Nová organizace Red Face se transformuje na MMA zápasy. Jaká jména ulovila?

Koncept fackované nevyšel, organizace Red Face to ale nevzdává. Po nepovedeném začátku je tu nový termín prvního turnaje a celá řada kontroverzních jmen. Podrobnosti v článku.

Robert Rosenberg je jednou z nových tváří Red Face Foto: Jiří Rubeš / CNC / Profimedia

Red Face láká na známá jména i nové akvizice: Pornoherec Robert Rosenberg, Tiktokerka Kafuu a další

Organizace Red Face se pokusí složit úspěšný reparát. Nové uskupení mění svoji prvotní filozofii a koncept. Místo facek a bizáru nabídne fanouškům profesionální MMA zápasy. První galavečer se uskuteční 24. 6. 2023 od 19:00 v UNYP Areně v Praze. Vyjde to napodruhé?

Ještě, než se stihla Red Face dostat do širšího povědomí fanoušků, potkaly ji nečekané a velice nepříjemné potíže. Za vším byla díra v byrokracii, jelikož „fackovaná“ v Česku nebyla uznána jako sport. Do celé situace se navíc vložily konkurenční organizace, kterým se problémy nové značky samozřejmě náramně hodily. Více si o tom můžete přečíst tady.

Již oznámený první galavečer Red Face: Godla vs. Novotný nemohl proběhnout, navzdory několika stům prodaných lístků. Zároveň organizace vydala prohlášení, ze kterého bylo znát, že nemá v úmyslu svou činnost definitivně zabalit. A to se nyní potvrdilo.

Organizace Red Face se definitivně a nuceně rozhodla od této kontroverzní disciplíny upustit a svůj nový koncept postavit na MMA zápasech. Cíl se přitom zdá být poměrně jasný. Pomocí finančních prostředků si smluvně zavázat kontroverzní postavy online světa.

Jestli je to dobrý tah se ukáže podle zájmu o první galavečer s podtitulem Reloaded, který se může zdát na první pohled celkově mnohem skromnější, podle informací FightLive.cz ale Red Face brzy oznámí velké zápasové bomby. Zároveň by celý event měl být mnohem nákladnější, a tedy po všech směrech divácky atraktivnější, než předpokládaný první turnaj v O2 Universu. Do UNYP Areny se Red Face přesouvá nuceně, kvůli nedostatku volných termínů právě v O2 Universum.

NOVÉ TVÁŘE RED FACE
Lucie Pudilová David Hošek
Patrik Jevický Robert Rosenberg
David Marcin Pavel Novotný
Vít Mrákota Uhlířka
David Marcina Koleso
Gabriel Castillio Vargas Kafuu
Další jména budou oznámeny na tiskové konferenci 1. června

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Bývalý kulturista a nyní zápasník se snahou prorazit v politice, Filip Grznár

Filip Grznár - životopis a zápasy kontroverzního bojovníka

Bývalý český kulturista Filip Grznár momentálně zápasí v MMA✔️ a svými pikantními výroky i svérázným vystupováním neustále přitahuje...