Lady Dee trénovala už před Clashem. Popsala tvrdé začátky. Někdy se mi chtělo brečet, přiznala

Lady Dee pilně trénuje a v sobotu se utká se svou rivalkou Nikol Lauberovou. Drahomíra prozradila, jak vypadá její příprava a kolikrát už při sparinzích dostala do nosu.

Lady Dee Foto: Clash of the Stars

Lady Dee: Do nosu jsem dostala už třikrát

Většina ji zná jako hvězdu z filmů pro dospělé, teď se ale chystá do klece čím dál populárnější organizace Clash of the Stars, kde se utká s kolegyní z branže Nikol Lauberovou. Vsaďte si na svou favoritku a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaďte si na Clash s bonusem

Většina účastníků turnajů Clashe začíná trénovat (pokud vůbec) s podpisem smlouvy, málokdo ale ví, že Lady Dee se začala bojovým sportům věnovat ještě předtím a na myšlenku využít nově nabytých dovedností právě v Clashi ji přivedli přítel a trenér.

„Chodila jsem boxovat, než začalo léto. Našla jsem si přítele a ten taky boxoval, takže on mě do toho donutil,“ vysvětlila Lady Dee v podcastu Tělo na tělo a připustila, že zpočátku se jí do toho nechtělo. „Můj trenér pak kontaktoval Clash a oni kontaktovali mě,“ dodala.

Drahomíra také povyprávěla o tom, jak snáší sparingy. „Bolí to, a hlavně když se trefí do nosu. Když jsem poprvé dostala do nosu, tekly mi z očí slzy a řekla jsem si, že to asi nedám,“ přiznala Lady Dee. „Třikrát jsem do toho nosu dostala a pak už mě chytly nervy a říkala jsem si, že to tam všude zbořim,“ popsala své pocity.

„Nejhorší je, že ten trénink je tak náročný, že já už ke konci fakt nemohla a chtělo se mi brečet, fakt už se mi chtělo brečet z toho tréninku. Teď je to čím dál lepší, ale bylo to hrozný,“ zavzpomínala Lady Dee na své začátky.

Drahomíra tedy nejenže umí dát úder, ale také ví, jaké to je dostat ránu. Její soupeřka Nikol Lauberová na druhé straně říká, že je v Clashi kvůli pozornosti a v pořadu Kdo s koho, kde trénovala se Žralokem, přiznala, že v den natáčení nasadila rukavice úplně poprvé.

Více o tréninku Nikol Lauberové a Žraloka čtěte zde: Než Žralok zahrnul Lauberovou ostrými nadávkami, absolvoval s ní hodně netradiční trénink...

I sázkové kanceláře favorizují Drahomíru Jůzovou alias Lady Dee a rozdíl v kurzech, vypsaných na obě dívky, je celkem znatelný. Je jasné, která z nich bude do klece lépe připravená. Lauberová by nejspíš musela trefit takzvaný lucky punch, aby zápas skončil v její prospěch. Jak tohle dopadne, se v každém případě dozvíme už tuto sobotu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fayne vs Tadeáš Veselý

Clash of the Stars 7: Miroslav "Fayne" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý 2 – kurzy a tip

Jedna bitka v kleci jim nestačila⚡, a tak si to Tadeáš Veselý a Fayne rozdají na Clash of the Stars 7 znovu. Jaké jsou kurzy a komu sázkaři...

Diego Kotlár vs. Gappa

Promotér Clash of the Stars prozradil, jak budou vypadat pravidla sumo zápasu Gappa vs. Kotlár

Sedmý turnaj Clash of the Stars vyvrcholí v českém prostředí velmi netradiční disciplínou, zápasem v sumo.👊Tomáš Le Sy prozradil, jaká jsou...

Aleš Bejr

Psychopat Bejr: Tohle je můj poslední Clash! Teď už mě zajímá jen Lesíček

Aleš Bejr se v sobotu utká s mediálním magnátem a moderátorem Jaromírem Soukupem.💪 Pak už chce prý jen jediného soupeře a jít od toho.🔥