Bouřlivák Martin Fenin zase řádil! Zasahovat musela policie. Co na to Oktagon?

Tenhle projekt dostává vážné trhliny. O Martinovi Feninovi nebylo nějakou dobu příliš slyšet. Teď to však vyhlášený potížista dohání mírou vrchovatou. A v hlavní roli je bohužel znovu alkohol.

Martin Fenin to zase přehnal s pitím Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Místo tvrdé dřiny v gymu další opilecká eskapáda. Martin Fenin je opět v problémech

Přerod Martina Fenina z problémového fotbalisty na polepšeného sportovce a bojovníka se zatím nedaří podle představ. Podle několika zdrojů se Fenin v centru Prahy zpil pod obraz a svědci vypověděli, že měl údajně v telefonickém rozhovoru s manželkou vyhrožovat sebevraždou.

Na místo dokonce přijela policejní hlídka, která po předložení patřičných dokladů Martina Fenina legitimovala. Někdejší fotbalový reprezentant jen pár hodin po incidentu s několika monokly v obličeji nasedl na letadlo směr Barcelona. Zda se jedná o rychlý úprk před médii, nebo má tato cesta i jiný důvod ale není známo.

Aktualizováno: Martin Fenin se objevil na turnaji Oktagon 44 v Oberhausenu, kde stanul tváří v tvář svému bodoucímu soupeři Kevinu Pannewitzowi. Informace o jeho cestě do Barcelony se tak ukázaly jako liche.

Žádný z představitelů organizace Oktagon se k této situaci dosud nevyjádřil. Je ale více než zřejmé, že celá situace vrhá na projekt Martin Fenin MMA bojovníkem špatné světlo. V tomto případě balancování na tenkém ledě prozatím organizaci Oktagon tak úplně nevychází. Dlouho se sice zdálo, že by se Fenin mohl alkoholu definitivně vzdát a svého démona s vidinou nové výzvy přemoci, podle těchto nejnovějších zpráv je ale životospráva 36letého milovníka nespoutaného života opět ve starých kolejích.

Zápas ve Frankfurtu v ohrožení?

Martin Fenin by se měl 17. září na turnaji ve Frankfurtu utkat v kleci s podobně problémovým Němcem Kevinem Pannewitzem. Zda na souboj skutečně dojde je ale ve světle nejnovějších událostí velmi nejisté.

Celá situace je o to nepříjemnější, že navzdory Feninově minulosti do něho oba promotéři Oktagonu Novotný s Nerudou vkládají veřejně velké naděje. Jestli půjde případně celý projekt k ledu se jistě dozvíme co nevidět.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Martin Fenin má před sebou novou životní výzvu

Martin Fenin Oktagon MMA: aktuální info a příprava na zápas

Kontroverzní fotbalista Martin Fenin ⚡ se stal tváří nového projektu organizace Oktagon. Jeho cestu do MMA klece ⚔️ přibližujeme v tomto...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ukončí Karlos Vémola kariéru?

Novotný spřádá plány, jak Vémolu udržet v kleci. Přemlouvat ho prý ale nebude

Karlos Vémola začal po prohře s Patrikem Kinclem mluvit o konci kariéry. Tomu však někteří odmítají uvěřit, třeba i promotér Oktagonu...