V kolik hodin zápasí Jiří Procházka na turnaji UFC 295? Datum, čas a harmonogram

Atmosféra houstne. Napětí by se dalo krájet. Český MMA bojovník Jiří Procházka se už v neděli brzy ráno našeho času postaví tváří v tvář Alexi Pereirovi. V kolik hodin půjde BJP na scénu? Podrobné informace najdete v tomto článku.

Magické datum je tady Foto: Profimedia

Kdy bude Procházka dnes UFC 295 (12. 11.)

Jiří Procházka a s ním celý český národ vyhlíží největší MMA zápas letošního roku. Charismatický český bojovník s neortodoxním stylem a image vstoupí do klece v Madison Square Garden v neděli 12. listopadu mezi 5:00 – 6:00 hodinou ranní našeho času. Naváže na předchozí výhry v nejprestižnější MMA organizaci světa?

sipka Sledujte Jiřího Procházku živě zdarma ZDE

Přesný časový harmonogram turnaje UFC 295 se bude opět odvíjet od toho, jak rychle půjdou jednotlivé zápasy po sobě. Zápas Jiřího Procházky s Alexem Pereirou je hlavním duelem celé karty, takže přijde na řadu až jako úplně poslední.

UFC 295 v New Yorku začíná o půlnoci ze soboty na neděli našeho času. Hlavní karta startuje ve 4:00 a čítá 5 zápasů. Budeme-li brát v úvahu osvědčené pravidlo cca půl hodiny na zápas, včetně nástupů, souboj Procházka vs. Pereira by měl přijít na řadu někdy okolo 5:30. Doporučujeme si ale raději přivstat s dostatečným předstihem, ať vám tato očekávaná událost neuteče.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kde se dá koukat na UFC?

Nejlepší volbou je sledovat UFC 295 živě na Fortuna TV, kde máte kromě livestreamů ze všech zápasů zároveň nejlepší možný přehled o aktuálních LIVE kurzech. Přímý přenos včetně doprovodného studia najdete na placené stanici Premier Sport 1, které odstartuje ve 3:30 našeho času. Hosty moderátora Michala Sobíška budou fighteři Michal Martínek a Ondřej Raška. Turnajem vás zde provedou komentátoři Michal Petrgál a André Reinders.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jaký je přesný čas Procházka vs. Pereira na UFC 295?

Hlavní zápas UFC 295 mezi Jiřím Procházkou a Alexem Pereirou přijde na řadu v neděli okolo 5:30 středoevropského času. Další informace se dočtete v článku.

2️⃣ Kdy má Procházka zápas o titul?

MMA bojovník Jiří Procházka se utká o titul polotěžké váhy UFC s Brazilcem Alexem Pereirou. Kvůli časovému posunu dojde na zápas někdy okolo 5:30 v neděli 12. listopadu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Procházka neměl na váze problémy

Procházka i Pereira na váze neomylní. Titulovému souboji nic nestojí v cestě

Páteční oficiální vážení před turnajem UFC 295 si mohou aktéři hlavního souboje odškrtnout. Kdo měl o pár gramů více?

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Pereira vs. Adesanya

Israel Adesanya predikuje: Pereira je časovaná bomba, Procházka má specifický styl

Israel Adesanya má s Alexem Pereirou více než bohaté zkušenosti. Na vlastní kůži poznal, co je Poatan zač.🧨 Jak si myslí, že se s ním Jiří...