Jiří Procházka: Uvolnit pás nebylo z mé hlavy. Věřil jsem, že ho dokážu získat zpět

Jirku Procházku čeká co nevidět životní zápas o pás, který kdysi velkoryse uvolnil. Nápad prý nebyl jeho, ale věřil, že ho jednou získá zpět, a proto tehdy souhlasil. Do zápasu s Alexem Pereirou si v každém případě věří.

Jiří Procházka Foto: Czech News Center / Rusinova Maria / CNC / Profimedia

Procházkova mise: Získat zpět pás

Když si Jiří Procházka během tréninku nešťastně utrhl rameno, rozhodl se v zájmu divize uvolnit pás, aby mohla plynout i bez něho. Mnozí tento tah obdivovali a někteří se nechali inspirovat, jako například Jirkův původní soupeř Jamahal Hill. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jirka v rozhovoru s Shakielem Mahjouri přiznal, že tenhle krok nebyl z jeho hlavy a souhlasil jen proto, že věřil, že se mu pás jednou podaří získat zpět: „Myslím, že teď není vhodná doba o tom více mluvit, protože už je to za mnou,“ řekl Procházka ohledně uvolnění titulu.

„Jednu věc musím říct... uvolnění titulu nebyl můj nápad, ale souhlasil jsem s tím. Potvrdil jsem to, protože si věřím, že až půjdu po tom všem znovu do klece, dokážu ten titul znovu získat. Takže proto jsem to udělal,“ prozradil Jirka.

Pereira vs. Procházka: Co bojovník, to jiný styl

Mnoho odborníků se pouští do odhadů, kdo bude v zápase Procházka vs. Pereira dominovat a i samotný Jiří má svou vlastní vizi. Má soupeře načteného a dobře ví, kde má Alex silné a slabé stránky.

„Musím říct, že Alex není moc dobrý ve wrestlingu a v boji na zemi, ale pokud něco umí, je to striking. Bude radost se s ním utkat v postoji,“ prohlásil Jiří. „Je dobrý ve stand-upu, ale nemá dobrý wrestling a to kolem. Příliš se soustředí na údery, v tom je velmi dobrý,“ uznal Jiří Pereirovy kvality.

Fanděte Jiřímu Procházkovi přímo v New Yorku! Fortuna pořádá soutěž o zájezd na UFC 295

„Ale v ostatních věcech, v jiných stylech, má slabá místa. Ani já nejsem nijak extra dobrý wrestler, abych to dokázal posoudit, ale myslím si, že jsem lepší než on. To je jedno. Je to jen můj názor, můj postoj,“ uzavřel Procházka v podcastu SHAK MMA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucka Pudilová

Lucka Pudilová: Prohry jsem obrečela. McGregor rád spáruje se slabšími

Lucka Pudilová byla první Češkou v UFC, přesto se i ona musela naučit vyrovnat s prohrami.👊 Jak se dokáže naše top bojovnice vypořádat s...

Conor McGregor

Sotva McGregor vstoupil do programu, UFC utnulo spolupráci s USADA. Náhoda?

O USADA se mluvilo hlavně v souvislosti s Conorem McGregorem, který se nedávno k testování přihlásil. UFC však teď s agenturou ukončilo...

Khamzat Chimaev

Costa je sice ze hry, Chimaev na tom ale netratí. Dostane více než zajímavou náhradu

Paulo Costa byl přesvědčený, že do zápasu nastoupí, šéf UFC byl ale zřejmě prozíravý a měl v rukávu trumf v podobě velmi zajímavé náhrady....