McGregor knockoutoval maskota. Publikum bylo v šoku

Conor McGregor se v pátek během čtvrtého zápasu finále NBA pustil do maskota a bohužel pro něj se předvedl v plné síle. Jak chudák v kostýmu dopadl?

Conor McGregor udeřil maskota Foto: Profimedia

McGregor šokoval diváky. Jeho řádění mělo dohru v nemocnici

V pátek 9. června se konal čtvrtý zápas finále basketbalové NBA a při té příležitosti se na sportovní utkání dostavila i hvězda UFC Conor McGregor. Během jedné z přestávek se McGregor objevil na hřišti, aby zpromoval produkt značky TIDL Sport. V tu chvíli se kolem začal ochomýtat maskot týmu domácích Miami Heat, pro které šlo o rozhodující zápas.

Když se začala před diváky odehrávat scénka, kdy McGregor udeřil maskota tak silně, až spadl na zadek, vše se chvilku zdálo jako sehrané divadýlko, když si pak ale ještě přisadil další ránou, znělo z publika nesouhlasné bučení.

Ošetřovatelé maskota doslova odtáhli ze scény, přičemž McGregor ho cestou „oprašoval“ kryoterapeutickým sprejem proti bolesti, který přijel propagovat. Pokud by šlo o domluvenou scénku, vyzněl by tento závěr humorně, bohužel maskot, kterého v NBA nazývají Burnie, skončil v nemocnici. Dotyčný, který měl toho dne oblečený kostým maskota, byl naštěstí jen potlučený, a tak dostal prášky na bolest a po pár hodinách ho pustili domů.

O tom, že nic z toho, co se odehrálo po příchodu maskota, nebylo domluvené, svědčí i reakce promotéra UFC Dany Whitea: „... Co je to za maskoty, kteří chtějí od profesionálních zápasníků, aby je udeřili do obličeje?... Co čekáte? Chcete dostat pěstí? Z čeho jsou ty kostýmy vyrobené?… Být maskot, nechtěl bych, aby mě profesionální bojovníci mlátili do obličeje. To mi nepřijde zrovna nejchytřejší.“

Je pravda, že maskot se během promo pauzy na hřišti objevil znenadání ve zlatých boxerských rukavicích a začal kolem McGregora poskakovat, jako by spolu byli v kleci. Zdálo se, že McGregor v tu chvíli zareagoval čistě instinktivně a bez rozmyslu, když maskotovi okamžitě uštědřil ránu. I kdyby však šlo o nechtěné jednání v afektu, je jasné, že McGregor si tak u spousty fanoušků udělal vroubek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Amanda Nunes ukončila kariéru

Amanda Nunes dala MMA sbohem. Proč fenomenální bojovnice končí kariéru?

Turnaj UFC 289 se vyvedl na výbornou, až na závěrečnou smutnou zprávu, kterou svět MMA nečekal. Proč se Amanda Nunes rozhodla ukončit...

David Dvořák prohrál s Ercegem na body

Dvořák si bohužel připisuje třetí prohru v řadě. Jak nese další neúspěch?

Fanoušci Davida Dvořáka doufali, že tentokrát český bojovník vyhraje a nepůjde pro něj o třetí prohru v řadě. Bohužel opak se stal...

Conor McGregor

Dokument McGregor Forever: info, trailer, premiéra na Netflixu

Na populární vysílací platformě Netflix najdete unikátní dokumentární minisérii o největší světové hvězdě MMA scény Conoru McGregorovi....