Novotný spřádá plány, jak Vémolu udržet v kleci. Přemlouvat ho prý ale nebude

Karlos Vémola začal po prohře s Patrikem Kinclem mluvit o konci kariéry. Tomu však někteří odmítají uvěřit, jako třeba promotér Oktagonu Ondřej Novotný. Ten má prý plán, jak Karlosův odchod zvrátit.

Ukončí Karlos Vémola kariéru? Foto: OKTAGON MMA

Karlos a do důchodu? Určitě ne

Zdálo se, že tenhle rok bude pro Karlose Vémolu maximálně výživný. Po pobytu v nemocnici a rekonvalescenci se v kleci rozehřál s Američanem Matavaem, který měl být takovou jednohubkou před hlavním chodem – Patrikem Kinclem. Už tou dobou se mluvilo také o odvetě s Attilou, Karlos však již předem avizoval, že pokud by s Kinclem prohrál, do odvety s Véghem určitě nepůjde.

Navzdory tomu, že byl Terminátor o své výhře s Kinclem stoprocentně přesvědčený, stalo se i pro mnohé další nečekané a Patrik Karlose udolal na body. Celý zápas připomínal spíše přetahovanou než dynamickou štípanou, avšak už kvůli dlouhému a vydatnému hašteření obou soupeřů šlo i tak o napínavou podívanou.

Karlos Vémola každopádně prohru s Kinclem vzal jako výstražný signál, že už není v takové formě, v jaké by chtěl být. Zdravotní problémy se objevují čím dál častěji a pokaždé udeří s o něco větší razancí.

Hodně sil ho stála i samotná příprava na zápas s Kinclem. Sám pak v rozhovorech přiznával, že na podobné shazování už nemá jak zdravotně, tak věkově. Karlos každopádně nedlouho po prohraném duelu oznámil, že se pomalu odebere do zápasnického důchodu.

Podle všeho si chce odbýt ještě pár posledních zápasů a pak to zabalit. V blízké době bychom ho však měli vidět na sobotní kartě oktagonské Štvanice, nad čímž se mnozí vzhledem k řečem o konci kariéry podivovali. Karlosova účast na Štvanici se ale prý domlouvala ještě před odvetou s Patrikem.

MMA - aktuální kurzy zde

„Štvanici miluje, před rokem tam lidi skandovali jeho jméno, když porazil Iliče. A když přišel po zápase s Patrikem s tím, že jestli mu chceme nějak pomoct, máme mu dát okamžitě další zápas, tak jsem říkal, že to není věc, kterou bych já jako první udělal... Ale na druhou stranu, jak ho znám, vím, že mu to pomůže, a tak mi připadá vlastně v pořádku, když je zdravý a schopný, ho tam znovu poslat...“ pověděl Ondřej Novotný v rozhovoru pro CNN Prima News.

Přestože Ondřej Novotný by si zřejmě představoval, aby si Karlos nechal po zápasu s Kinclem více času na oklepání, řeči o konci kariéry zatím nebere moc vážně a doufá, že Karlos od podobných myšlenek časem, až se z prohry z Kinclem vzpamatuje, upustí.

„Mám pro něj připravené plány a myslím, že se mu budou líbit. Měly by v něm probudit ten oheň, aby na konci roku ještě nekončil,“ prozradil Novotný redakci CNN Prima News. „Nebudu ho přemlouvat, ale předložím mu nějaké věci, které jsem vymyslel a o kterých si myslím, že by mohly být fajn. A je na něm, jestli se mu to bude nebo nebude líbit,“ uzavřel prozatím celou věc.

Připomeňte si prohru, které Karlose Vémolu přimněla uvažovat o konci kariéry:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Datel vs. Dynamo v B4THECLASH

Datel chce do klece Kotlára! Jardu výzva rozzuřila

Pátý turnaj Clashe už je za rohem, a u jednoho stolu se v rámci tradičního B4THECLASH potkali bojovníci titulového zápasu Datel a Dynamo.

Tadeáše Veselého čeká zápas s Mawarem

„Dostane bití od amatéra,“ tvrdí vysmátý provokatér Veselý

V sobotu nás čeká již pátý turnaj bojové organizace Clash of the Stars a startovka opět nabízí mnoho nevídaných duelů, například souboj...

Vladimír Lengál

Štvanice se rýsuje dost slibně. Oktagon hlásí další zvučná jména

Letní akce Oktagonu na Štvanici nabírá čím dál ostřejší obrysy. Je jasné, že nuda to nebude a na seznamu zápasníků se objevila další...