Proč se Max Green neobjevil v Red Face? Mluví se o únosu a půlmilionové pokutě

Hned první duel galavečera nové organizace Red Face se neobešel bez problému. Očekávaný Max Green se neukázal. Co stálo za jeho náhlým odstoupením?

Max Green na Clash of the Stars Foto: Facebook/ Clah of the Stars

Max Greena na poslední chvíli střídal Freescoot. Co se stalo?

Máme za sebou první galavečer Red Face. Organizaci od počátku provázejí nečekané potíže a z původní fackované, kterou organizátorům zatrhla byrokracie, vznikla směs seriózních MMA zápasů a bizarní show. Po celý galavečer bylo divákům mnohokrát kladeno na srdce, že Red Face je organizace, která má dvě části: sportovní a zábavnou, či chcete-li bizarní. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s uvítacím bonusem

Pravda je, že pokud jde o tu první část, nabídlo Red Face několik kvalitních zápasů, kde se předvedli bojovníci, které jsme mohli vidět v rámci zavedených organizací jako KSW, IAF nebo RFA.

Organizace se však rozhodla celý večer zahájit tou méně seriózní záležitostí, a tak divák hned při příchodu do haly uviděl uprostřed oktagonu po celou dobu tolik opěvovanou telefonní budku, alias peklo. V té se měli potkat Patrik Koleso Pešava a známá firma organizace Clash of the Stars Max Green, který se ale neobjevil a organizátoři byli nuceni na poslední chvíli hledat náhradu.

„Co jsem se doslechl, tak nějaká nejmenovaná organizace zaplatila MaxGreenovi 50 000 a unesla ho, aby nemohl nastoupit do našeho Pekla, proti Kolesovi. Rozhodlo se tedy, že proti Kolesovi nastoupím já. Zlomím mu páteř,“ tvrdil Freescoot před nástupem do telefonní budky, kde Max Greena na poslední chvíli nahrazoval. (Freescoot zápas pojal velmi submisivně a v podstatě se ve dvojáku nechával po celou dobu Kolesem obouchávat, a tak po chvilce duel skončil jednomyslným vítězstvím pro Kolesa.)

MMA - aktuální kurzy zde

Slovo „únos“ je však v tomto případě zřejmě hodně nadnesené. Na sociálních sítích se později objevilo video, které celou situaci objasňuje, a i v tomto případě platí pověstná Okamova břitva, jelikož vysvětlení je celkem prosté: organizátoři Clash of the Stars upozornili na to, že jejich smlouva s Max Greenem se tluče s tou, kterou má s Red Face.

„Já nechci do Red Face prostě,“ říká odhodlaně Max Green a sundává si z krku při tom kartičku organizace. „Já patřim do Clashe a v Clashi budu,“ odpovídá na otázku, proč svůj postoj organizaci neřekl už dřív.

Kromě únosu se však také skloňovalo slovo „pokuta“, o níž se pořadatelé obou organizací na videu dohadují. Red Face totiž Max Greenovi hrozilo pokutou až půl milionu korun, proti čemuž se nechápavě ohrazoval organizátor Clashe Le Sy.

Max Green nakonec zavolal organizátorovi Red Face, aby mu oznámil, že nenastoupí, ten zřejmě už smířený se situací reagoval překvapivě smířlivě: „Já to vím, v pohodě, zatím ahoj,“ řekl jen a tím byla celá věc vyřešena – alespoň prozatím.

Zástupci Red Face také zmínili Max Greenovu insolvenci, o níž influencer nedávno otevřeně informoval své fanoušky:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný nabídl názor na Red Face

Ondřej Novotný nabízí stručný názor na úvodní galavečer Red Face

V sobotu se konal první turnaj organizace Red Face a několik peprných reakcí na sebe nenechaly dlouho čekat. O jednu z nich se postaral...

Zbyněk Vlček si zabojuje v Oktagonu

Nová posila na Štvanici rozhořčila nejen fanoušky. Tohle patří do Clashe, říkají

I páteční Štvanice se pomalu plní zajímavými duely, teď však Oktagon odkryl zápasníka, který některé fanoušky popudil. Proč ho v turnaji...

Martin Fenin to zase přehnal s pitím

Bouřlivák Martin Fenin zase řádil! Zasahovat musela policie. Co na to Oktagon?

Tenhle projekt dostává vážné trhliny. O Martinovi Feninovi nebylo nějakou dobu příliš slyšet. Teď to však vyhlášený potížista dohání mírou...