Adrenalin na maximu! Procházka naposledy před zápasem pohlédl do očí Alexe Pereiry

Tenhle pohled mluvil za vše. Jiří Procházka naposledy před hlavní bitvou UFC 295 v New Yorku pohlédl do indiánských očí Alexe Pereiry. To vše v duchu profesionality a vzájemného respektu.

Alex Pereira při ceremoniálním vážení Foto: Profimedia

Závěrečný staredown Procházka vs. Pereira: upřený pohled a odhodlání dostát svým slovům

Jiří BJP Procházka má za sebou poslední staredown před hlavní titulovou bitvou UFC 295. Přímo v Madison Square Garden už dostatečně odpočinutý po dělání váhy pohlédl naposledy tváří v tvář Alexi Pereirovi, který na pódium dorazil tradičně maskovaný, jakožto hrdý člen svého domorodého kmene.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jako první naběhl na slavnostní staredown brazilský bojovník Alex Pereira, který i tentokrát zvolil pomalování celého obličeje červenou barvou. Vzápětí pár schodů na jeviště svižně vyběhl i Jirka Procházka. Následovalo podání ruky prezidentovi UFC, Dana Whitovi, i svému protivníkovi.

Intenzivní vteřiny a upřený pohled jasně potvrdily, že Procházka s Pereirou půjdou v kleci doslova na krev.

"Jsem neskutečně šťastný, že jsem zpátky. Opravdu jsem rád, že tu můžu být. Zítra si půjdu hrdě pro svůj pás," zareagoval Procházka na tradiční otázku moderátora Joe Rogena. V podobném stylu fanoušky burcoval také Alex Pereira.

Turnaj UFC 295 slibuje fantastický sportovní zážitek, který si v žádném případě nenechte ujít. Redaktoři FightLive.cz jsou přímo na místě v New Yorku a díky tomu se můžete těšit na opravdu exkluzivní záběry přímo z dějiště velkolepého galavečeru UFC 295.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Magické datum je tady

V kolik hodin zápasí Jiří Procházka na turnaji UFC 295? Datum, čas a harmonogram

Atmosféra houstne. Napětí by se dalo krájet.🧨 Český MMA bojovník Jiří Procházka se už v neděli brzy ráno našeho času postaví tváří v tvář...

Procházka neměl na váze problémy

Procházka i Pereira na váze neomylní. Titulovému souboji nic nestojí v cestě

Páteční oficiální vážení před turnajem UFC 295 si mohou aktéři hlavního souboje odškrtnout. Kdo měl o pár gramů více?

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...