Aleš Bejr byl proti Jaromírovi Soukupovi diskvalifikován. Žralok ukázal obrovské srdce

Na turnaji Clash of the Stars se toho událo opravdu mnoho. Podívejte se na zásadní momenty sedmého galavečeru, o kterém se bude ještě dlouho mluvit.

Jaromír Soukup porazil Aleše Bejra Foto: Fortuna

Psychopat Bejr prohrál s Jaromírem Soukupem kvůli své nedisciplinovanosti

Dalo se to čekat. Aleš Bejr nastupoval do hlavního zápasu turnaje Clash of the Stars v roli kurzového favorita, v samotném utkání to ale vypadalo úplně jinak. Přitom nástup do klece patřil právě Psychopatovi, který vypadal hodně sebevědomě a nažhaveně. Jenže hned úvodní vteřiny střetnutí naznačily, že svoje emoce opět nedokáže ukočírovat.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Aleš Bejr se na Jaromíra Soukupa začal podivně sápat a když ho zatlačil do pletiva, několikrát se ho snažil udeřit hlavou. Rozhodčí na to ihned zareagoval a strhl mu bod. Ani toto varování ale pro Bejra nebylo dostatečné a v nečisté hře pokračoval.

Jeho opakované fauly nakonec vedly až k diskvalifikaci. Jaromír Soukup ale z vítězství žádnou radost neměl. Dál se navíc musel bránit Bejrovo fyzickým útokům, které pokračovaly i přes to, že rozhodčí už dávno zápas ukončil. Do akce tak musela ochranka, aby nepříčetného Bejra vyvedla z klece, až do útrob stadionu.

sipka Na všechny výsledky a online report se podívejte zde

Václav Baba Jaga Mikulášek vyhrál nad Žralokem Patrikem Hüblerem

Premiéra Václava Mikuláška v organizaci Clash of the Stars dopadla podle očekávání. Žralok Patrik sice od začátku zápasu tahal za kratší konec provazu a schytával jeden tvrdý úder za druhým, zároveň však opět ukázal nesmírnou odolnost a hlavně srdce bojovníka.

Baba Jaga přelomil Žralokovi už v prvním kole nos highkickem, houževnatý amatér to ale nezabalil. Hübler se v pauze mezi kolami dokázal vždy dát alespoň částečně dohromady a pokračoval v zápase dále, byť dostával neskutečné bití.

Definitivně ho Mikulášek ukončil necelou minutu před koncem 3. kola, za což si od svého protivníka vyslechl slova respektu a válečná sekera mezi nimi byla v rámci pozápasového proslovu zakopána.

Fanoušek napadl Tadeáše Veselého při nástupu do klece

Průběh večera poměrně zásadně ovlivnil naprosto podlý útok jednoho z přítomných diváků, který udeřil nic netušícího Tadeáše Veselého do oblasti hlavy a krku při nástupu do klece. Ten se okamžitě začal svíjet v bolestech na zemi a chvíli to s ním vypadalo velmi špatně.

Díky rychlé reakci zdravotníků se ho ovšem podařilo uvést do stabilizovaného stavu. Zápas Veselého s Faynem byl zrušen a pro mladého delikventa si přijela kriminální policie.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleš Bejr vs. Tomáš Linh Le Sy

Psychopat Bejr prozrazuje zákulisní info o střetu s Le Sym během šestého turnaje Clash of the Stars

Že je vyhrocený spor mezi Alešem Bejrem a Tomášem Linh Le Sym skutečný, o tom není pochyb.🧨⚔️ Bejr prozradil, jak došlo při šestém turnaji...

Jakub Jíra a Aleš Bejr

Speaker Jakub Jíra si to jen tak líbit nenechá. Má pro Psychopata Bejra jasný vzkaz

Při závěrečné tiskovce jsme byli svědky dalšího šíleného kousku Psychopata Bejra, kdy se vrhnul na speakera Jíru.☠️ Ten má pro něj jasný...

Lady Dee

Lady Dee trénovala už před Clashem. Popsala tvrdé začátky. Někdy se mi chtělo brečet, přiznala

Lady Dee pilně trénuje a v sobotu se utká se svou rivalkou Nikol Lauberovou.💪Drahomíra prozradila, jak vypadá její příprava, a popsala...