McGregor se opřel do dalšího šampiona UFC. Koho si chce podat tentokrát?

O návratu Conora McGregora není stále jasno. Irský bojovník neúnavně prohlašuje, že má světu MMA pořád co nabídnout, prozatím jde však jen o planá slova – soupeřů už má ale vybranou celou řadu a teď si na seznam připsal i šampiona pérové divize.

Conor už má celou řadu potenciálních soupeřů Foto: Profimedia

McGregor má plný seznam budoucích soupeřů. Koho slíbil porazit tentokrát?

Chování Conora McGregora je v poslední době poněkud matoucí. Stále opakuje, že se hodlá do klece vrátit ještě letos, zároveň je však více než neochotný přihlásit se k antidopingovému programu. On sám už se viděl na posledním, prosincovém turnaji UFC 296, což ale zatím nepotvrdil ani Dana White, ani McGregorův management.

McGregor už se ale stačil navézt do celé řady UFC bojovníků a na jeho seznam potenciálních soupeřů přibývají další a další zápasníci. Od začátku je na stole McGregorův zápas s Michaelem Chandlerem a McGregor si brousí zuby i na Gaethjeho a Diaze.

Protentokrát se ale opřel do šampiona pérové divize Alexandera Volkanovskiho, který dlouho vévodil také pound-for-pound žebříčku (nejlepší zápasník bez ohledu na váhovou kategorii), a právě to se McGregora očividně dotklo.

„Ta malá klobása, Volkanovski, není žádným králem P4P žebříčku. To je fakt směšný. Já bych s ním byl rychle hotový. Je čitelný, dá se snadno trefit. Je zranitelný. Ale je to držitel titulu pérové váhy, a to se mi zamlouvá. Jednou bychom se spolu měli utkat. Budeme bojovat o to, kdo je skutečný šampion pérové váhy a pak už nebude pochyb,“ rozvášnil se McGregor na sociálních sítích.

Volkanovski by se tomuhle duelu rozhodně nebránil, koneckonců si na McGregora už myslí nějakou dobu. Australan si je vědom, že by šlo o velmi atraktivní zápas,  a tak se nebál souboj s McGregorem směrovat na jubilejní, třístý turnaj. „Tak pojďme na to! UFC 300,“ reagoval okamžitě na McGregorovu výzvu.

➤ Čtěte také: S McGregorem na jedné kartě? Může to přinést jen výhody, připustil Procházkův trenér

McGregor se však stále podle posledních informací nepřihlásil k antidopingovému programu, jehož testováním by měl správně procházet alespoň půl roku před zápasem.

Někteří potenciální soupeři, jako třeba Michael Chandler, už s irským bojovníkem ztratili trpělivost a zrovna Chandler prohlásil, že s tímhle duelem už nepočítá (ačkoli se stále mluví o tom, že právě tenhle zápas by měl být Irův první).

Třístý turnaj UFC je však v podstatě za rohem, a Conor by musel nejspíš upustit ze svých původních plánů, aby se tenhle souboj mohl uskutečnit. Především by se ale musel vyřešit problém s USADA.

Na druhé straně pro Volkanovskiho by šlo nepochybně o velmi ceněného protivníka, a tak by byl možná ochotný si na McGregora nějakou dobu počkat. Uvidíme tedy, zda na pošťuchování zápasníků zareaguje Dana White, nebo jestli výzva časem upadne v zapomnění.

McGregor sice trénuje, kdy ho však uvidíme v kleci, je zatím ve hvězdách. Nedávno si však střihl trénink s mladým irským talentem UFC Ianem Garrym:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor získal černý pásek

Páni! McGregor získal černý pásek v jiu-jitsu. Irského průšviháře ocenění dojalo

Conor McGregor se co se týče kariéry možná ocitl na mrtvém bodě, přesto ale nezahálí a maká na sobě dál. Důkazem je i čerstvě získaný černý...

Sean Strickland je novým šampionem UFC

Nečekaný pád hvězdy. Strickland rozebral Adesanyu a je novým králem střední váhy UFC

Turnaj UFC 293 v Sydney přinesl obrovské překvapení. Sean Strickland naprosto dominantním výkonem přejel Israela Adesanyu a připnul...

Conor McGregor už letos nenastoupí

Nová naděje pro Procházku? McGregor už letos prý určitě nenastoupí

Conor McGregor veřejně přiznal, že letos už se do klece určitě nevrátí. USADA se nedala a stála si na svých podmínkách.👏 Uvidíme místo toho...