Nečekaný přídavek. Oktagon letos na Štvanici naservíruje dvojitou porci zápasů

Organizace Oktagon MMA přišla s nečekaným oznámením. Fanoušci se uprostřed horkého léta dočkají pořádné nálože MMA zápasů, zážitků a velkolepé show. O co jde se dozvíte v článku.

Atmosféra na Štvanici je vždy speciální Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Štvanice: Dva turnaje ve dvou dnech

Tak tohle se rozhodně nečekalo. S tradičním Oktagon turnajem pod otevřeným nebem na pražské Štvanici to dlouho vypadalo nejistě, nakonec ale organizace přichází s velkou novinkou, jako poděkování za obrovský zájem.

V roce 2023 se na Štvanici uskuteční hned dva Oktagon turnaje. První v pátek 28. 7. a druhý o den později, v sobotu 29. 7., který je již takřka vyprodaný. Vedení Oktagonu ihned po spuštění prodeje lístků na oznámený sobotní turnaj avizovalo, že pokud fanoušci vyprodají Štvanici za méně než 100 hodin, oznámí velké překvapení.

Tuto metu se nakonec zhruba o tisíc vstupenek nepodařilo splnit, i tak ale Oktagon přichází s velkou bombou. Kvůli velkému zájmu přidává druhý – páteční turnaj. Promotér Ondřej Novotný to okomentoval slovy:

"Poprvé v historii uděláme dva turnaje ve dvou dnech. Ceny na páteční turnaj dáme o něco nižší, aby i ti, kteří se rozhodovali, a cítíli jsme to, že se rozhodují, jestli dají tolik peněz za ten lístek, tak aby se tam mohli dostat. Platí to jak pro VIP, tak pro ostatní lístky, ale show bude stejně kvalitní. Vynikající zápasy – věřím, že nás to společně bude bavit. Těšíme se na vás."

Fanoušci na sociálních sítích se ihned pustili do diskuze, jak kvalitně bude obsazen páteční event. Z logiky věci, by totiž ti, co v tuto chvíli vlastní vstupenky na sobotu, měli dostat o něco lepší podívanou, což ale z výše uvedeného oznámení tak úplně nevyplývá.

V každém případě se v rámci kalendáře turnajů Oktagon MMA jedná o něco zcela mimořádného a bude zajímavé sledovat, jak si s tím organizace po organizační stránce poradí, a zda dokáže udržet svůj vysoký standard.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola ještě neřekl poslední slovo

Kudy povedou další kroky Karlose Vémoly? Tohle jsou možní soupeři

Šrámy na těle a obličeji se postupně hojí, bolest v srdci ale přetrvává. Karlos Vémola se dává dohromady po hořké prohře s Patrikem...

Pavol Neruda zhodnotil turnaj Oktagon 43

Promotér Pavol Neruda přibližuje čísla rekordního turnaje Oktagon 43

Sobotní galavečer Oktagon 43 byl v mnohém výjimečný. Mediální povyk a dopad na širší veřejnost byl mnohonásobně větší než obvykle. Tady...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...