Nikolas Pátek z Oktagonu nabídl sondu do fungování nezastavitelného MMA fenoménu

Marketingový ředitel Nikolas Pátek Oktagonem žije 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Jiný způsob práce si nedokáže představit. Ani nechce. Nové pracovní nabídky utíná už v zárodku a veškerou energii směřuje do dalšího progresu firmy, která se za poslední roky vypracovala v obrovský sportovní kolos.

Tým Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Nikolas Pátek popisuje marketingové procesy v organizaci Oktagon MMA. V čem je podle něj klíč k uspěchu?

Není tolik vidět v záři reflektorů. Nikolas Pátek je ale důležitou postavou veškerých marketingových aktivit napříč všemi trhy organizace Oktagon MMA. Právě on a jeho tým čítající okolo 40 lidí stojí za strategiemi, nápady i samotnými výstupy stále rostoucí firmy. Společně s "tahouny" Novotným a Nerudou se skvěle doplňují a dokáží si vyjít vstříc.

sipka Sledujte turnaje Oktagon MMA živě ZDE

Současný marketingový ředitel Nikolas Pátek si o místo v organizaci Oktagon MMA řekl hodně svérázným způsobem. Ondřeje Novotného s Pavolem Nerudou oslovil s přesvědčením, že dokáže zvládat marketingové postupy lépe než oni. Postupem času se ukázalo, že měl pravdu. Díky skvělé týmové práci se Oktagon výrazně posunul a oběma spolumajitelům to mimo jiné dalo prostor více se zaměřit na dlouhodobé vize.

„Paľo s Ondrou mě naučili, že když něčemu věříš, můžeš toho dosáhnout. Napsal jsem jim, že i když to dělají dobře, já to budu dělat líp, než oni. Na prvním pohovoru jsem hodinu vkuse mluvil a hlavně kritizoval. Divím se, že mě nakonec vzali“, říká s úsměvem v podcastu Sport Alive jeden z klíčových lidí v Oktagonu

Začátky Nikolase Pátka v Oktagonu přitom nebyly vůbec snadné. Svou kariéru zde rozjížděl za covidové doby, na turnajích bez diváků v Pevnosti Brno. „Chtěl jsem hned všechno měnit, což se na začátku moc nesetkalo s pochopením“.

Postupně ale svými nápady a strategickými kroky nasměroval Oktagon k dalšímu růstu a postupnému posilování brandu. Jako svojí obrovskou výhodu považuje to, že je celoživotním fanouškem MMA, takže se v tomto odvětví perfektně orientuje, a to hned z několika stran. Pátek mimo jiné zdůraznil, že se hodně zaměřuje na lokální promo, součástí jeho práce je ale vymýšlení strategii pro další země.

Záměr, s jakým Nikolas Pátek přišel do Oktagonu, se navíc propojil s dlouhodobým konceptem organizace. Marketing, budování příběhu a zábava pro celou rodinu je něco, co koluje v krvi nejen Pátka, ale i celého Oktagonu. Tahle spolupráce si sedla náramně.

Kromě zajímavého povídání nejen o fungování marketingu, finančním rozpočtu a dalších tématech, prozradil Nikolas Pátek i několik zákulisních pikanterií. Jednou z nich je například to, že se Oktagon po vstupu na Britské Ostrovy chystá dále expandovat do potencionálně lukrativních zemí. Konkrétní ale být prozatím nechtěl.

Za velkou výzvu považuje uspořádání dvou letních turnajů na pražské Štvanici. Turnaje by navíc měla doprovázet celá řad doplňkových akcí, včetně programu pro rodiny s dětmi. Bez zajímavosti není ani to, že Oktagon vrací zpět do svého fungování vyšší desítky milionů korun zisku. I díky tomu se mohou smělé plány a vize postupně stávat realitou. Na celý podcast se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Spolumajitel Oktagon MMA Pavol Neruda

Pavol Neruda – kariéra, projekty a životní příběh spolumajitele Oktagon MMA

Navenek nenápadný a klidný, jinak ale inspirující a inteligentní☀️ Věčně pozitivní Pavol Neruda je lídr se smyslem pro detail.✔️ Promotér a...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...