Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Je to projekt, jaký na domácí scéně, ani jinde v Evropě, nemá obdoby. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Oktagon ve spolupráci s Tipsportem přichází s neuvěřitelně štědrou pyramidou velterové divize.

sipka ZDE NAJDETE AKTUÁLNÍ INFORMACE K DRUHÉMU ROČNÍKU

O CO JDEBOJOVNÍCI A PRAVIDLA
PAVOUK – KURZY – LIVESTREAMLÍSTKY

Poslední Čech v pyramidě David Kozma Foto: OKTAGON MMA

Tipsport Game changer pyramida 2023 (velterová váha) - odměny, účastníci

Tenhle krok může změnit pravidla hry a vystřelit organizaci Oktagon ke hvězdám. 16 bojovníků domácí i zahraniční scény, 5 eliminačních turnajů a na konci šampion pyramidy velterové váhy do 77 kilogramů s v přepočtu 7 miliony Kč v kapse.

Odměna naprosto nevídaných rozměrů nejen v rámci tuzemské, ale i evropské MMA scény. Tipsport Gamechanger přitahuje obrovskou pozornost fanoušků a diváků z celého světa. Sledujte boj o miliony živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Bojan Veličkovič vyhrál Tipsport Gamechanger 2023

První ročník pyramidy Tipsport Gamechanger zná svého vítěze. Srbský válečník Bojan Veličkovič udolal na turnaji Oktagon 51 (29. 12. 2023) v nádherné bitvě Andrease Michailidise a po vítězství Rear Naked Choke ve 3. kole se stal šampionem tohoto unikátního projektu. Za vítězství ve finále si odnesl bezmála 7 500 000 Kč. Více se dočtete zde.

Bojan Veličkovič vyhrál Tipsport Gamechanger Foto: OKTAGON MMA

Finále: Andreas Michailidis vs. Bojan Veličkovič Oktagon 51

Ve velkém finále úvodního ročníku pyramidy Tipsport Gamechanger dojde na souboj Andrease Michailidise s Bojanem Veličkovičem. Vítěz si odnese bezmála 7 500 000 Kč, a k tomu nádhernou skleněnou trofej, která byla speciálně vytvořena při této příležitosti.

V roli favorita půjde do zápasu řecký Spartan Andreas Michailidis, Bojan Veličkovič ovšem představuje velkou hrozbu na zemi i v postoji. Ve své kariéře se navíc na rozdíl od svého soupeře už podíval do 4. kola.

Zápas Veličkovič vs. Michailidis je hlavním duelem celé karty turnaje Oktagon 51, který se uskuteční 29. prosince v O2 areně v Praze. Kdo z této dvojice se zlatým písmem zapíše do historie evropského MMA?

Vylepšená spolupráce mezi Oktagonem a Tipsportem dala vzniknout novému projektu s názvem Tipsport GameChanger, který ihned od oznámení rezonuje u fanoušků i bojovníků. Jde tu totiž o obrovskou sportovní prestiž a peníze, které mohou změnit vítězovi život.

Je to pyramida složená z 8 hvězd organizace a 8 přihlášených a vybraných bojovníků domácí, nebo zahraniční scény. Celý projekt byl oznámen 1. prosince 2022 a první čtvrtfinálové boje se uskutečnily 4. března na turnaji Oktagon 40 v Ostravě. Informace o postupujících a pravidlech naleznete níže v článku.

Tipsport Gamechanger zápasníci, osmifinálové duely

A kdo si již v pyramidě Tipsport Oktagon Game Changer vysloužil účast? Tady je seznam vyvolených, kteří dostali milionovou šanci, aktualizován o všechny vypadnuvší.

Jak Ondřej Novotný zmínil na tiskové konferenci Oktagon Time, výsledky této pyramidy nebudou mít žádný vliv na postavení v žebříčcích. Půjde ale o hodně. Pro drtivou většinu bojovníků jde o peníze, které jim mohou změnit život i úroveň a kvalitu příprav.

Jde o tak lukrativní vidinu peněz, že na případný vzájemný souboj kývli i velcí kamarádi a tréninkoví parťáci David Kozma a Patrik Kincl. V tuto chvíli však již víme, že šampion střední váhy Oktagonu Patrik Kincl dal přednost odvetě s Karlosem Vémolou a milionové pyramidy se nezúčastnil.

Stejně tak se projektu nezúčastní německá superstar Christian Eckerlin, který se na poslední chvíli zranil. Šanci místo něho dostal slovenský lovec Rado Úškrt, který zvítězil v hlasování fanoušků.

Pár dní před prvním eliminačním turnajem v Ostravě bohužel pyramida utrpěla další velkou ztrátu. Největší favorit na celkové prvenství, John Hathaway, se zranil a do bojů o věčnou slávu neúspěšně zasáhl v pozdější fázi.

Tipsport Gamechanger čtvrtfinále (los, výsledky) - kdo postoupil?

Bezprostředně po turnaji Oktagon 40 v Ostravě proběhl los čtvrtfinálových dvojic. Jednotlivé složení zápasů najdete v tabulce. Datum a místo konání zápasů již byly oznámeny.

Diváci mohou po každé vyřazovací fázi vrátit do hry i jednoho lucky loosera z řad poražených, který bude z pozice náhradníka připraven naskočit v případě zranění některého z postoupivších účastníků. Vzhledem k umístění jednotlivých borců v pavouku už víme, které dvojice na sebe mohou narazit v semifinále a finále.

FINÁLE
Andreas Michailidis vs. Bojan Veličkovič (submise, 3. kolo)
ZÁPASY SEMIFINÁLE
Andreas Michailidis (TKO) vs. Louis Glismann
Bojan Veličkovič (TKO) vs. David Kozma
ZÁPASY ČTVRTFINÁLE
Alex Lohoré vs. David Kozma (body) 20.5., Oktagon 43, Praha
Louis Glismann (submise) vs. Melvin van Suijdam 20.5., Oktagon 43, Praha
Bojan Veličkovič (body) vs. Christian Jungwirth 17.6., Oktagon 44, Oberhausen
Andreas Michailidis (submise) vs. Marcel Grabinski 17.6., Oktagon 44, Oberhausen
Rezervní zápasy
Lukasz Siwiec (body) vs. John Hathaway 17.6., Oktagon 44, Oberhausen

Tipsport Gamechanger hlasování

Od pondělí 6. března do pondělí 13. března probíhalo hlasování fanoušků o pozici "lucky looser", což znamená, že se dva poražení bojovníci z Ostravy vrátí zpět do hry, jakožto účastníci rezervního fightu. V případě zranění některého z postupivších bojovníků dostane vítěz rezervního fightu šanci vrátit se zpět do pyramidy. Kompletní znění pravidel Gamechangeru najdete zde.

Fanoušci v hlasování Lucky looser zaslali více než 70 tisíc hlasů a zvolili, že zpět do rezervních zápasů se vrací Pirát Krištofič a Ion Surdu. Těmto borcům nyní vybere organizace soupeře a vzniknou tedy dva rezervní zápasy, jejichž vítězové budou čekat na svou případnou šanci v hlavní fázi Tipsport Gamechangeru.

Kvůli zranění Pirát nakonec do rezervního zápasu nezasáhl. Jeho místo nově zaujal Lukasz Siwiec, který v hlasování fanoušků skončil na třetím místě. Proti Siwiecovi nastoupí v Oberhausenu původní účastník pyramidy, John Hathaway, který do prvního kola pro zranění nemohl zasáhnout. Stejný osud potkal nakonec i druhého vítěze hlasování Iona Surdu, který musel odstoupit ze zápasu s Amiranem Gogoladzem.

ZÁPASY OSMIFINÁLE (4.3. OSTRAVA)
Samuel Krištofič vs. Alex Lohoré (body)
David Kozma (body) vs. Lukasz Siwiec
Marcel Grabinski (KO) vs. Máté Kertész
Bojan Veličkovič (submise) vs. Ion Surdu
Radovan Úškrt vs. Melvin van Suijdam (body)
Christian Jungwirth (body) vs. Tato Primera
Leandro Silva vs. Andreas Michailidis (body)
Louis Glismann (body) vs. Andrej Kalašník
Rezervní fighty
Matúš Juráček (body) vs. Ioannis Palaiologos

Vítěz celé pyramidy si domů odnese v přepočtu 7 milionů korun. Detaily a pravidla Tipsport Oktagon Game Changer pyramidy vám vždy přineseme na tomto místě, kde budeme mapovat celý proces a jednotlivé fáze pyramidy.

Důležité je také zmínit, že v případě nesplnění váhového limitu ani na opravný pokus, bojovník automaticky vypadává z pyramidy a jeho místo zaujme zápasník z rezervního fightu, jako se to stalo v osmifinále v případě Gruzínce Gogoladzeho.

Tipsport GameChanger Foto: OKTAGON MMA

Kde sledovat online Tipsport Gamechanger živě? Livestream

Všechny zápasy bude možné sledovat na Tipsport TV ZDE. Kromě toho bude k dispozici tradiční PPV stream na oktagon.tv. Vzhledem k atraktivitě celého projektu se dá čekat velká sledovanost.

Určitě pravidelně sledujte kromě našeho webu i sociální sítě, kde se toho každý den děje opravdu hodně a my se pro vás snažíme nejzásadnější momenty odchytávat. Na video upoutávku velkolepého projektu se podívejte níže.

Tipsport Gamechanger kurzy

Sázková kancelář Tipsport již vypsala sázkové kurzy, které jsou vzhledem k unikátnímu konceptu zajímavou příležitostí pro sázkaře a zároveň "oříškem" pro bookmakery. Několik týdnů před prvním turnajem byl největším favoritem UFC veterán a někdejší kometa UFC, John Hathaway. Ten však pro zranění z pyramidy ještě před začátkem odstoupil.

Z domácích hvězd je favoritem David Růžový Panter Kozma, který teprve nedávno přišel o titul velteru proti Kaiku Britovi. Brazilský šampion se však GameChangeru nakonec nezúčastní, takže na pikantní odvetu v tuto chvíli určitě nedojde.

Růžový panter několikrát prokázal obrovskou komplexnost, odhodlání i skvělou fyzickou kondici, což jsou ideální předpoklady, aby byl v pyramidě úspěšný. Zároveň je potřeba zmínit i to, že do hry vstupuje celá řada faktorů, jako například výběr soupeře a štěstí na zranění.

V našich očích je nejdéle vládnoucí šampion Oktagonu horkým kandidátem na zisk celkového prvenství. Zapomenout nesmíme ani na fakt, že kvarteto trojici nasazených bojovníků již Kozma v minulosti porazil (Krištofič, Apollo, 2x Kertész, Veličkovič).

V následující tabulce se podívejte na aktuálně vypsané kurzy (22.5.).

TIPSPORT GAME CHANGER: KURZY NA VÍTĚZE
David  Kozma 2,70
Louis Glismann 2,70
Bojan Velickovic 5,00
Andreas Michailidis 6,00
Michael Grabinski 7,00
Christian Jungwirth 50,00

Tipsport Gamechanger lístky (vstupenky Tipsport Gamechangers)

Vůbec prvním dějištěm zápasů pyramidy Gamechanger byla 4. 3. Ostravar Aréna v Ostravě. Zde bylo k vidění všech 8 osmifinálových duelů i některé další superfighty. Vstupenky na tento event bylo možné pořídit v síti online prodejen ticketportal zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdo postoupil v Oktagon Tipsport Gamechanger?

V tuto chvíli již známe TOP 8 bojovníků, kteří si vybojovali účast ve čtvrtfinále pyramidy. Termíny jednotlivých duelů budou postupně oznámeny. Pavouk, los a složení zápasů najdete v článku zde

2️⃣ Kdy a kde se koná turnaj Oktagon Tipsport Gamechanger?

Šestnáct hvězdných bojovníků ve váze do 77 kilogramů vstoupilo do boje o neuvěřitelné peníze 4. března na turnaji Oktagon 40 v Ostravě. Právě tady proběhly první, osmifinálové duely. Na seznam účastníků a pravidla se podívejte zde

3️⃣ Kdo je ve finále Tipsport Gamechanger?

Složení finálové dvojice má poměrně překvapivé složení. Kdo a kdy se střetne o celkové prvenství a pohádkovou výhru, se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Melvin van Suijdam

Nové jméno v Tipsport Gamechangeru: Nastoupí i Holanďan Suijdam

Seznam jmen pyramidy milionového Tipsport Gamechangeru má čím dál jasnější obrysy. Aktuálně na něm přibylo nové jméno holandského bojovníka...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...