Ondřej Novotný nabízí stručný názor na úvodní galavečer Red Face

V sobotu se konal první turnaj organizace Red Face a několik peprných reakcí na sebe nenechaly dlouho čekat. O jednu z nich se postaral také promotér Oktagonu Ondřej Novotný. Co na novou organizaci říká?

Ondřej Novotný nabídl názor na Red Face Foto: OKTAGON MMA

Novotný se nekompromisně vyjádřil k turnaji Red Face

Organizace Red Face se o víkendu postarala o velké pozdvižení. Jenže o tento druh pozornosti nové uskupení nejspíš vůbec nestojí. Přílišné servítky si ve svém podcastu MMA letem světem nebral ani tradičně upřímný Ondřej Novotný.

Do detailu sice zabíhat nechtěl, přesto je jeho názor všeříkající. Na dotaz jednoho z fanoušků týkajícího se sobotního turnaje Red Face nejprve Novotný zareagoval škodolibým posměchem. Následně svůj názor o něco více rozvedl. Ke konkurenci se přitom většinou nevyjadřuje, tím spíše pokud má jeho názor negativní podtext. Teď však udělal výjimku.

„Řekl bych, že jsme objevili nové dno, doufám, že už to nikdy nebudeme muset zažít. Ta míra studu byla abnormální. Po všech stránkách to bylo špatné“, vypálil boss Oktagonu na adresu nové organizace.

On sám přitom v posledních dnech řeší vlnu kritiky na vlastní projekt. Terčem fanoušků se totiž stal oznámený MMA zápas influencera Zbyňka Vlčka. Účastník reality show Love Island by se měl poprvé postavit do profesionálního zápasu na konci měsíce na pražské Štvanici.

Novotný zdůraznil, že Vlček má jednak ambice nastartovat profi kariéru, ale hlavně zápasnickou minulost, coby úspěšný judista. Na další množící se dotazy na toto téma po dalším vysvětlování zareagoval podrážděně otázkou „Co ti do*rdele vadí“. Z toho je jasné patrné, že mu nezvyklé množství "hatu" leží v žaludku.

Organizace Red Face se napoprvé nesetkala s příliš velkým zájmem fanoušků. Tribuny v UNYP Aréně zely prázdnotou a kritiku si vysloužily i některé zápasy, především pak ty ze světa online celebrit. Uvidíme, jakými kroky se bude nadále organizace ubírat. Další turnaj je naplánován na září a svou účast pod červeno-černými barvami přislíbila i Lucie Pudilová, kterou tentokrát z grapplingového utkání vyřadilo zranění kotníku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Tým Oktagon MMA

Nikolas Pátek z Oktagonu nabídl sondu do fungování nezastavitelného MMA fenoménu

Marketingový ředitel Nikolas Pátek Oktagonem žije 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Jiný způsob práce si nedokáže představit. Ani nechce. Nové...

Martin Fenin to zase přehnal s pitím

Bouřlivák Martin Fenin zase řádil! Zasahovat musela policie. Co na to Oktagon?

Tenhle projekt dostává vážné trhliny. O Martinovi Feninovi nebylo nějakou dobu příliš slyšet. Teď to však vyhlášený potížista dohání mírou...