Lucka Pudilová: Prohry jsem obrečela. McGregor rád spáruje se slabšími

Lucka Pudilová byla první Češkou v UFC, přesto se i ona musela naučit vyrovnat s prohrami. Jak se dokáže naše top bojovnice vypořádat s porážkou? A jaké má zkušenosti s Conorem McGregorem, jehož pravidelně vídá v gymu?

Lucka Pudilová Foto: OKTAGON MMA

Po dvou prohrách už se to nabalovalo...

Lucie Pudilová je objektivně jednou z hrstky nejlepších zápasnic Česka. Jako první Češka se dostala do nejprestižnější organizace světa, kam se dokázala vrátit i napodruhé. I ona však zažila sérii proher, přes které se musela přenést, aby se mohla posunout vpřed. Jak se Lucka s porážkami vypořádala?

„Bylo to fakt těžký, protože to byly ty čtyři prohry... to se spíš nabalovalo už třeba po  těch dvou, že to bylo psychicky náročný. Pak už to bylo, že člověk prohrál, ani nevěděl proč,“ rozpovídala se v podcastu Willyho Cao Slzy, krev a pot.cast.

„Pak vlastně v Česku ještě ten underground, to byla pátá. (...) Kdyby člověk měl pět proher v řadě a nic pro to nedělal, ale když člověk fakt maká – tohle je na tom to hrozný. Makáš a pak ti to nepřichází,“ postěžovala si Lucka.

„Pak už to bylo fakt těžký (...), nechtělo se mi do zápasu, fakt jsme se bála, ale zase jsem si řekla, že když to budu odkládat, tak už se do toho nedostanu a už jsem si říkala, že když to nedám... nechtěla bych pokračovat jako nějakej průměrnej fighter, ale i když jsem měla těch pět proher, tak já furt věděla, že budu v topu, že furt ten mindset mám takovej,“ prozradila Pudilová.

Lucka má na kontě hodně výher na body, stejným způsobem ale přišla i k většině svých porážek. Některé z jejích soupeřek však zvítězily tak těsně, až to Lucii někdy připadalo nespravedlivé a měla za to, že výhra měla jít na její stranu.

„Když mě vykopli z UFC, tak jsem tam už ani být nechtěla, protože mi přišlo, že ty zápasy měly být na moji stranu a nedávali mi to a dávali mi hodně těžký zápasy a byla jsem na to docela naštvaná,“ přiznala Lucka.

„Bylo to takový fakt vyrovnaný a oni to dali na tu druhou stranu a mně to bylo fakt líto, protože já byla naproti těm holkách mnohem mladší a ty holky už byly zkušenější a já si myslím, že jsem byla vždycky o kousek lepší a pak to dostala ta druhá, tak mi to bylo fakt líto,“ popsala Lucie své pocity z některých proher.

McGregor rád spáruje se slabšími

Lucka částečně žije a trénuje v Irsku, shodou okolností v gymu, kam chodí trénovat i největší hvězda MMA Conor McGregor. Když ho prý potkala poprvé, byl to pro ni zážitek, teď bojovníka vídá celkem často, a kdyby prý chtěla, mohla by si s ním i zaspárovat.

➤ Čtěte také: Konečně zpátky ve hře! McGregor se přihlásil k testování. Pro koho si půjde jako první?

„Teď začal hodně trénovat. Když tam přijde, tak ho vidím. (...) Není namyšlenej, je takovej svůj, že si ho prostě všimneš. Takovej sympaťák, ale když jde s někým a nevychází mu to, tak nadává,“ popsala Conorovo chování při sparinzích Lucka v podcastu Willyho Cao.

„On spáruje i s holkama. On rád spáruje se slabšími, si takhle honí ego,“ smála se Lucka. „Nevím, jak je na tom, asi třeba bude dobrej, ale teďka tam dlouho nebyl, přišel a hned ho (černý pásek) dostal,“ vysvětlila Lucka. O tom, jak Conor získal černý pásek více čtěte zde: Páni! McGregor získal černý pásek v jiu-jitsu. Irského průšviháře ocenění dojalo

Lucii Pudilovou uvidíme 18. listopadu v rámci turnaje UFC Fight Night 232 v Las Vegas, kde se postaví argentinské bojovnici Ailin Perez. Ta má v současné chvíli na kontě osm výher a dvě prohry.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucie Pudilová se chystá znovu do akce

Zpět do akce. Lucie Pudilová zná soupeřku i termín pro další UFC bitvu

Elitní česká UFC bojovnice Lucie Pudilová půjde do boje ještě v letošním roce. Tentokrát její formu prověří "argentinská princezna Fiona"....

Conor už má celou řadu potenciálních soupeřů

McGregor se opřel do dalšího šampiona UFC. Koho si chce podat tentokrát?

Návrat Conora McGregora je zatím nejistý, přesto svéhlavý Ir vyzývá stále další a další bojovníky.👊 Do koho se opřel tentokrát?💥

McGregor si zatrénoval s Ianem Garrym

VIDEO: McGregor vs. Garry. Neporažený mladý Ir si zaspároval s životním vzorem

Iana Garryho s trefnou přezdívkou „The Future“ ne a ne porazit. Talent mladého Ira vidí i jeho velký vzor Conor McGregor. Ten ho prověřil...