Valhalla Fighting: Škop vs Tokhtarov: livestream, karta, výsledky

Valhalla Fighting pořádá další turnaj v boxu bez rukavic, tentokrát s podtitulem Retro Edition. Jak vypadá karta, kdo se utká v hlavním zápase a kde můžete sledovat přímý přenos?

Josef Tyson Škop se utká s Tokhtarovem Foto: Facebook/Valhalla Fighting

Hodnocení turnaje Valhalla Fighting Retro Edition: 8.8/10

  • unikátní zápasy v boxu bez rukavic
  • dva free prelims zápasy

Valhalla Fighting: Retro Edition – datum, místo a aktuální info

Už tuto sobotu se chystá opět několik vybraných bojovníků pomlátit bez rukavic a obětovat tak pro diváky své klouby. Akce s podtitulem Retro Edition nabídne celkem deset třaskavých soubojů, z nichž první dva budeme moc sledovat zdarma na Youtube, Instragramu nebo TikToku.

  • Datum: 19. 6. 2023
  • Místo: Retro Music Hall

V turnaji se představí pro fanoušky Valhalla Fighting spousta nových bojovníků, ale také uvidíme známé tváře, jako je například Martin Prsíčko Horský, kterého jsme viděli zvítězit hned v prvním turnaji organizace. Podruhé uvidíme v akci také Martina Bazooku Lukáče, který už si za krátkou existenci organizace také stihl vybojovat jedno vítězství, a dokonce potřetí budeme moci sledovat Jiřího Čisára, jehož bilance čítá jednu výhru a jednu prohru. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s uvítacím bonusem

Valhalla Fighting: hlavní zápas Škop vs. Tokhtarov

V hlavním zápasu večera se utká také již ostřílený bojovník s obouchanými klouby Josef Tyson Škop, který už si v organizaci stihl připsat jedno vítězství, když porazil ukrajinského zápasníka Bogashe Vyacheslava. Šlo o pořádnou řežbu, kdy do sebe oba soupeři skočili okamžitě a s obrovskou energií.

Josef Škop toho večera předvedl nejen dynamický útok a přesné údery, ale také perfektní obranu, vykrývaní soupeřových ran a rychlé reflexy. Přestože i jeho protivník šel do souboje naplno, neustál Vyacheslav Škopovu výbušnost.

MMA - aktuální kurzy zde

Proti Škopovi v hlavním zápase nastoupí vyzyvatel Vaška Siváka, s nímž se nedávno utkal o titul v rámci RFA 10. Komplikace ho provázely ještě před samotným zápasem, kdy Tokhtarov nenavážil a chvilku bylo nejisté, zda se zápas vůbec uskuteční. Sivák dal nakonec souboji zelenou, rakousko-čečenského bojovníka porazil a obhájil tak titul.

Tokhtarov si ale titulovou šanci vybojoval v zápase s Jakubem Kroftou, kterého v trnavském turnaji porazil na body. Tokhtarov tedy rozhodně umí a má co nabídnout, teď jde o to, jak mu sedne boj bez rukavic, na který už je jeho soupeř relativně zvyklý.

Valhalla Fighting – program, karta bojovníků (fight card)

V turnaji se ukáže celá řada zajímavých bojovníků. Uvidíme například Hynka Shelbyho Hospodářského, který kromě jiného trénoval s novou hvězdou kontroverzní organizace Clash of the Stars, ale především výborným profesionálním kickboxerem Tadeášem Mawarem Růžičkou. Také nás čeká jedna odveta, při níž si to hodlají holými pěstmi „vyříkat“ Jiří Gypsy Čisár a Mike Hassby Juřík.

VALHALLA FIGHTING: RETRO EDITION – FIGHT CARD

TYSON

Josef Škop

vs

(70 kg)

STROM

Ruslan Tokhtarov

PRSÍČKO

Martin Horský

vs

(94 kg)

MAMUT

Vlad Ivascenko

LOBO

Daniel Horna

vs

(85 kg)

SINTO

Nino Baliar

GYPSY

Jiří Čisár

vs

(64 kg)

HASSBY

Mike Juřík

PSYCHO

Kirill Kostin

vs

(77 kg)

HROCH

Filip Čech

HERKULES

Hatim Mezenoud

vs

(77 kg)

SHELBY

Hynek Hospodářský

FLASH

Jiří Olšanský

vs

(77 Kg)

BAZOOKA

Martin Lukáč

PAVLIS

Martin Pavlíček

vs

(85 kg)

KURÝR

Pavel Veselý

FREE PRELIMS

FURY

Lukáš Šmídek

vs

(94 kg)

TANK

Zdeněk Lebeda

LÁCA

Josef Lacina

vs

(85 kg)

BULLDOG

David Dvořák

Valhalla Fighting vstupenky: Kde koupit lístky na turnaj Valhalla Fighting?

Vzhledem k tomu, že se aktuální turnaj odehrává v Retro Music Hall, má akce omezenější kapacitu, než je tomu u klasických hal. Proto je dobré vstupenky kupovat dostatečně dopředu. Retro Music Hall nabízí zónu stání, VIP prostor na balkóně nebo VIP zónu v přízemí na sezení přímo u ringu. Lístky na Valhalla Fighting: Retro Edition seženete v sítích Ticketportal. Vstupenky lze zakoupit už od 600 Kč a strop je 1 300 Kč.

Valhalla Fighting Retro Edition live stream, PPV – Kde sledovat přímý přenos Valhalla Fighting?

První dva zápasy z karty: David Dvořák vs Josef Lacina a Zdeněk Lebeda vs Lukáš Šmídek budou ke zhlédnutí zdarma na Youtube, na instagramu a na TikToku. PPV (pay-per-view neboli jednorázové zhlédnutí) si pak můžete zakoupit přímo na oficiálních stránkách organizace valhallafighting.com. V tuto chvíli PPV stojí 9,48 EUR, tedy něco kolem 225 kč.

Podívejte se na neskutečné údery Josefa Tysona Škopa:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Evropské hry v Baku

Evropské hry 2023 Krakov: box, kickbox, muaythai a další sporty

Letošní Evropské hry hostí polský Krakov. Jaké sporty tu uvidíme, kolik členů čítá česká výprava a kde bude možné sledovat přímý přenos...

Jake Paul se dočká vlastního dokumentu

Když se sen stane skutečností. Příběh Jakea Paula míří na filmová plátna

Kontroverzní influencer Jake Paul odkryje svůj přerod z youtubera na boxera. Jeho jméno budí ve světě bojových sportů pořádné emoce, a...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...