Jon Jones je ze hry. Štafetu hlavního zápasu přebírají Procházka s Pereirou

Původně měli být Procházka s Pereirou až druhý největší tahák turnaje, teď se ale v kartě posunuli o příčku výš, jelikož hlavní hvězda nenastoupí. Co se Jonu Jonesovi přihodilo?

Jiří Procházka Foto: Profimedia

Jon Jones je ze hry

I samotný Jirka Procházka se těšil z toho, že je na stejné kartě s legendou těžké váhy Jonem Jonesem. To už ale neplatí, Jiří ale tratit nebude. S Jonem Jonesem se během turnaje sice nepotká, místo toho ale poskočil v kartě o příčku výš a stal se tak spolu s Pereirou hlavním zápasem večera.

„Jon Jones včera večer trénoval, zranil se, zápasil a utrhl si šlachu, která spojuje prsní sval s kostí. (...) Bude mimo osm měsíců, bude potřebovat operaci. Je mimo hru,“ oznámil šéf UFC Dana White.

Místo duelu Jones vs. Miocic se dočkáme bitvy o prozatímní titul těžké váhy, kterou svedou Sergej Pavlovič s Tomem Aspinallem. Tito dva ale nahradí Procházku s Pereirou coby co-main event.

Tichý samuraj vs. bezprostřední Poatan

Jirku Procházku čeká první souboj po roční pauze, a tak se rozhodl měsíc před zápasem maximálně soustředit jen na přípravu a odstřihnout se na ten čas od médií, sociálních sítí a vůbec světa.

„V průběhu přípravného campu na titulovou UFC bitvu 11.11. bude z našeho tábora rádiový klid. Žádné fotky a videa z tréninku, rozhovory o Jirkovi, vyjádření k přípravě, vlogy,... jen 100% soustředění na výzvu před námi,“ vysvětlil po oficiálním ohlášení nadcházejícího duelu Jan Stach.

sipka Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na zápas Procházka – Pereira. Kdo je favorit?

Alex „Poatan“ Pereira se připravuje za pomoci Glovera Texeiry a dalších. Pereira se naopak o průběh své přípravy dělí. Který z přístupů bude vhodnější ke správnému nastavení do klece, uvidíme už 11. listopadu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Volkanovski vs. Makhachev 2

VIDEO: Volkanovski inkasoval tvrdý high kick, který ho nemilosrdně poslal k zemi

V rámci sobotního turnaje UFC jsme viděli dvě neuvěřitelné bitvy💪💪, které vznikly na poslední chvíli a o to zajímavější bylo sledovat...

Hasbulla Magomedov miluje bojové sporty

Kdo je Hasbulla Magomedov? Poznejte senzaci internetu a netradiční posilu UFC

Hasbulla Magomedov je senzací na internetu a s každým dalším příspěvkem je úspěšnější. Co je tento Dagestánec zač a čím si získal...

Jiří Procházka

Jiří Procházka: Uvolnit pás nebylo z mé hlavy. Věřil jsem, že ho dokážu získat zpět

Jirku Procházku čeká co nevidět životní zápas o pás, který kdysi velkoryse uvolnil. Nápad prý nebyl jeho, ale věřil, že ho jednou získá...