Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na zápas Procházka – Pereira. Kdo je favorit?

Sotva byl zápas Procházka vs. Pereira oficiálně oznámen, sázkové kanceláře neprodleně zařadily tento duel do svých kurzových nabídek. Koho bookmakeři favorizují?

Kurzy na zápas Procházka - Pereira už byly vypsány Foto: Profimedia

Kurzy Procházka vs. Pereira (11. 11 .2023, UFC 295)

Fanoušci kurzového sázení a bojových sportů pomalu začínají směřovat svou pozornost k magickému datu 11. 11. 2023. V ten den se totiž uskuteční ostře sledovaný souboj o titul polotěžké váhy UFC mezi Jiřím Procházkou a Alexem Pereirou. Sázkovky zareagovaly prakticky okamžitě a už teď si na tento highlight letošního roku můžete vsadit.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Nejednoho fanouška možná překvapí, že podle aktuálně vypsaných kurzů je u většiny tuzemských sázkových kanceláří v souboji Procházka vs. Pereira mírným favoritem právě Brazilec Alex Pereira.

Ten se letos do klece postavil dvakrát, s rozdílným výsledkem. Nejprve přišel o svůj šampionský pás střední váhy v odvetě s Israelem Adesanyou, následně si ale spravil chuť a do polotěžké váhy vstoupil vítězstvím nad Polákem Blachowiczem.

To Jiří Procházka se vrací do akce po dlouhé zápasové absenci, což nepochybně ovlivňuje aktuální kurzy. BJP je ovšem po zranění ramene už nějakou dobu v ostré přípravě a dopředu odhodlaně hlásí, že chce předvést další progres a v zápase dominovat. V době aktualizace tohoto článku bylo na Jiřího Procházku jen u Tipsportu nasázeno přes 1,6 milionů korun.

KURZY NA VÍTĚZSTVÍ
Sázková kancelář Jiří Procházka Alex Pereira 🔽
Fortuna 1.90 1.90 VSADIT
Tipsport 1.86 1.86 VSADIT
Betano 2.02 1.75 VSADIT
Sazkabet 1.99 1.76 VSADIT

Kurzy jsou uvedené k 30. 10. Budou zde průběžně aktualizovány.

Vsaďte si u Fortuny bonusem

Duel Procházka vs. Pereira bude soubojem dvou velice podobných zápasnických stylů. Oba jsou primárně vynikající postojáři s obrovským KO potenciálem. Oba se ale neztratí ani ve wrestlingu a BJJ, což nám v zápase s Gloverem Teixeirou krásně ilustroval právě Jiří Procházka.

Paradoxně právě grappling, kterému se Jirka, v poslední době hodně věnuje, by mohl misky vah převážit na českou stranu. V tomto ohledu ale nemůžeme Alexe Pereiru podceňovat, jelikož „Poatan“ svoje skills rovněž zlepšuje pod vedením svého mentora, trenéra a přítele, zmíněného Glovera Teixeiry.

U Fortuny si už v tuto chvíli můžete vsadit i na počet kol, či vítěznou techniku. Nezapomeňte, že celý turnaj UFC 295, včetně hlavního předzápasu s českým obsazením, můžete sledovat živě na Fortuna TV. Nově registrovaní sázkaři se navíc mohou těšit na příjemný bonus 300 Kč za dokončení jednoduché registrace.

Naladit se zatím můžete nedávným rozhovorem Jiřího Procházky exkluzivně pro FightLive.cz.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka se konečně dočkal oznámení zápasu

Je to tady! Jiří Procházka zná termín a soupeře pro svůj návrat. Komu bude čelit?

Na tuhle zprávu čekala celá tuzemská MMA scéna. Šéf UFC oficiálně oznámil zápas Jiřího Procházky. Aktuální zprávy vám přinášíme v článku.

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Alex Poatan Pereira

Alex Pereira: životopis, zápasy MMA (UFC) a statistiky bojovníka

Alex Pereira patří mezi nejvýraznější bojovníky organizace UFC a to ve dvou váhových kategoriích.💎💪Vše o brazilském zápasníkovi se dozvíte...