Clash of the Stars 7: Miroslav "Fayne" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý 2 – kurzy a tip

Jedna bitka v kleci jim nestačila, a tak si to Tadeáš Veselý a Fayne rozdají na Clash of the Stars 7 znovu. Jaké jsou kurzy a komu sázkaři věří více?

Fayne vs Tadeáš Veselý Foto: Clash of the Stars

Clash 7: Fayne vs. Tadeáš Veselý MMA zápas (odveta)

Youtuber a influencer Fayne plánuje podruhé udělit lekci Tadeášovi Veselému za jeho nepřístojné chování. Historicky první odveta pod organizací Clash of the Stars se uskuteční v sobotu 27. 1. na turnaji Clash of the Stars 7. Kdo si tentokrát v kleci prosadí svůj styl? Vsaďte si na zápas s bonusem za registraci u Fortuny

Vsaďte si na Clash of the Stars 7 s bonusem

Analýza, sázky a tip Fayne vs. Tadeáš Veselý

Miroslav "Fayne" Loner tak dlouho hledal soupeře pro svůj další zápas, až poměrně nečekaně kývl na odvetný duel s Tadeášem Veselým na turnaji Clash of the STars 7. „Původně jsem po prvním zápase nechtěl mít s tímhle člověkem už nic společného, pak mi ale odpadl soupeř a někde na streamu jsem zaslechl, že by mě Tadeáš porazil, kdyby neměl problémy se zády. Řekl jsem teda ok, pojďme do toho znovu“, objasnil Fayne na tiskové konferenci, proč vzal tento zápas.

V prvním utkání zvítězil Fayne TKO v prvním kole, se svým výkonem, ani mentálním nastavením, ale spokojený nebyl. Fayne od posledního zápasu nabral kilogramy navíc, zatímco Tadeáš Veselý viditelně shodil přebytečný tuk. To však nic nemění na tom, že jde Fayne do zápasu v pozici kurzového favorita. Tentokrát se ale dá čekat o něco vyrovnanější průběh.

Oba dva pojali přípravu poměrně svědomitě a pravidelně trénovali. Tadeáš Veselý dostál své nepříliš dobré pověsti na tiskovce B4THECLASH, kde opět proti Faynemu vytáhl pepřový sprej. K tomuto podlému činu se přitom odhodlal už v rámci prvního zápasu. Znovu se tak dá čekat mohutné skandování nadávky „tlustá svi*ě“ na jeho adresu.

Samozvaný Gangster si z toho ale podle vlastních slov nic nedělá a nenávist fanoušků si vyloženě užívá. MMA zápas proběhne na 3x3 min. bez možnosti využívat lokty a kolena. Fayne by měl být v zápase rychlejší i techničtější. Pokud Veselý nenajde jeho bradu typickým plavákem, měl by si tvůrce komediálních videí dojít pro vítězství, což se odráží i na větším objemu sázek právě na Fayneho.

TIP: Fayne vyhraje, v kurzu 1,30 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Tip Fayne vs Veselý

Živě Clash of the Stars 7: Jak sledovat zápas Tadeáš Veselý vs. Fayne livestream?

Kapacita Sportovní haly Fortuna je beznadějně vyprodaná, k dispozici je ovšem placený PPV stream na clashofthestars.tv, kde je možné shlédnout všechny zápasy v přímém přenosu. Sázková kancelář Fortuna vypsala kromě tradičních kurzů na vítěze i speciální sázky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek vs. Žralok

Clash 7: Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs. Patrik „Žralok“ Hübler. Jaké má Žralok šance?

Už brzy se dočkáme sedmého turnaje Clash of the Stars, kde se prvně představí zápasník Václav Mikulášek.☠️ Jaké má proti němu útěkář Žralok...

Diego Kotlár vs Gappa

Clash of the Stars 7: Diego Kotlár vs. Gappa v zápase sumo. Kdo je favorit a jaké jsou kurzy?

Podlaha Sportovní haly Fortuna v Praze - Holešovicích zažije pořádný zátěžový test. ☠️ Na turnaji Clash of the Stars 7 se pod speciálními...

Lady Dee vs. Lauberová

Clash of the Stars 7: Drahomíra „Lady Dee“ Jůzová vs. Nikol Lauberová – kurzy a tip

Jedním z duelů sedmého turnaje Clash of the Stars bude také souboj dvou hereček z filmů pro dospělé.💥 Která z dívek má větší šance na...