Sobotní turnaj Red Face přichází o velké jméno. Nová organizace se pere s nepřízní osudu

Úvodní galavečer Red Face dostává nepříjemnou trhlinu. Známou tvář domácí bojové scény nepustí do utkání nepříjemné zranění. O koho jde?

Organizace Red Face hlásí velkou ztrátu Foto: Red Face

Red Face hlásí další ztrátu, Lucii Pudilovou nepustí do akce zranění

Měla být jednou z největších hvězd úvodního turnaje organizace Red Face. UFC bojovnice Lucie Pudilová místo toho leduje poraněný kotník a v sobotu zápasit v disciplíně grappling nebude. Její účast se odkládá na další turnaj, který se uskuteční v září.

Organizace Red Face do poslední chvíle usilovně vyjednávala o souboji dvou UFC zápasnic. Lucii Pudilové se měla totiž postavit Melinda Fabián, která by podobně jako Lucie pojala tento grapplingový souboj jako součást přípravy. Tyto plány ale zhatilo zranění Pudilové.

"Do poslední chvíle jsme čekali, jestli se stihne dát kotník Lucky dohromady, ale bohužel je otok příliš velký a její účast se musí odložit", vzkázal promotér Red Face Petr Diviš

První česká zápasnice v UFC se ale v sobotu v UNYP Aréně na turnaji Red Face Reloaded přeci jen ukáže. Působit bude v roli hosta, komentátorky a sekundantky v rohu Kubánce Gabriela Castilla Vargase.

Aby toho nebylo málo, tak vedení Red Face řeší potyčku aktérů hlavního zápasu Adama Raitera a Kryštofa Nováka. Ti se spolu porvali v baru a organizace se od tohoto chování jasně distancovala. Zároveň ale vzkázala, že tato situace nebude mít přímý dopad na jejich sobotní vzájemný souboj.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vážení před zápasem Attila vs Karlos

Po odvetě s Attilou konec kariéry. Co na to říká Végh?

Po nečekané prohře v odvetě s Patrikem Kinclem prohlásil český Terminátor, že brzy ukončí kariéru. Co na to říká jeho přemožitel Attila...

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...

Robert Rosenberg je jednou z nových tváří Red Face

Nová organizace Red Face se transformuje na MMA zápasy. Jaká jména ulovila?

Koncept fackované nevyšel, organizace Red Face to ale nevzdává. Po nepovedeném začátku je tu nový termín prvního turnaje a celá řada...