Podívejte se na speciální sázky pro MMA zápas roku Procházka vs. Pereira u Fortuny

Sportovní svátek pro celou Českou republiku se nezadržitelně blíží. Fortuna zařadila do své nabídky mnoho různých sázkových variant na zápas Procházka vs. Pereira na UFC 295. Jak blízko bude váš tip realitě?

Vsaďte si na zápas Jiřího Procházky u Fortuny Foto: Profimedia

Bitva Procházky s Pereirou očima sázkařů: Bohatá kurzová nabídka u Fortuny

Snad každý nadšený fanoušek MMA si zkusí tipnout výsledek nadcházejícího duelu mezi Jiřím Procházkou a Alexem Pereirou. Padne rychlé KO, nebo se dočkáme fyzicky náročného pětikolového souboje? Zcela vyloučit nelze ani přenesení zápasu na zem a pokusy o submisi z jedné či druhé strany. Svůj šestý smysl na výsledek můžete prokázat u Fortuny, která na tento duel vypsala spoustu kurzů. Získejte skvělý bonus u Fortuny za jednoduchou online registraci zde

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Hlavní zápas turnaje UFC 295 v New Yorku se může odehrávat podle několika scénářů. Obecně se ale v souboji tvrdých postojářů nejvíce očekává přestřelka v postoji. Tohle bude velký zátěžový test pro brady obou zápasníků.

Sázková kancelář Fortuna na zápas Procházka – Pereira zařadila do své nabídky přes 30 různých podsázek. Svůj tip můžete vybírat z těchto kategoriích, které si lze po rozkliknutí zápasu vyfiltrovat.

  • Hlavní sázky
  • Vyhraje v kole
  • Způsob vítězství
  • Speciály

Zdálo se vám, že Jirka Procházka zvládne ukončit svého brazilského vyzyvatele už v 1. kole? Neváhejte tento tip poslat na tiket v kurzu 5,00. Pokud čekáte, že se tento duel rozsekne na jednu či druhou stranu už v prvních dvou kolech, Fortuna na takový tip nabízí kurz 2,05. Za zhlédnutí rozhodně stojí i nejrůznější kombinace sázek.

Vsaďte si u Fortuny bonusem

Před turnajem UFC 295 je dobré si připomenout vše o sázení na MMA. Váš tip se totiž může odvíjet od několika důležitých faktorů. Jasno o favoritovi úplně nemají ani samotní bookmakeři. Zatímco ještě před pár dny byl mírným favoritem Alex Pereira, teď se sázkovky podle vypsaných kurzů přiklání na stranu českého válečníka Procházky.

V Česku věří sázkaři Jiřímu Procházkovi, na jehož vítězství už bylo u Fortuny nasázeno 2 miliony korun. Zápas můžete sledovat na Fortuna TV v neděli 12. listopadu okolo 4:00 ráno našeho času.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Poatan Pereira

Alex Pereira: životopis, zápasy MMA (UFC) a statistiky bojovníka

Alex Pereira patří mezi nejvýraznější bojovníky organizace UFC a to ve dvou váhových kategoriích.💎💪Vše o brazilském zápasníkovi se dozvíte...

Jirka Procházka

Jirka znovu šokuje svět! predikuje Vémola. Bude to parádní řežba, shodují se další

Fanoušci MMA se nemůžou dočkat, až si Jirka Procházka vezme zpátky titulový pás.🏆 Podobně nedočkavé jsou i osobnosti českého sportu.🔥

Kurzy na zápas Procházka - Pereira už byly vypsány

Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na zápas Procházka – Pereira. Kdo je favorit?

Sotva byl zápas Procházka vs. Pereira oficiálně oznámen, sázkové kanceláře neprodleně zařadily tento duel do svých kurzových nabídek. Koho...