Jak cestovat z Česka do New Yorku na UFC 295 – lístky na turnaj, letenky, ubytování, ceny

Na očekávaný turnaj UFC 295 vyráží do New Yorku spoustu českých fanoušků. Přečtěte si informace o ceně letenek a UFC vstupenek přímo do Madison Square Garden.

Madison Square Garden bude hostit turnaj UFC 295 Foto: Profimedia

Plánujete vycestovat na UFC 295 do New Yorku? Tyto informace vás budou zajímat

MMA turnaj UFC 295 může být skutečně pěkným sportovně-kulturním zážitkem. Spojit příjemné s užitečným dává v tomto případě jednoznačně smysl, protože kromě návštěvy slavného amerického města, můžete zažít i neopakovatelnou atmosféru turnaje UFC s výraznou českou stopou v osobě Jiřího Procházky.

sipka Sledujte zápas Procházky živě zdarma ZDE

Nejlepší český MMA zápasník se v hlavním duelu UFC 295 utká s Alexem Pereirou o titul polotěžké váhy. Právě tato skutečnost přiměla mnoho českých fanoušků uvažovat o americkém tripu, aby podpořili rodáka z Hostěradic přímo na místě. Co může být totiž pro sportovce víc, než vidět v hledišti českou vlajku.

Ze všeho nejdříve si nezapomeňte zkontrolovat platnost cestovního pasu. Poté si musíte zažádat o ESTA bezvízový pobyt v USA. O toto potvrzení mohou zažádat prostřednictvím online formuláře všichni cestující, kteří se plánují za velkou louží zdržet maximálně 90 dní. Vyřízení žádosti trvá zpravidla pár hodin.

Stránku s odsouhlasenou registrací ESTA doporučujeme vytisknout a vzít s sebou v den odletu na letiště, píše se na webu Ministerstva vnitra. Právě tady najdete všechny potřebné informace o vyrozumění a platnosti týkající se ESTA protokolu.

Na kolik výlet do New Yorku na zápas Jiřího Procházky vyjde?

Ještě před samotnou kalkulací je nutné si určit, na jak dlouho se chcete v USA zdržet. S každým dalším dnem se samozřejmě celkové náklady zvyšují. Zároveň by ale byla škoda ochudit se o návštěvu legendárních míst a památek. Následující tabulka vám pomůže lépe se zorientovat, z čeho se skládají celkové náklady.

Finanční odhady před výletem na UFC 295 do New Yorku:
📜Žádost o bezvízový pobyt v USA ESTA 500 Kč Zažádat na ofic. webu
🛬 Letenky CZ ➤ NYC Od cca 8500 Kč (vč. zpáteční) Hledat přes kiwi.com
🎟️ Vstupenky UFC 295 8500 – 37 800 Kč Nákup přes Ticketmaster
🏨 Ubytování Podle počtu dní a kvality služeb Vybírat na booking.com
🍹 Volnočasové aktivity Individuální Tipy na výlety

Letenky do New Yorku aktuálně

Aktuální ceny letenek do New Yorku jsou nastaveny velice příznivě. I v tomto ohledu samozřejmě záleží, o jaký typ letu (economy, business, atd.) máte zájem. Rozhodně se vyplatí projet si nejaktuálnější nabídky všech známých vyhledávačů, jako je například:

  • kiwi.com
  • skyscanner.cz
  • pelikan.cz
  • letuška.cz a další

Pro porovnání můžete zkontrolovat také ceny letenek přímo u aerolinek. Průměrná délka letu do New Yorku je přibližně 10 hodin, obvykle s jedním, případně dvěma přestupy. Češi nejčastěji létají do New Yorku s těmito leteckými společnostmi:

  • Air France
  • American Airlines
  • British Airways
  • Lufthansa
  • Swiss International Air Lines
  • United Airlines

Let do New Yorku má ve své nabídce spousta aerolinek. Některé, jako například Delta Air Lines, nabízí dokonce i přímý let Praha → New York. Ekonomicky výhodnější jsou ovšem varianty s přestupem například v Mnichově, či Frankfurtu. Do 6 564 km vzdáleného města se v tomto případě z Prahy přepravíte, včetně přestupu, za 12 hodin. Letět je možné také přes Paříž či Dubaj.

Možností, jak se letecky přepravit do New Yorku je hned několik. Alternativou je například přímý let Vídeň → New York, který lze v rámci obousměrné letenky pořídit pod 10 000 Kč.

Stejně tak máte na výběr, na kterém letišti v New Yorku chcete přistát. Lety do New Yorku nejčastěji směřují na ranvej letiště JFK. Při zpátečním odletu se do oblak vznesete nejčastěji z Newark Liberty International. V New Yorku jsou hned 4 letiště. Jsou to New York John F Kennedy, Nueva York Newark, LaGuardia a Stewart International.

Kde koupit lístky UFC 295 a jaká je cena?

Na turnaj UFC 295 vstupenky stále ještě můžete zakoupit v síti Ticketmaster. Cena se pohybuje v rozmezí $365 – $1635. To, kolik za konkrétní lístek zaplatíte, se odvíjí hlavně od toho, jaký je z místa výhled přímo na klec.

Vsaďte si u Fortuny bonusem

Letecký zájezd na UFC 295 s FotbalTour

Slovenská společnost Fotbal Tour nejčastěji pořádá zájezdy na zápasy nabitého fotbalového kalendáře. V tomto případě ovšem do své nabídky zařadila výjezd právě na UFC 295 do New Yorku.

Pakliže se vám nehodí zajistit si letenky, lístky a ubytování po vlastní ose, FotbalTour vše vyřeší za vás. Cena leteckého zájezdu zde začíná na 54 500 Kč. Podrobnější informace se dočtete na webu zde.

Ubytování New York

Co se týče ubytování v New Yorku, zde vše závisí čistě od vašich potřeb a finančních možností. Hotelů či apartmánů je totiž v New Yorku opravdu nepřeberné množství. Hledání vám usnadní filtry na booking.com, kde si můžete navolit cenu, lokalitu, služby, počet lůžek atd.

Jaký je v New Yorku posun času?

Vzhledem k přeletu mezi časovými pásmy, dochází mezi oběma destinacemi k posunu času. V České republice je o 5 hodin více, než v New Yorku. Pokud tedy začíná turnaj UFC 295 v 6 hodin večer newyorského času, v Česku to je ve 23:00.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

TOP 7 tipů, kam v New Yorku

Město, které nikdy nespí. To je New York, jedna z nejrušnějších a turisticky nejatraktivnějších destinací na světě. Toto je náš výběr slavných míst, které stojí za to vidět na vlastní oči.

  1. Times Square
  2. Socha Svobody
  3. Empire State Building
  4. Brooklyn Bridge
  5. Central Park
  6. Rockefeller Center
  7. Broadway

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Jon Jones je ze hry. Štafetu hlavního zápasu přebírají Procházka s Pereirou

Původně měli být Procházka s Pereirou až druhý největší tahák turnaje, teď se ale v kartě posunuli o příčku výš.👏 Proč Jon Jones...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...