Jirka znovu šokuje svět! predikuje Vémola. Bude to parádní řežba, shodují se další

Fanoušci MMA se nemůžou dočkat, až si Jirka Procházka vezme zpátky titulový pás. Podobně nedočkavé jsou i osobnosti českého sportu. Jak tipují průběh zápasu a co Jirkovi přejí?

Jirka Procházka Foto: Profimedia

Bude to neskutečná štípaná, shodují se osobnosti MMA

Titulový zápas Jirky Procházky je za rohem a fanoušci MMA se ho nemůžou dočkat. Stejně tak jsou ale napjaté i slavné osobnosti, které se obvykle shodují: Jirka si jde pro vítězství. A to i přesto, že si dobře uvědomují kvality Jirkova soupeře Alexe Pereiry. Navzdory tomu většina pevně věří, že se Procházka těžkým zápasem znovu probije k titulu. Přečtěte si názory a tipy známých tváří a odborníků ze světa bojových sportů.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Jak by řekl Jirka: vítězství. Já s ničím jiným nepočítám. Jirka je skvěle naladěnej v hlavě, i celej jeho tým. Nedávno jsem ho potkal v gymu, skvělá forma a cejtí se skvěle. Po zranění se vrací ve velkém stylu a myslím, že znovu šokuje svět,“ zhodnotil Jirkovu formu v rozhovoru pro Maxx Sports Media Karlos Vémola.

„To bude neskutečnej zápas stoprocentně,“ tipoval Petr Monster Kníže. „Těším se na něj moc, samozřejmě jsem velkej fanoušek Jirky. Doufám, že všechno půjde a ruka je v pořádku a že všechno půjde podle jeho představ.

Ale bude to nesmírně těžký zápas, protože Pereira je zkušenej postojář, má granáty v ruce jak hovado. Navíc teďka začali wrestling, že jo, takže si myslím, že (...) bude to pro Jirku hodně těžký zápas,“ uvažoval Monster.

„Tak já myslím, že vítězem tohoto zápasu jsou především fanoušci,“ podotknul Viktor Pešta. „Protože je to opravdu skvělej match-up, myslím, že to bude parádní řežba, ať už to dopadne jakkoli.

Samozřejmě přeju to moc Jirkovi, ale myslím si, že něco předvídat v takovémhle zápase... Myslím si, že jednomu to padne... Myslím si, že Jirka na to rozhodně má, aby ho porazil, věřím, že to zvládne, ale myslím si, že komu to padne, tomu to padne,“ dodal Pešta.

„Bude to super zápas. Takové dva zajímavé charaktery se střetnou, ale věřím v Jiřího výhru. Myslím si, že i když má Pereira kvalitní striking, že mu nebude chutnat ten nepředvídatelný styl, ten pohyb a ten striking, ta celá jeho hra mu podle mě nebude po chuti a nebude na to umět najít recept, ale uvidíme,“ prozradil svůj názor Jirkův kolega z UFC Martin Buday.

„Zápas snů pro fanoušky, protože oba dva jsou obrovský střelci, takže to bude smrdět KO každou sekundou. Já samozřejmě fandím Jirkovi a věřím v jeho vítezství, protože ten jeho styl je neortodoxní,“ zhodnotil Andre Reinders.

„Pár dní zpátky jsem ho viděl u nás v gymu, kde byl spárovat a proti někomu, jako je Jirka, se strašně těžko připravuje a myslím, že Alex Pereira, byť je strašně zkušenej postojář, tak nikdy nestál proti někomu, jako je Jirka a to je Jirkova největší výhoda,“ prohlásil Andre Reinders.

sipka UFC 295: Jiří Procházka vs. Alex Pereira – datum, kurzy, analýza, tip a livestream

„To je fantastickej zápas a já samozřejmě fandím Jirkovi,“ řekl Petr „Píno“ Ondruš. „Samuraj oproti indiánovi, to promo je výborný, ten zápas je fakt skvělej a já samozřejmě doufám, že vyhraje český samuraj, protože jiná varianta není. A Jirko, k**va, všichni ti věříme!“ vzkázal Píno.

„Já jsem dlouholetým fanouškem Jirky Procházky, takže já mu budu určitě fandit a myslím si, že bude i favoritem tohoto zápasu a věřím tomu, že vyhraje a donese ten titul na domácí scénu,“ řekl promotér organizace RFA Boris Marhanský.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka si jde pro vítězství

Hvězdy českého MMA tipují průběh Procházkova zápasu. Kdo věří spíše Pereirovi?

Brzy budeme svědky velké bitvy o znovuzískání pásu. Jiřímu Procházkovi v cestě k titulu stojí Alex Pereira.⚔️👊 Jak duel vidí osobnosti...

Madison Square Garden bude hostit turnaj UFC 295

Jak cestovat z Česka do New Yorku na UFC 295 – lístky na turnaj, letenky, ubytování, ceny

Na turnaj UFC 295 vyráží do New Yorku 🇺🇸 spoustu českých fanoušků. Přečtěte si informace o ceně letenek a vstupenek přímo do Madison Square...

Kurzy na zápas Procházka - Pereira už byly vypsány

Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na zápas Procházka – Pereira. Kdo je favorit?

Sotva byl zápas Procházka vs. Pereira oficiálně oznámen, sázkové kanceláře neprodleně zařadily tento duel do svých kurzových nabídek. Koho...