Oktagon netroškaří, Štvanice nabídne dva titulové zápasy. S kým se utká dánský žralok?

Oktagon chce divákům na Štvanici nabídnout skutečně to nejlepší. Kromě sobotní titulové bitvy už se rýsuje i ta páteční. Kdo nastoupí proti dánskému žralokovi a šampionovi v bantamové váze Jonasi Magardovi?

Dánský žralok Jonas Magard se těší na vyzyvatele Foto: OKTAGON MMA

Dánský žralok už tuší soupeře

Už víme, že sobotní Štvanice nám nabídne nepochybně třaskavý souboj o pás v pérové váze – Sanikidze vs. Keita. Fanoušci a návštěvníci pátečního turnaje nebudou o nic ochuzení, i v pátek se totiž budou moci těšit na titulový zápas.

➤ Klikněte zde a vsaďte si s bonusem za registraci

Dánský žralok Jonas Magard údajně okamžitě projevil zájem o účast v turnaji na Štvanici a organizace neváhala jeho přání vyslyšet. Až dodneška však nebylo jasné, kdo se s ním o pás v bantamové váze utká. Promotéři to však zařídili šikovně tak, aby zároveň trochu okořenili nadcházející turnaj Oktagon 44, který se bude konat tuto sobotu v Oberhausenu. Přišli totiž s nápadem, že do boje se žralokem by mohl vítěz duelu Račić vs. Costa.

O Račićovi coby případném soupeři polemizoval Magard už po jeho výhře v libereckém Oktagonu 41, v rámci kterého porazil Američana a veterána UFC Gustava Lopeze. Podle Magardovy reakce na instagramu však dánský žralok rád uvítá v kleci kteréhokoli z dvou zmiňovaných zápasníků.

Pro Costu a Račiće tedy sobotní německý turnaj získává nový rozměr a tahle šance pravděpodobně v obou zažehne další motivaci k boji.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vítěze však čeká po Oktagonu 44 pěkná honička, protože do zápasu s nadupaným dánským žralokem mnoho času zbývat nebude, a jak sám Jonas Magard avizuje ve vzkazu níže, zatímco si potenciální vyzyvatel bude lízat rány utržené v Oberhausenu, dánský žralok bude pilně trénovat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alexander Poppeck se pobije o prozatímní titul polotěžké váhy

Oktagon 44: Pavol Langer vs. Alexander Poppeck datum, kurzy, karta a livestream

V sobotu se v Oberhausenu 🇩🇪 uskuteční turnaj Oktagon 44 s hlavním zápasem Langer vs. Poppeck.✔️ Veškeré info k turnaji najdete v tomto...

Vladimír Lengál

Štvanice se rýsuje dost slibně. Oktagon hlásí další zvučná jména

Letní akce Oktagonu na Štvanici nabírá čím dál ostřejší obrysy. Je jasné, že nuda to nebude a na seznamu zápasníků se objevila další...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...