Když se sen stane skutečností. Příběh Jakea Paula míří na filmová plátna

Kontroverzní influencer Jake Paul odkryje svůj přerod z youtubera na boxera. Jeho jméno budí ve světě bojových sportů pořádné emoce, a stejně tak by tomu mělo být u zbrusu nového dokumentárního filmu z dílny streamovacího giganta Netflix.

Jake Paul se dočká vlastního dokumentu Foto: Profimedia

Z hvězdy YouTube úspěšným boxerem: Dokument o Jakeu Paulovi exkluzivně na Netflixu

Krev, pot a slzy. Krátká, ale nesmírně zajímavá boxerská kariéra Jakea Paula se dočká filmového zpracování. Uznávaný režisér Andrew Renzi přiblíží neobyčejný příběh hvězdy YouTube, který se v 16 letech rozhodl prorazit v královské disciplíně bojových sportů. Premiéra čtyřdílného dokumentu je naplánována na 1. srpna 2023.

Jake Paul o tom informoval fanoušky prostřednictvím Twitteru, kde vzkázal: "Moje boxerská kariéra se začala psát v roce 2016, ale můj příběh nebyl nikdy odvyprávěn." 26letý úspěšný byznysmen je mimo jiné známý tím, že balancuje na hraně. Tento způsob marketingu mu ale vydělává obrovské peníze a jeho dosahy celosvětově neustále rostou. Ve spolupráci s Netflixem nyní odvypráví svůj příběh plný motivace a odhodlání.

bavte-se-u-sazkove-kancelare-betano

Poslední tři roky byly pro mladšího z bratrů Paulů velmi dynamické a plné akce. Jeho nesporný talent na vlastní kůži pocítily bývalé hvězdy UFC Ben Askren, Tyron Woodley, nebo Anderson Silva. V posledním zápase proti Tommy Furymu ovšem přišlo první klopýtnutí a hořká porážka. Další velká výzva na sebe ale nenechala dlouho čekat.

6. srpna se Jake Paul utká v Dallasu s hvězdným Natem Diazem. Kromě toho "Problémové dítě" vstoupilo do struktur organizace PFL a jeho konto dál bobtná závratnou rychlostí. Prioritou číslo jedna je ovšem box, kvůli kterému se dokonce natrvalo usadil v Portoriku.

Platforma Netflix dává dlouhodobě velký prostor těmto dechberoucím příběhům sportovců napříč všemi odvětvími. Dokument Jakea Paula je samozřejmě jedním z propagačních nástrojů jeho nadcházejícího zápasu s Diazem, od kterého se všeobecné očekává velká sledovanost. Ať už jste fanoušky tohoto internetového mága, nebo ne, jeho cesta nabízí pozoruhodný příběh, jakých ve sportu v poslední době zase tolik nevídáme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul bude spolupracovat s PFL

Jake Paul oznámil spolupráci s PFL, v MMA se objeví ještě letos

Úspěšný americký youtuber a boxer Jake Paul potvrdil svůj příchod do PFL. V progresivní organizaci bude zastávat hned několik pozic....

Jake Paul nestačil na Tommyho Furyho

Jake Paul poprvé padl! Vyrovnaná bitva s Furym příliš neoslnila

Měl to být jeho den. Kontroverzní boxer Jake Paul se už viděl s dalším vítězným zářezem na své pažbě. Jenže tentokrát tvrdě narazil. Tady...

Conor McGregor

Dokument McGregor Forever: info, trailer, premiéra na Netflixu

Na populární vysílací platformě Netflix najdete unikátní dokumentární minisérii o největší světové hvězdě MMA scény Conoru McGregorovi....