Je to tady! Jiří Procházka zná termín a soupeře pro svůj návrat. Komu bude čelit?

Na tuhle zprávu čekala celá tuzemská MMA scéna. Šéf UFC Dana White oficiálně oznámil nadcházející zápas Jiřího Procházky. Aktuální zprávy vám přinášíme v článku.

Jiří Procházka se konečně dočkal oznámení zápasu Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Procházkův zápas oznámen. Na kartě se potká s legendou a idolem

Tohle datum si zapište tučným písmem do svých diářů. Bývalý šampion polotěžké váhy UFC, Jiří Procházka, se 11. listopadu na turnaji UFC 295 v newyorské Madison Square Garden vrací do akce. V boji o uvolněný titul vyzve Brazilce Alexe Pereiru.

Prezident UFC Dana White poměrně dlouho s oznámením termínu otálel, nyní je však definitivně jasno. Jiří Procházka se po bezmála roce a půl absence zaviněné zraněním ramene vrací do záře reflektorů.

Zápas Procházka vs. Pereira o titul ve váze do 93 kilogramů je vypsán jako hlavní předzápas velkolepého turnaje UFC 295. Celé kartě vévodí titulová bitva v těžké váze mezi legendami Jonem Jonesem a Stipe Miocicem.

Právě G.O.A.T. Jon Jones je Jiřího celoživotním vzorem, takže jde o vítané zpestření. Rodák z Hostěradic už o zápase a termínu nějakou dobu věděl, musel však počkat na oficiální stanovisko ze strany UFC. A to ve čtvrtek brzy ráno našeho času konečně přišlo.

Alex Pereira je bývalý šampion střední váhy, který se po ztrátě titulu rozhodl vzhledem ke své muskulatuře pro přechod o váhu výše. V rámci svého úvodního utkání v polotíze porazil na body Jana Blachowicze, což mu prakticky přihrálo titulový zápas. Níže v článku se podívejte na nedávný rozhovor s Jiřím Procházkou.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Procházka hodnotí Pereiru a srovnává ho s Hillem. Kdo je podle něj těžší soupeř?

Jiří Procházka už ví, s kým ho čeká příští zápas. Pereiru nazývá druhým Teixierou, akorát v postoji. Jak svého oponenta hodnotí a jak se...

Alex Pereira si na Jirku Procházku věří

Procházka? Snazší než Blachowicz, mne si ruce Pereira

Bitva Jirky Procházky s Alexem Pereirou je na spadnutí. Oba bojovníci už ladí formu na soupeře.💪🥊 Poatan prozradil, proč si na Procházku...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...