Nová posila na Štvanici rozhořčila nejen fanoušky. Tohle patří do Clashe, říkají

I páteční Štvanice se pomalu plní zajímavými duely, teď však Oktagon odkryl zápasníka, který některé fanoušky popudil. Co je nová posila Oktagonu zač a proč ho lidé v turnaji nechtějí?

Zbyněk Vlček si zabojuje v Oktagonu Foto: Facebook/Gorila MMA

Z Love Islandu do klece Oktagonu?

Člověka by napadlo, že účastníka Love Islandu nebo jiné reality show můžete vidět jen v kleci Clash of the Stars, ovšem opak je pravdou. Fakt je, že světy influencerů a bojovníků se čím dál více propojují a i v nejprestižnějších organizacích světa se na vrcholech žebříčků mnohdy objevují právě zápasníci, kteří byli nebo jsou primárně hvězdy internetu. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s uvítacím bonusem

Navzdory osobnímu názoru Ondřeje Novotného na organizace typu Clash of the Stars, kterým se nijak netají, si i teď v rámci Oktagonu střihne první profesionální zápas účastník reality show Love Island Zbyněk Vlček. A právě to se mnohým fanouškům organizace, ale i zápasníkům, nelíbí.

Hned jako první ohlášení tohoto zápasnického debutu okomentoval profesionální fighter Václav Mikulášek„Chci změnu soupeře prosím tohle ne,“ ozval se. A nebyl jediný, komu se to nezamlouvá. Mnozí se ohrazují, že  pseudocelebrity do klece nepatří a už vůbec ne do té Oktagonu a že by podobnou věc čekali spíše od Clashe.

MMA - aktuální kurzy zde

Na Vlčkovu obranu však nutno podotknout, že na rozdíl od většiny zápasníků Clashe má za sebou několikaletý trénink judo a MMA a dva amatérské zápasy, které jsou dokonce zapsány na známé databázi bojovníků tapology.com. Vlčkova bilance čítá jednu prohru na body z roku 2021 a jednu výhru KO z letošního března.

I přesto Vlčka lidé vnímají především jako aktéra reality show a nedostatečně zkušeného, aby si zasloužil zápasit v Oktagonu. Faktem je, že nebýt účasti v Love Islandu, sotva by si ho promotéři tak velké organizace všimli. Ke všemu nejspíš přispělo i jeho nepřímé spojení s Makhmudem Muradovem, který v současné době randí s Vlčkovou někdejší přítelkyní.

Vlček měl zřejmě tyto ambice odedávna, ačkoli o působení v nejlepší tuzemské profesionální lize se mu nejspíš ani nezdálo. Koncem minulého roku se však v médiích objevovaly zprávy o tom, že si to chce v kleci Clash of the Stars rozdat s Markem Datlem Valáškem, který má vyzyvatelů, že neví co s nimi.

„Přední, zadní, pěkně drc na tu bradu. Je tu jeden přelétavej ptáček z holky na holku, Datel, kterej se vyhýbá dobrým soupeřům, vybírá si absolutní začátečníky a považuje se za hvězdu. Tudíž, ty hvězdičko, tady máš jedinečnou příležitost ukázat se poprvé v dobrém světle,“ napsal Vlček na Valáškovu adresu na sociálních sítích.

Datel ale může potenciální soupeře přehazovat vidlemi a po nedávné prohře s Dynamem se možná do dalších zápasů jen tak nepohrne. Zdá se však, že Zbyněk Vlček si nakonec poradí i bez něj a Clash of the Stars, protože pro každého zápasníka, který touží být profesionálem, je Oktagon splněný sen.

V podcastu Sportovní kavárna Vlček přiznává, že nechce mít nálepku Ten z Love Islandu, podívejte se na celý rozhovor ve videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vladimír Lengál

Štvanice se rýsuje dost slibně. Oktagon hlásí další zvučná jména

Letní akce Oktagonu na Štvanici nabírá čím dál ostřejší obrysy. Je jasné, že nuda to nebude a na seznamu zápasníků se objevila další...

Dánský žralok Jonas Magard se těší na vyzyvatele

Oktagon netroškaří, Štvanice nabídne dva titulové zápasy. S kým se utká dánský žralok?

Oktagon chce divákům na Štvanici nabídnout skutečně to nejlepší. Kromě sobotní titulové bitvy už se rýsuje i ta páteční.⚡Kdo nastoupí proti...

Atmosféra na Štvanici je vždy speciální

Nečekaný přídavek. Oktagon letos na Štvanici naservíruje dvojitou porci zápasů

Organizace Oktagon MMA přišla s nečekaným oznámením. Fanoušci se uprostřed horkého léta dočkají pořádné nálože MMA zápasů a velkolepé show....