Duel Procházka vs. Pereira se nezadržitelně blíží. UFC nabízí unikátní dokument

Zápas mezi Jirkou Procházkou a Alexem Pereirou už je za dveřmi. Organizace UFC nabízí fanouškům unikátní dokument se zápasníky, kteří budou v legendární Madison Square Garden bojovat o titul.

Jirka Procházka vs. Alex Pereira - dokument Foto: Youtube

UFC 295 Countdown

Už v sobotu budeme všichni napjatě sledovat velký návrat Jiřího Procházky, který zabojuje v newyorské Madison Square Garden o pás šampiona polotěžké váhy. Jiří s Alexem se přes noc stali hlavní událostí večera, když musel kvůli zranění ze zápasu odstoupit Jon Jones, a UFC se rozhodlo své hvězdy ukázat v unikátním dokumentu. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Každý bojovník touží po tom dostat se do UFC a stát se šampionem,“ říká Jirka hned v úvodu. V dokumentu je pak zrekapitulována celá Jirkova cesta až na vrchol polotěžké divize UFC.

Právě váhová kategorie by se mohla ukázat jako achillova pata Alexe Pereiry, který byl zvyklý bojovat ve střední váze. On sám se však v nové váhové kategorii cítí podle všeho lépe.

„Nerozhodl jsem se pro změnu váhy kvůli tomu, že jsem prohrál, chtěl jsem to už předtím. V posledních dvou zápasech jsem si řekl: S**u na to, dělat váhu je už příliš těžký,“ přiznal Pereira v dokumentu. „V téhle váhové kategorii jsem skvělý. Cítím se fakt dobře,“ prozradil Poatan.

Procházka v dokumentu mluví o svém zranění ramene a uvidíte také záběry z Jirkova tréninku s Filipem Lukešem, se kterým se snažili vrátit samuraje do stoprocentní formy. „Musíme budovat pohybové vzorce úplně od začátku,“ prozradil trenér. „Pomalu znovu budovat sílu, kousek po kousku, aby se to znovu všechno zlepšilo.“

Procházka na své kondici pracoval celé měsíce a teď to hodlá zúročit. „Alexi, moje schopnosti by ti měly nahánět strach. Nezáleží na tom jak, zkrátka vyhraju,“ vzkázal BJP na závěr.

Kromě těch, kdo se nemůžou dočkat duelu Procházka vs. Pereira, dokument potěší i příznivce Sergeie Pavloviche a Toma Aspinalla, kteří stejného dne svedou bitvu o prozatímní pás těžké váhy.

Na celý dokument se podívejte ZDE:

Procházka vs. Pereira – dva odlišné světy

Jirka Procházka a Alex Pereira – český samuraj a indián – jsou tak odlišní, jak jen můžou být. O tom svědčí i jejich rozdílný přístup k přípravě. Jiří se po oficiálním oznámení duelu rozhodl plně soustředit jen na trénink a společně s týmem avizovali, že do zápasu se hodlají vyhnout sociálním sítím a médiím.

Alex oproti tomu sdílel se světem značnou část svého každodenního programu, což však Jirka ocenil. „Mezitím, co jsem udělal mediální embargo, tak se Alex chlubil veškerými videi a vším možným,“ konstatoval Jiří.

sipka Podívejte se na speciální sázky pro MMA zápas roku Procházka vs. Pereira u Fortuny

„Beru to tak, že si je jistý a věří si, za což jsem rád, protože mi ukáže nejlepší stránku. V tom případě mu za to děkuji. Pojďme ho předčit,“ prohlásil Jiří, který se na výzvu v podobě Pereiry očividně skutečně těší.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vsaďte si na zápas Jiřího Procházky u Fortuny

Podívejte se na speciální sázky pro MMA zápas roku Procházka vs. Pereira u Fortuny

Sportovní svátek pro celou Českou republiku se nezadržitelně blíží.🧨 Fortuna zařadila do své nabídky mnoho různých sázkových variant na...

Alex Poatan Pereira

Alex Pereira: životopis, zápasy MMA (UFC) a statistiky bojovníka

Alex Pereira patří mezi nejvýraznější bojovníky organizace UFC a to ve dvou váhových kategoriích.💎💪Vše o brazilském zápasníkovi se dozvíte...

Jirka Procházka

Jirka znovu šokuje svět! predikuje Vémola. Bude to parádní řežba, shodují se další

Fanoušci MMA se nemůžou dočkat, až si Jirka Procházka vezme zpátky titulový pás.🏆 Podobně nedočkavé jsou i osobnosti českého sportu.🔥