Dvořák si bohužel připisuje třetí prohru v řadě. Jak nese další neúspěch?

Fanoušci Davida Dvořáka doufali, že tentokrát český bojovník vyhraje a nepůjde pro něj o třetí prohru v řadě. Bohužel opak se stal pravdou a Steve Erceg přinesl Dvořákovi jen další zklamání. Proč to nevyšlo a jak to Dvořák nese?

David Dvořák prohrál s Ercegem na body Foto: Profimedia

David Dvořák čelí dalšímu neúspěchu

David Dvořák nemá coby bojovník zrovna nejlepší období a další zápas se Stevem Ercegem měl být pro něj průlomem, to se však už v druhém kole zápasu začínalo zdát jako utopie.

Nazdory prvnímu kolu, v němž dominoval spíše Dvořák, se situace v dalším kole otočila a začátkem konce byl pak Ercegův high kick, který s Dvořákem pořádně zamával. Dokázal sice tvrdý kop ustát, Steve Erceg byl ale dominantnější i ve třetím kole a podařilo se mu Dvořáka na body porazit.

Pro českého zápasníka jde tak bohužel v UFCtřetí prohru v řadě, což samozřejmě nepotěší žádného sportovce, obzvlášť když si v počátku svého působení v nejznámější organizaci světa vedl tak dobře.

Nutno ale podotknout, že Dvořákovi nehrály do karet ani okolnosti. Po celou dobu příprav se totiž soustředil na svého původního protivníka Matta Schnella, který se však těsně před turnajem zranil a musel od zápasu odstoupit.

Steve Erceg se od Schnella z hlediska stylu boje značně liší, a tak veškerá příprava soustředěná na Schnella (s níž Davidovi pomáhal mimo jiné čerstvý držitel titulu ve střední váze a přemožitel Karlose Vémoly Patrik Kincl) přišla vniveč a Dvořák musel do zápasu v podstatě naslepo.

„Je těžké popsat slovy, jak moc mě můj další sportovní neúspěch mrzí. Omlouvám se všem, které jsem zklamal.Tomuto zápasu jsem obětoval naprosto vše. Byl jsem nejlíp připravený ve své kariéře. Měl jsme nejlepší kemp a nepodcenil jsem jediný detail v přípravě. Dřel jsem každý den jako kůň a byl jsem oddaný svému snu. Bohužel přes všechno, co jsem tomu dal, to bylo málo a soupeř byl lepší...,“ přiznal nešťastně David Dvořák na sociálních sítích.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Amanda Nunes ukončila kariéru

Amanda Nunes dala MMA sbohem. Proč fenomenální bojovnice končí kariéru?

Turnaj UFC 289 se vyvedl na výbornou, až na závěrečnou smutnou zprávu, kterou svět MMA nečekal. Proč se Amanda Nunes rozhodla ukončit...

Conor McGregor

Dokument McGregor Forever: info, trailer, premiéra na Netflixu

Na populární vysílací platformě Netflix najdete unikátní dokumentární minisérii o největší světové hvězdě MMA scény Conoru McGregorovi....

Lajoš Klein musel zrušit zápas kvůli nemoci

Životní zápas se odkládá. Slovenského bijce zradilo zdraví v nejméně vhodnou chvíli

Jsou věci, které se ovlivnit zkrátka nedají. Své o tom ví historicky první Slovák v UFC, jenž musel zrušit nadcházející duel se zvučným...