Hvězdy českého MMA tipují průběh Procházkova zápasu. Kdo věří spíše Pereirovi?

Co nevidět budeme svědky velkolepé bitvy o znovuzískání pásu. Jiřímu Procházkovi v cestě k titulu stojí brazilský bojovník Alex Pereira. Jak duel odhadují osobnosti českého MMA?

Jiří Procházka si jde pro vítězství Foto: Profimedia

Jirka Procházka si jde pro vítězství

Jiří Procházka patří mezi ty reprezentanty České republiky, na které můžeme být po právu hrdí. Specifickým stylem a sportovními výsledky si vydobyl všeobecný celosvětový věhlas a v nadcházející bitvě s Brazilcem Alexem Pereirou mu fandí nejen Češi, ale i fanoušci ze zahraničí. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Nejinak to mají i osobnosti a odborníci českého MMA – všichni drží pěsti Procházkovi, byť si uvědomují i kvality jeho protivníka. Jak vidí průběh zápasu promotéři a zápasníci organizace OKTAGON MMA, kolega z UFC Lajoš Klein, rapper Rytmus nebo slovenská legenda Attila Végh?

Novotný: Jirkův netradiční styl bude pro Pereiru nestravitelný

„Jirka je zvláštní typ člověka, je hrozně svůj, dokáže se zabalit do své bubliny a toho svého samurajského stylu života, (...) myslím, že přijde perfektně připravený a může vyhrát. Ale jako bylo by to úplně neskutečné, kdyby porazil Pereiru v New Yorku. Doufám, že jo,“ řekl s úsměvem Pavol Neruda v rozhovoru pro Mixx Sports Media.

„Myslím si, že Jirka vyhraje ten zápas,“ prohlásil přesvědčeně Ondřej Novotný. „Nechci říct, že to je nutně podobný, jako když šel Adesanya s Blachowiczem, ale trošku nějaký podobnosti tam vidím. (...) Myslím, že ta síla Jirky, ta netradičnost, se kterou se on pohybuje, (...) že to pro toho Pereiru bude nestravitelný.“

„Je to zápas, na který se letos těším asi nejvíc. Samozřejmě budu fandit Jiřímu Procházkovi, protože to je moje srdcovka, je to náš bojovník. Můj tip je, že padne z jedné nebo z druhé strany KO,“ predikoval slovenský bojovník a Jirkův kolega z UFC Lajoš Klein.

sipka UFC 295: Jiří Procházka vs. Alex Pereira – datum, kurzy, analýza, tip a livestream

„Favorizuju určitě Jirku, protože znám jeho kvality, vím, jaký je zápasník, vím, jak je silný v hlavě, musím říct, že málokterý zápasník to má takhle srovnané v hlavě. Je to člověk, který má nevyzpytatelný styl a tím pádem je velmi těžké se na něho připravit.

Na druhé straně Alex Pereira je také brutální zápasník a hlavně stand-up zápasník. To si myslím, že bude Jirkovi sedět víc, než kdyby šel s nějaký grapplerem. Já si myslím, že ukončí Pereiru v prvním kole,“ odhadoval Attila Végh.

„Doufám v jeho (Jirkovu) výhru samozřejmě. Na něj se nedá říct nic negativního, protože takový fighterský úkaz, jako je on, jsem ve světě nikdy neviděl,“ pronesl rapper a příležitostný zápasník Rytmus.

„Teď měl Jirka pauzu, měl zranění, takže si myslím, že přijde připravený na sto procent, ale musím říct, že Pereira je brutální fighter a vyhrál nad Adesanyou, takže... Trošku jsem na straně Pereiry,“ přiznal Ivan Buchinger.

„Tipuju, že Jirka vyhraje a stane se znovu šampionem. Zápas ukončí předčasně,“ tipoval Vlasto Čepo, který jako mnozí další odhadoval, že Pereira Jirkovi stylově sedne. „Ví, na co se může připravit, že tam bude dobrý stand-up,“ zhodnotil Čepo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

McGregor odevzdal první vzorky. Víme, jak bude UFC testovat od příštího roku

Conor McGregor podle všeho konečně naskočil do antidopingového testování.💪🩸 Vzorky ještě stále zpracovává USADA, ale jen do konce roku.

Kurzy na zápas Procházka - Pereira už byly vypsány

Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na zápas Procházka – Pereira. Kdo je favorit?

Sotva byl zápas Procházka vs. Pereira oficiálně oznámen, sázkové kanceláře neprodleně zařadily tento duel do svých kurzových nabídek. Koho...

Jiří Procházka

Jon Jones je ze hry. Štafetu hlavního zápasu přebírají Procházka s Pereirou

Původně měli být Procházka s Pereirou až druhý největší tahák turnaje, teď se ale v kartě posunuli o příčku výš.👏 Proč Jon Jones...