Datel chce do klece Kotlára! Jardu výzva rozzuřila

Pátý turnaj Clash of the Stars už je za rohem, a u jednoho stolu se v rámci tradičního B4THECLASH potkali bojovníci titulového zápasu Datel a Dynamo. Jaká panuje mezi zápasníky nálada a proč chce Datel do klece s Kotlárem?

Datel vs. Dynamo v B4THECLASH Foto: Youtube/ClashoftheStars

Datel chce do klece Jardu Kotlára. Co spolu mají za problém?

Marek „Datel“ Valášek má za sebou v Clash of the Stars už dvě výhry, jeho vysněnou metou je v současném souboji s Tomášem „Dynamo“ Križanem ukončit zápas před limitem.

Tentokrát jde skutečně o hodně, protože vítěze čeká vůbec první titul organizace. Přestože zatím Datel v Clashi slavil jen úspěchy, české sázkové kanceláře v tuhle chvíli favorizují Dynama.

Datel vs. Dynamo kurzy na Fortuně

aktuální k 8. 6. 2023 (19:00)

Nutno podotknout, že mezi bojovníky titulového duelu paradoxně panuje ve srovnání s ostatními zápasníky nejmenší napětí, a během předzápasového B4THECLASH netradičně nedošlo k žádné spontánní bitce, jak je tomu v případě Clash of the Stars zvykem. Kluci si akorát střihli přátelskou páku, ale i ta probíhala v klidu. Vsaďte si na svého favorita s bonusem za registraci zde

I přesto zazněla spousta zajímavých informací i výzev k budoucím zápasům, které by vás nejspíš ani ve snu nenapadly. Jedna z tradičních otázek, které promotér Le Sy pokládá během B4THECLASH, je to, s kým by se bojovníci chtěli v Clash of the Stars utkat v budoucnu.

Marek Valášek přiznal, že by si to rád rozdal s Jardou Kotlárem, který mu vadí. Je dokonce ochotný jít do open zápasu, protože je mu jasné, že váhově na tom nikdy nebudou stejně.

„... ukázal se jako pěkná svině, lhář a zlej člověk, takže s tím já mám nevyřízený účty, takže s tím bych rád šel, samozřejmě víme, že on se v životě nemůže dostat do váhový kategorie 84 kilo... takže s Jardou pás určitě ne, ale chtěl bych s ním jít open,“ vysvětlil Datel své důvody.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jarda Kotlár o výzvě věděl už předtím, ale očividně B4THECLASH sledoval a měl potřebu okamžitě zareagovat, takže jsme ho slyšeli mezi prvními volajícími. Moc toho říct nestihl a hovor vypadl. „Jardovi došel kredit,“ okomentoval to vtipně viditelně nervózní Datel.

Bylo jasné, že Jarda toho má na srdci víc než dost, a když se mu promotér Le Sy dovolal nazpátek, pořádně se rozvášnil: „Já tu tvoji výzvu přijímám, abyste všichni viděli, že nejsem nějaký posera... uvidíš, ty zažiješ pořádný bomby...“ rozčiloval se Kotlár v telefonátu. Poté následoval dlouhý, hlasitý a řádně rozohněný monolog, kterému bylo stěží rozumět.

Podívejte se na celou konfrontaci ve videu:

Datel po Kotlárově dlouhé a hlasité promluvě reagoval a znovu vysvětloval, co a proč si o něm myslí. „Zklamal jsi mě, Jardo,“ zakončil celou záležitost Valášek, kterému mimo jiné v následujících minutách jeden z volajících vyčetl přílišnou upovídanost.

V jednom z telefonátů zazněla i otázka na oba aktéry hlavního zápasu, zda k sobě chovají nějakou zášť. Dynamo okamžitě odpověděl, že ne, a Datel na to konto zdůraznil, že jediný spor, který mezi nimi vládne je ten o titulový pás. Dost možná tedy uvidíme v organizaci nezvykle důstojný duel a třeba i nějaký ten sportovní výkon. V budoucnu se však zřejmě můžeme těšit na souboj plný nevraživosti: Kotlár vs. Datel.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kaluba a Gal se utkají v kleci

Clash of the Stars 5: Matouš Kaluba vs Ladislav Gal kurzy, livestream a tip

Pátý turnaj Clash of the Stars slibuje spoustu zábavy. Představí se i stálice Matouš Kaluba, proti němuž nastoupí Ladislav Gal. Kdo má...

Zápas mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem je na ostří nože

Clash of the Stars 5: Karlos Benda vs. Diego Kotlár kurzy, tip a livestream

Na turnaji Clash of the Stars: The champ is here dojde na mimořádně vyhrocený souboj ⚡ mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem. Vše se...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...