Kdo je Hasbulla Magomedov? Poznejte senzaci internetu a netradiční posilu UFC

Hasbulla Magomedov je senzací celého internetu a s každým dalším příspěvkem je úspěšnější a oblíbenější. Co je dagestánský influencer zač, čím si získal pozornost a co ho spojuje s UFC?

UFCMAJETEKMERCHNFT CRYPTONEMOC

Hasbulla Magomedov miluje bojové sporty Foto: Facebook/Hasbulla Magomedov

Hasbulla Magomedov: Kdo to je? Věk, výška, váha, instagram, TikTok, bojové sporty a UFC

Jestliže jste doteď neměli vůbec tušení, kdo Hasbulla je, možná vás první hledání na Googlu trochu zmate. Že se na vašem monitoru po napsání specifického jména do vyhledavače objevily fotografie dítěte?

To není omyl, Hasbulla sice už dítě není, ale jeho vzácná nemoc mu propůjčuje dětský vzhled. Na pohled je sice malý, jeho sláva však dosáhla obrovských rozměrů, neboť jde o jednu z nejvýraznějších osobností internetu, spojenou netradičním způsobem se světem MMA a bojových sportů.

  • věk: 20 let
  • výška: 101 cm
  • váha: 18 Kg
  • přezdívka: Mini Khabib
  • instagram: hasbulla.hushetskiy
  • TikTok: happy_hasbulla_

Hasbulla Magomedov na sebe přitáhl pozornost v roce 2021, jeho vzrůst a specifický vzhled v tom hrál ale jen částečnou roli. Podívejte se s námi, jak Hasbulla využil své zvláštnosti ve svůj prospěch, aby ze sebe udělal hvězdu internetu, a přečtěte si, kde se vzalo jeho spojení s bojovými sporty a nejprestižnější MMA organizací světa.

Hasbulla Magomedov (Mini Khabib), Khabib Nurmagomedov a Islam Makhachev

Hasbulla začal svou image budovat na instagramu v roce 2020 a od té doby stihl jen na instagramu nasbírat přes osm milionů sledujích. Zhruba o rok později ovládl tento malý Rus i TikTok. Kromě neobvyklého zjevu na sebe Hasbulla upozornil svým náročným životním stylem. Na sociálních sítích rád sdílí fotografie tryskáčů a drahých aut a internet ho za to miluje.

Hasbullovi se na sociálních sítích přezdívá Mini Khabib. To souvisí s jedním z nejlepších zápasníků světa Khabibem Nurmagomedovem, který k vybudování Hasbullovy slávy značně přispěl, když přesdílel jeho video, ve kterém ho napodoboval. K Nurmagomedovi se později přidal i jeho svěřenec a neporazitelná mašina UFC Islam Makhachev, který se s malým dagestánským influencerem také spřátelil.

Hasbulla Magomedov: bojové sporty (MMA) a údajný fight s Abdu Rozikem

Hasbulla se netají láskou k bojovým sportům a jeho stínování doslova zaplavilo internet. Údajně prý dokonce jeden zápas skutečně absolvoval, ačkoli z něj neexistuje žádný záznam. V kleci se měl utkat s tádžickým popovým zpěvákem Abdu Rozikem, který trpí podobnou genetickou poruchou jako Hasbulla.

Zápas měl tehdy uspořádat čečenský bojovník Ašab Tamajev, ale nejenže nikdy nikdo neviděl video ze zápasu, nebyly ani zveřejněny jeho výsledky, a tak pokud se skutečně odehrál, kdo se stal vítězem, se můžeme jen domnívat. Mezi soupeři to každopádně pěkně vřelo už před samotným zápasem:

Hasbulla Magomedov v UFC? Dana White a splněný sen

Magomedov na podzim minulého roku na sociálních sítích sdílel příspěvek, který naznačoval, že se chystá v budoucnu zápasit v nejprestižnější kleci světa, jelikož s ním podepsalo kontrakt UFC: Fámy se potvrdily. Oficiálně jsem podepsal smlouvu s UFC, zveřejnil na svém účtu. Podle dostupných informací šlo všako pětiletou propagační smlouvu, kterou se Hasbulla zavázal především k pravidelné účasti na turnajích a dalších propagačních akcích.

MMA - aktuální kurzy zde

Hasbulla Magomedov nemoc: Jaká je diagnóza dagestánské senzace?

Hasbullova výška je způsobena nedostatkem růstového hormonu, jak on sám ale prozradil, doktoři mu nikdy přesnou diagnózu neřekli. Měří pouhých 101 centimetrů a váží 18 kilogramů. Není však jediný člen rodiny, kterého tato nemoc postihla, stejnou genetickou odchylkou trpí i jeho sestra.

Hasbulla Magomedov rodina a vztahy: otec, matka, sestra, přítelkyně

Hasbullův otec býval byznysmen, takže Hasbulla má zřejmě obchodování v krvi. Jeho matka byla ženou v domácnosti. Hasbulla má jednoho sourozence – sestru, která trpí stejnou genetickou vadou jako on. Pokud jde o vztahy, Hasbulla o nich veřejně nemluví a zdá se, že své soukromí si pečlivě střeží. Avšak podle dosavadních zjištění médií se dá předpokládat, že žádný vážný vztah momentálně neudržuje.

Hasbulla Magomedov majetek a merch. Kolik ruský influencer vydělává?

Hasbulla moc rád se světem sdílí fotografie, na nichž pózuje společně s drahými auty nebo tryskáči, a tak asi každého napadne, co všechno vlastně jeho majetek zahrnuje. Vzhledem k jeho oblíbenosti na sociálních sítích a abnormálně vysokému počtu sledujících lze předpokládat, že se Magomedov nemá špatně.

Mezi jeho příjmy také patří výdělky z merchandisingu, tedy značkového zboží, na němž je jeho podobizna v mnoha různých podobách a designech. Přesná čísla prodejů nejsou veřejně známá, ale pravděpodobně půjde o nezanedbatelnou sumu.

Kromě toho Magomedov minulý rok podepsal propagační smlouvu s UFC. Spekulovalo se, kolik za své služby Magomedov asi inkasuje a mnozí odhadují, že může jít až o 50 000 dolarů měsíčně, jde ale skutečně jen o tipy.

Hasbulla Magomedov – NFT crypto projekt

Hasbulla rozjel jako mnohé další internetové celebrity svůj vlastní NFT projekt: Crypto Hasbulla. Crypto Hasbulla je sbírka 10 000 unikátních NFT na bázi Etherea. Každý NFT Hasbulla je ručně kreslený a vyznačuje se řadou charakteristik a různou vzácností.

NFT Crypto Hasbulla jsou uvolňovány postupně, s různými, předem stanovenými cenami. Podle OpenSea je největší zájem o Classic Hasbulla. Více o Crypto Hasbulla se dozvíte na oficiálních stránkách cryptohasbullanft.com.

Hasbulla Magomedov: zatčení v Rusku

V květnu letošního roku obletěla svět zpráva o Hasbullově zatčení v Rusku. Tentokrát se influencerovi nevyplatila jeho slabost pro rychlou jízdu a byl zatčen za porušení dopravních předpisů. Údajně společně se s několika přáteli dopustili bezohledné jízdy, kterou ohrožovali ostatní řidiče.

Hasbulla a Mike Tyson

Přede dvěma měsíci se Hasbulla v jedné talk show potkal s boxerskou legendou Mikem Tysonem. Mike nechal Hasbullu, aby si do něj zaboxoval, zatímco boxer se jen v dvojáku snažil vyhýbat úderům. Jak si Hasbulla s Mikem sedli, se můžete přesvědčit v následujícím videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

1️⃣ Kdo je Hasbulla Magomedov?

Hasbulla Magomedov je ruská internetová hvězda, specifická svým malým vzrůstem. Magomedov miluje bojové sporty a dokonce podepsal smlouvu s UFC. Více se o Hasbullovi dozvíte v článku.

2️⃣ Kolik je Hasbullovi Magomedovi let?

Hasbulla Magomedov sice svým zjevem působí jako dítě, ve skutečnosti se narodil 7. července 2002. Více se o něm dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Organizace Red Face hlásí velkou ztrátu

Sobotní turnaj Red Face přichází o velké jméno. Nová organizace se pere s nepřízní osudu

Úvodní galavečer Red Face dostává nepříjemnou trhlinu. Známou tvář domácí bojové scény nepustí do utkání nepříjemné zranění. O koho jde?

Vážení před zápasem Attila vs Karlos

Po odvetě s Attilou konec kariéry. Co na to říká Végh?

Po nečekané prohře v odvetě s Patrikem Kinclem prohlásil český Terminátor, že brzy ukončí kariéru. Co na to říká jeho přemožitel Attila...

Josef Tyson Škop se utká s Tokhtarevem

Valhalla Fighting: Škop vs Tokhtarov: livestream, karta, výsledky

Valhalla Fighting pořádá další turnaj v boxu bez rukavic, tentokrát s podtitulem Retro Edition. Jak vypadá karta a kde můžete sledovat...