Nová naděje pro Procházku? McGregor už letos prý určitě nenastoupí

Conor McGregor veřejně přiznal, že letos už se do klece určitě nevrátí. Antidopingová agentura USADA se jen tak nedala a stála si na svých podmínkách, Conor prý výjimku nedostane. To však může znamenat novou naději pro Jirku Procházku.

Conor McGregor už letos nenastoupí Foto: Profimedia/©Netflix/Courtesy Everett Collection

McGregorův prosincový zápas je pasé. Vezme si ho místo něj Procházka?

McGregor konečně vyšel s pravdou ven a přiznal, že letos už se jeho návratu nedočkáme. Původně byl Conorův comeback plánovaný na duben, poté se odložil na červenec a nakonec na prosinec. Irský bojovník se však stále nezapojil do povinného testování agentura USADA, a tak definitivně padl i třetí termín.

„Letos už mě nepustí do zápasu (...) Prodělal jsem těžké zranění, které mi znemožnilo dělat to, co miluju. Nedá se ale nic dělat. Moc jsem se chtěl vrátit v posledním turnaji roku, ale to bohužel nevyjde. Nenechají mě,“ přiznal Conor McGregor na sociálních sítích.

Dlouho se spekulovalo o tom, že dá McGregorovi antidopingová agentura výjimku a nechá ho zápasit i tak, ale jak se zdá, USADA se nenechala ukecat ani velkým šéfem UFC Danou Whitem, který na tuto variantu také spoléhal. Správně by měl být bojovník součástí programu alespoň půl roku před zápasem, jenže Notorious se k testování ještě ani nepřihlásil.

S USADA má koneckonců své neblahé zkušenosti i Jirka Procházka, jehož agentura testovala o sto šest a některá média spekulovala o tom, proč se organizace na Procházku tolik zaměřila. Více čtěte zde: USADA nikdy nespí! Jiří Procházka si může odškrtnout další kontrolu. Jak dopadla?

McGregorovi fanoušci jsou teď nepochybně zklamaní, může to ale potěšit ty, kdo se nemůžou dočkat návratu Jirky Procházky. Už nějakou dobu se mluví o tom, že právě on by mohl být hlavním zápasem prosincového turnaje. „Termín máme, akorát do toho teď hodil vidle jeden zápasník,“ přiznal nedávno Procházkův trenér Martin Karaivanov v MMA letem světem.

„Conor McGregor,“ tipoval okamžitě Ondřej Novotný. Martin Karaivanov se potutelně usmál, ale prohlásil, že konečné slovo musí mít UFC, a tak si některé věci musí nechat pro sebe, dokud nebudou oficiální. Dle dostupných informací lze ale odhadovat, že to byl právě irský bojovník, kdo mohl teoreticky Procházkův prosincový zápas nabourat.

Nic zatím není oficiální, dá se ale předpokládat, že McGregorovo selhání poslouží právě Jirkovi, jenž nastoupí s největší pravděpodobností proti Alexi Pereirovi (ačkoli i soupeř je zatím neoficiální). Rozhodující bude, s jakými informacemi přijde samotné UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Jiří Procházka prozrazuje, co všechno je nutné k vítězství. Důležitý je i účes

Jiřího Procházku čeká co nevidět návrat do klece. Český samuraj říká, že už dávno nenechává nic náhodě. Co mu pomáhá dosáhnout vítězství?...

Conor McGregor udeřil maskota

McGregor knockoutoval maskota. Publikum bylo v šoku

Conor McGregor se v pátek během čtvrtého zápasu finále NBA pustil do maskota a bohužel pro něj se předvedl v plné síle. Jak chudák v...

Alex Pereira si na Jirku Procházku věří

Procházka? Snazší než Blachowicz, mne si ruce Pereira

Bitva Jirky Procházky s Alexem Pereirou je na spadnutí. Oba bojovníci už ladí formu na soupeře.💪🥊 Poatan prozradil, proč si na Procházku...