Israel Adesanya predikuje: Pereira je časovaná bomba, Procházka má specifický styl

Israel Adesanya má s Alexem Pereirou více než bohaté zkušenosti. Na vlastní kůži poznal, co je Poatan zač a co v kleci umí. Jak si myslí, že se s ním Jiří vypořádá, a koho považuje za favorita duelu?

Pereira vs. Adesanya Foto: Profimedia

Adesanya: Oba jsou neortodoxní, na body to nebude

Bývalý držitel titulu střední váhy UFC je asi ten nejpovolanější, kdo může posoudit, jak těžký je Alex Pereira soupeř. Pereira Adesanyu pokořil ještě dávno před UFC, když proti sobě stáli v postojářském zápase, poté ho ale dokázal porazit i v prvním duelu v UFC. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Adesanya však na Pereiru nakonec našel recept a dokázal na něj v odvetě vyzrát. Nazývá „Poatana“ časovanou bombou, na druhou stranu ale podotýká, že jde jen o to přijít na to, jak ji zneškodnit. V kom tedy po celkovém zhodnocení vidí favorita zápasu?

„Na tenhle zápas se fakt těším, protože oba mají hodně specifický styl,“ pronesl na úvod Adesanya. „Pereira je výjimečný tvor a má neskutečné schopnosti, když vás trefí, tak vás uspí jako nikdo. Jeho příběh je působivý. To, co dokázal v kick boxu, pak přišel do UFC, porazil mě, pak byl sám poražený a teď se přesunul do 93, aby si došel pro druhý pás,“ pronesl obdivně Adesanya o Pereirovi pro kanál FREESTYLEBENDER.

„I Jiří je výjimečný. Jeho způsob, jakým přistupuje k zápasení, dodržuje kodex, a ví, kým je. Rád zkouší neobvyklé metody, jako je boxování do stromu pětsetkrát za den, nebo to, jak se na tři dny zavřel do tmy.

To je skvělý způsob, jak posílit svou mysl, ujasnit si spoustu věcí, nic tě tam nerozptyluje a máš jen tmu a vodu, takže ti nezbývá než sedět a meditovat. (...) Je to skvělý kluk, je to výjimečný člověk a stejně tak výjimečná je jeho energie,“ řekl Adesanya o Procházkovi.

Jiří Procházka Fortuna

Israel Adesanya oceňuje Procházkovo nastavení a neobvyklý přístup k boji. Předpokládá, že tenhle zápas bude pro oba borce hodně těžký, a byť přiznává, že Pereira má své trumfy v rukávu, jeho favoritem je ve skutečnosti Procházka.

„Pro oba bude ten zápas těžký. Jirka bude čelit časované bombě, kterou bude třeba zneškodnit, jde jen o to přijít na to jak. Bude to strašně napínavé, ale já sázím na Jiřího Procházku.

V případě tohohle zápasu se pěti kol nedočkáme,“ predikuje Adesanya. „Ne v polotěžké váze, ale uvidíme,“ zakončil Israel. Jestli se jeho předpoklad nakonec potvrdí, se dozvíme už co nevidět. Více o turnaji se dočtete zde: UFC 295: Jiří Procházka vs. Alex Pereira – datum, kurzy, analýza, tip a livestream

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jirka Procházka vs. Alex Pereira - dokument

Duel Procházka vs. Pereira se nezadržitelně blíží. UFC nabízí unikátní dokument

Zápas mezi Jirkou Procházkou a Alexem Pereirou už je za dveřmi. Organizace UFC nabízí fanouškům unikátní dokument.📺💪

Alex Poatan Pereira

Alex Pereira: životopis, zápasy MMA (UFC) a statistiky bojovníka

Alex Pereira patří mezi nejvýraznější bojovníky organizace UFC a to ve dvou váhových kategoriích.💎💪Vše o brazilském zápasníkovi se dozvíte...

Jiří Procházka si jde pro vítězství

Hvězdy českého MMA tipují průběh Procházkova zápasu. Kdo věří spíše Pereirovi?

Brzy budeme svědky velké bitvy o znovuzískání pásu. Jiřímu Procházkovi v cestě k titulu stojí Alex Pereira.⚔️👊 Jak duel vidí osobnosti...