Oktagon 44: Pavol Langer vs. Alexander Poppeck datum, kurzy, karta a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu se v Oberhausenu uskuteční turnaj Oktagon 44 s hlavním zápasem Langer vs. Poppeck. Do akce jde i Zdeněk Polívka, Rony Paradeiser, či Bojan Veličkovič. Veškeré info k turnaji najdete v tomto článku.

ANALÝZA A TIPKARTALIVESTREAM
ONLINE REPORT

Alexander Poppeck se pobije o prozatímní titul polotěžké váhy Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 44: 8,6/10

  • Datum a místo konání: 17. 6. od 18:00, Oberhausen, Německo
  • Možnosti sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete u sázkových kanceláří

Oktagon 44 Oberhausen: Pavol Langer vs. Alexander Poppeck aktuální info

Organizace Oktagon MMA se poprvé představí v německém Oberhausenu. Kromě několika nových akvizic je ve hře i prozatímní pás polotěžké váhy. Završí Slovák Pavol Langer titulovou pohádku v souboji s obávaným vikingem Alexanderem Poppeckem? Sledujte Oktagon 44 ŽIVĚ a ZDARMA ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Novou německou zastávkou v kalendáři Oktagonu turnajů je západoněmecké město Oberhausen. Ve zdejší Rudolf Weber-Aréně s kapacitou 12 tisíc diváků se představí mimo jiné domácí MMA hvězdy s výjimkou Christiana Eckerlina, který zápolí se zraněním.

OKTAGON 44
📌Kdy: Sobota 18. června, od 18:00
📌Kde: Rudolf Weber-Arena, Oberhausen, Německo
📌Karta: Program a výsledky ZDE
📌Livestream: Tipsport TV, PPV

Kurzy Oktagon Německo (Oberhausen): Langer vs. Poppeck analýza a tip

Pavol Langer (11-9) píše jeden z nejsilnějších příběhu v historii organizace Oktagon. Nenápadný slovenský bijec se díky svému vytrvalému úsilí a šokujícímu skalpu Rafaela Xaviera propracoval k nečekané titulové šanci. A rozhodně v ní není bez šance!

Skvělý wrestler a nezlomný válečník vyniká svoji houževnatostí a zarputilostí. V kleci nevypustí absolutně nic, což z něj dělá velice nepříjemného protivníka. Rodák z Košic se ve svém rodném městě obklopil naprostou špičkou (Bodnár, Onda) a má za sebou velmi dobrou přípravu.

PAVOL LANGER
Posledních 5 zápasů
Výhra Rafael Xavier Oktagon 39 Body 3 (5:00)
Výhra Avdoyan Mraz East Pro Fight TKO 2 (5:00)
Prohra Daniel Škvor Oktagon 32 Body 3 (5:00)
Prohra Yorick Montagnac Oktagon Prime 4 Body 3 (5:00)
Výhra Lukáš Dvořák Oktagon Prime 3 Submise 2 (1:12)

Alexander Poppeck (16-4) je jedním z absolutně nejlepších německých zápasníků současnosti. Na rozdíl od Langera sahají jeho aktuální myšlenky za hranice tohoto duelu. Poppeck si totiž dlouhodobě brousí zuby na Karlose Vémolu, se kterým by se rád následně utkal o právoplatný titul. Zejména svými posledními výsledky si „Ironside“ vysloužil pořádný respekt celé scény.

Borec, trénující v Mnichově může těžit i ze svých mezinárodních zkušeností. V roce 2019 neúspěšně bojoval v Contenderu o smlouvu s UFC, kde mu stopku vystavil současný šampion polotěžké váhy Jamahal Hill (TKO ve 2. kole). Minulý rok v únoru pak zkoušel štěstí v PFL, ale ani tam nedokázal prorazit, když ho na body další hvězdný soupeř Taylor Johnson. V Oktagonu je ale 31letý fighter stále neporažen.

ALEXANDER POPPECK
Posledních 5 zápasů
Výhra Martin Zawada Oktagon 39 Body 3 (5:00
Výhra Nermin Hajdarpašič Oktagon 36 TKO 1 (1:53)
Výhra Cengiz Koray USC II TKO 1 (4:21)
Výhra Kornel Zapadka WLMMA 56 TKO 1 (1:20)
Prohra Taylor Johnson PFL Body 3 (5:00

Pavol Langer nastupuje do zápasu jako velký underdog, podle jeho vlastních slov ale bere tuto výzvu jako životní příležitost. Alexander Poppeck je ovšem velmi kvalitní v postoji i na zemi a v posledním zápase navíc předvedl, že je na tom dobře i co se týče fyzické kondice. Na stranu německého zápasníka se přikláníme i v rámci našeho tipu.

TIP: Poppeck vyhraje KO/TKO, v kurzu 2,20 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Kurz Poppeck TKO

Oktagon 44 Oberhausen fight card: Langer vs. Poppeck – karta, čas zápasu, výsledky

Po delší odmlce se do klece vrací Zdeněk Polívka, který je dokonce jediným Čechem na kartě Oktagon 44 v Oberhausenu. Další krok směrem k titulové šanci čeká Ronyho Paradeisera, jehož aktuální formu prověří zkušený Angličan Andrew Fisher.

Dalšími dvěma čtvrtfinálovými duely pokračuje pyramida Tipsport Gamechanger, ze kterých vzejde mimo jiné soupeř pro Davida Kozmu. Kompletní výsledky tohoto eventu najdete v tabulce níže.

Oktagon 44: Program, výsledky
Hlavní karta
Light heavyweight interim title fight
Pavol Langer (body) vs. Alexander Poppeck REPORT 6
Tipsport Gamechanger Bojan Veličkovič (body) vs. Christian Jungwirth REPORT 5
Tipsport Gamechanger
Marcel Grabinski vs. Andreas Michailidis (submise) REPOST 4
Light heavyweight Rafael Xavier (KO) vs. Mateusz Strzelczyk REPORT 3
Lightweight Ronald Paradeiser (TKO, 3. kolo) vs. Andrew Fisher REPORT 2
Middleweight Zdeněk Polívka vs. Hojat Khajevand (submise) REPORT 1
Prelims
Bantamweight Antun Račič (TKO, 1. kolo) vs. Nuno Costa 19:45
Welterweight Lukasz Siwiec (body) vs. John Hathaway 19:15
Strawweight Jacinta Austin (submise, 1. kolo) vs. Sofia Bagishvili 19:00
Catchweight 73 kg Hafeni Nafuka (submise, 1. kolo) vs. Adrian Kepa 18:30
Free prelims Youtube
Catchweight 72 kg Hasan Shaaban (body) vs. Denis Gondžala 18:15

Sledujte turnaj Oktagon 44 živě a zdarma na Tipsport TV

Kde a jak sledovat Oktagon 44 stream, PPV? Livestream, Oktagon TV, přímý přenos

Na všechny zápasy sobotního turnaje se můžete podívat živě na Tipsport TV. Stačí si zde založit účet a následně rozkliknout utkání v sekci LIVE. Za dokončení registrace dostanete skvělý vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit na vaše favority a sledovat Oktagon zdarma.

Oficiální Oktagon přenos (pay-per-view) najdete na oktagon.tv. Cena PPV je 10,99 EUR v předprodeji a 13,99 EUR v den konání zápasu. V rámci televizních stanic Oktagon turnaje živě vysílány nejsou. Během galavečeru v Oberhausenu se dá čekat oznámení novinek směrem k letním turnajům na pražské Štvanici.

Online Report Live Oktagon 44 Německo Oberhausen

Tradičně vám na tomto místě nabídneme online report ze všech zápasů hlavní karty Oktagon 44 v německém Oberhausenu.

Pavol Langer vs. Alexander Poppeck

Opatrnější začátek plný kopů z obou stran rozčísl až protažený úder Langera, který posadil Poppecka na zadek. Slovenský bijec následně na nic nečekal a vrhnul se za německým fighterem a první kolo si připsal na svou stranu.

Ve druhém kole už se výrazně podepsaly calfkicky, které od samého začátku zápasu kopal Alexander Poppeck. Pavol Langer měl velké problémy byť jen stát, v pěstních výměnách ale dokázal být stále nebezpečný.

Zápas se nakonec protáhl na všech pět kol. Houževnatý Langer předvedl neskutečný výkon a bojové srdce. Bodoví rozhodčí v těsném zápase přisoudili vítězství a prozatímní titul slovenskému bojovníkovi Pavolu Langerovi.

Nový šampion Oktagon MMA Pavol Langer Foto: OKTAGON MMA

Bojan Veličkovič vs. Christian Jungwirth

Ani čistě chycené škrcení Rear Naked Choke, ani triangle nevedly v prvním kole k tomu, aby Christian Jungwirth prohrál tento zápas. Naopak Veličkovič se ve zmíněných technikách obrovsky vyčerpal a německý kelt postupně přebíral otěže zápasu. V polovině druhého kola ale přeci jen vzal Jungwirtha na zem, kde ho odkontroloval až do druhého gongu.

Třetí kolo nabídlo naprosto šílenou podívanou, kterou výrazně ovlivnil hluboký cut na čele Christiana Jungwirtha. Nezastavitelný Němec nechal v kleci naprosto vše, vítězství na jednomyslně na body ale zaslouženě slaví srbský Prometheus Bojan Veličkovič. Právě on tak v odvetném utkání s Davidem Kozmou zabojuje o finále pyramidy Tipsport Gamechanger.

Marcel Grabinski vs. Andreas Michailidis

Domácí bojovník Marcel Grabinski se pustil do Michailidise neohroženě hned od prvních vteřin. Řecký soupeř se proto vcelku logicky uchýlil k takedownu a přenesl zápas na zem, kde prakticky celé kolo kontroloval především z halfgardu.

Andreas Michailidis trápil Grabinskiho pod sebou i ve druhém kole, až si po dvou minutách nachystal vítězné škrcení Arm triangle choke. Řecký Spartan zaslouženě postupuje do semifinále Tipsport Gamechangeru, kde se v boji o finále utká s Dánem Glismanem.

Mateusz Strzelczyk vs. Rafael Xavier

Tak tohle byla naprostá šílenost! To, co přežil v kleci Polák Mateusz Strzelczyk se jen tak nevidí. Xavier ho zasypal 80 signifikantní údery, ukončení ale ne a ne přijít. Dvě kola krvavých lázní ale nakonec bohužel skončily velmi vážným zraněním.

Polský zápasník Mateusz Strzelczyk utrpěl ve třetím kole zlomeninu holenní kosti. Pro diváky, komentátory a všechny přítomné opravdu hrozivý zážitek. Věřme, že si toto vážné zranění nevyžádá trvalé následky.

Ronald Paradeiser vs. Andrew Fisher

Rony Paradeiser vlétl na zvučného soupeře ve velkém stylu a v prvním kole nebyl daleko od ukončení. Rozdával přesné kopy, kolena i údery a zápas držel pevně ve svých rukou i přes relativně dobrou obranu zkušeného Fishera.

Ve druhém kole se obrázek utkání nezměnil, naopak. Paradeiser dál rozebíral anglického protivníka skvělým pohybem a zasypával ho obrovským množstvím signifikatních úderů, které se na obličeji Fishera výrazně podepsaly.

Rony Paradeiser si pohrál s Fisherem i ve třetím kole a nakonec ho ukončil tvrdým ground and pound. Dominantní výhrou si nahlas řekl o titulovou odvetu s Losenem Keitou.

Další vítězství Ronyho Paradeisera Foto: OKTAGON MMA

Zdeněk Polívka vs. Hojat Khajevand

Iránský zápasník s německým pasem Hojat Khajevand dostal Polívku hned po 15 vteřinách na zem a tam jediného Čecha na kartě kontroloval zhruba minutu, než se zápas znovu vrátil do postoje. V klinčích na pletivu a překvapivě i v pěstních výměnách byl v prvním kole lepší Khajevand a po zásluze si úvodní pětiminutovku připsal na svoji stranu.

Na začátku druhého kola trefil Zdeněk Polívka několik přesných přímek, jenže si při tom nepohlídal takedown a hlavně neskutečně rychle nasazené škrcení Rear Naked Choke z dílny Khajevanda. Český zápasník tuto techniku musel po pár vteřinách odklepat a domácí bijec si připisuje cenný skalp šestky žebříčku střední váhy.

Škrcení Rear Naked Choke Foto: OKTAGON MMA

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde se uskuteční další turnaj Oktagon?

Oktagon s pořadovým číslem 44 se uskuteční v sobotu 17. června v německém městě Oberhausen. Program a výsledky najdete uvnitř článku zde

2️⃣ Kde Oktagon 44 sledovat online živě zdarma?

Oktagon 44: Langer vs. Poppeck můžete sledovat online na mobilu, PC i tabletu. Návod na livestream zdarma a informace k PPV najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola vyhlíží další výzvu

Vémola vyměnil odpočinek za další výzvu! Letošní Štvanice se rýsuje vskutku parádně

Odpočívat se nebude. Karlos Terminátor Vémola si hodlá napravit reputaci dříve, než mnozí fanoušci čekali. Návrat Terminátora do klece...

Bitva roku Kincl vs Vémola

Jak se měnil Terminátorův obličej k nepoznání? Podívejte se na celý zápas Kincl - Vémola zdarma

Jsou to už skoro dva týdny od odvety mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem, přesto tenhle zápas stále vyvolává mnoho diskuzí. Oktagon...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...