřejný zlo! vysvětluje Mawar svou nenávist vůči Veselému

Tadeáš Růžička sklízí, co zasel svou účastí v Clash of the Stars, a dává jeden rozhovor za druhým, i když ho mnozí profesionálové odsoudili. Jak vlastně vznikla myšlenka účastnit se Clash of the Stars a proč ho Tadeáš Veselý tak vytáčí?

Tadeáš Mawar Růžička: Veselý je zlo Foto: Facebook/Clash of the Stars

Mawar přiznal, že Veselého vnímá jako zlo

Mnozí profesionálové Tadeáše Růžičku odsoudili za účast v bizarní show Clash of the Stars. Mawar měl však od začátku jasno a nijak se tím nenechal rozhodit. Jeho zapojení ale bylo zvláštní i kvůli odvěké rivalitě mezi ním a promotérem Clashe Le Sym, se kterým se před třemi lety pobil v kleci Oktagonu.

Le Sy tehdy prohrál na KO a na konci zápasu z úst Ondřeje Novotného zaznělo: „Jsem zvědav, jestli přijde smíření, jak už to tak bývá v bojových sportech.“ To se však nestalo, tedy rozhodně ne hned.

Sám Mawar uvedl, že jejich první schůzka ohledně jeho působení v Clashi v něm vzbuzovala nervozitu, ale Le Sy se prý zachoval jako naprostý profesionál, a tak se z nich stali obchodní partneři a posléze dokonce přátelé.

Není tajemstvím, že i mnozí čeští profesionální zápasníci jsou fanoušci neobvyklého formátu, jakým je Clash of the Stars. Patří mezi ně i naše špičky jako Leo Brichta nebo David Kozma, Mawar ale ve skutečnosti fanouškem nebyl. K akcím svérázné organizace ho přivedla jeho přítelkyně a také kamarád a PR specialista v jednom.

Kromě toho jako kluk býval fanouškem wrestlingu, ke kterému show v Clash of the Stars přirovnal. „Já to říkám pořád, lidi tam nejdou na ty zápasy... je to prostě show a divadlo a nikdy nevíte, co se tam stane... je to cirkus, je to sranda... Když jsem tam vzal své rodiče, byli hodně překvapení,“ pronesl v podcastu Guseppe Talk.

Tadeáš Růžička také v rozhovoru podotkl, že podobná show k dnešní době zkrátka patří a že dokud si tohle on sám neuvědomil, nikdo o něm nevěděl: „... cenil jsem starou školu, být tvrdej, zásadovej, ukázat všechno v ringu, ale taky o mně nikdo nevěděl... teď je to úplně o něčem jiným.“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Růžičku k účasti motivoval nemalý honorář, ale i šance se zviditelnit, což se nepochybně povedlo. V posledních týdnech obráží jeden podcast za druhým a dává rozhovory jak na běžícím páse a občas zaznívají zajímavé otázky. V podcastu Guseppe Talk například odpovídal na dotaz, jak je možné, že profesionála jako je on, dokáže vykolejit někdo jako Tadeáš Veselý.

„Tady toho člověka těžce nenávidím,“ přiznal Růžička. „To je veřejný zlo, po kterém ještě můžu šáhnout... to není jako politika, s tím nemůžeme nic dělat, tady to jsem ještě zastavit moh, takovýho blbečka, co mi leze do mýho rajónu a ještě do bojových sportů a ještě si hraje na gangstera nějakýho...“ smál se Mawar.

„Maware, rozsekám tě, pojď si to dát v Clashi,“ zopakoval Růžička slova, která ho dostala do jedné klece s Veselým. „On si myslel, že na tom dokáže udělat víc čísel, když vyzve mě, ale pohřbil se tím,“ odhadoval Mawar motivace Gangstaboye.

„Kdybych tam (v B4THECLASH) byl svůj, tak se ten rozhovor v životě nedokončí. To byla moje životní zkouška... do půl hodiny bych ho tam ugranátoval k smrti i přes ty gorily... takže vlastně on ze mě udělal profíka,“ dodal s úsměvem.

Připomeňte si vyhrocený moment v B4THECLASH, kdy se Mawar neudržel a rozloučil se s Veselým high kickem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marek Datel Valášek dopadl u soudu dobře

Smůla v kleci, štěstí u soudu? Datel se zřejmě dočká šťastného konce

Marek Valášek má za sebou nepříjemnou prohru v kleci s Dynamem a v reálném životě ještě nepříjemnější výslech u soudu.🧨Jak dopadlo...

Jake Paul se dočká vlastního dokumentu

Když se sen stane skutečností. Příběh Jakea Paula míří na filmová plátna

Kontroverzní influencer Jake Paul odkryje svůj přerod z youtubera na boxera. Jeho jméno budí ve světě bojových sportů pořádné emoce, a...

Kaik Brito už zná svého soupeře

Kaik Brito už ví, kdo stojí mezi ním a UFC. Cestu na vrchol rozhodně nebude mít snadnou

Brito porazil mnoho vynikajících zápasníků Oktagonu, avšak UFC je ještě trochu vyšší liga. Koho musí Brazilec udolat, aby získal vytoužený...