Clash of the Stars 7: Diego Kotlár vs. Gappa v zápase sumo. Kdo je favorit a jaké jsou kurzy?

Podlaha Sportovní haly Fortuna v Praze - Holešovicích zažije pořádný zátěžový test. Na turnaji Clash of the Stars 7 se pod speciálními pravidly sumo utkají Diego Kotlár a TikToker Gappa. Podrobnosti k tomuto nevšednímu duelu vám přinášíme v článku.

  • Diega Kotlára v zápase sumó nahradí zpěvák Bartoloměj Bertík Girga (135 kg)

Diego Kotlár vs Gappa Foto: Clash of the Stars

Sumo zápas na Clash of the Stars 7: Kotlár vs. Gappa (datum, aktuální info)

Organizace Clash of the Stars opět rozšiřuje paletu nejrůznějších bojových disciplín. V japonském národním sportu sumo 27. ledna změří své síly prostořeký Diego Kotlár a hvězdný tiktoker Gappa, přezdívaný též Mr. Vitamínek. Bezmála půl tuny živé váhy uprostřed klece si rozhodně nemůžete nechat ujít. Vyzvedněte si bonus za registraci 300 Kč a vsaďte si na svého favorita

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jan Diego Kotlár vs. Ondřej Gappa Bihary sázková analýza a tip

Na turnaji Clash of the Stars 7 dojde na velkou novinku. Kdo by si však myslel, že se pro těžkotonážníky dopraví na místo boje tradiční ring „dohjó“, je na velkém omylu. Sumo zápas mezi Kotlárem a Gappou proběhne přímo v MMA kleci, kde se oba budou vytlačovat ven z provizorního kruhu. Uvidíme, zda železná konstrukce a pletivo tento nápor vydrží.

Gappa s Diegem si už jednu bitvu střihli. Před několika měsíci si to rozdali v pojídání žebírek. Duel ovšem přinesl jednoznačný průběh, kdy Gappa svým famózním výkonem donutil Diega souboj „odklepat“ a přenechat zlatý pohár pro vítěze svému protivníkovi. Cena útěchy v podobě večeře zdarma se ale také počítá.

Tato bitva v každém případě nahlodala Kotlárovo sebevědomí, a tak jde do zápasu pod pravidly sumo v pozici favorita menší, avšak širší Gappa. Rozložení kurzů má v tomto případě své logické opodstatnění.

Gappa totiž nejenže v přípravě hltal vše, co mu přišlo pod ruku, zároveň shlédl i několik videí ze sumo tématikou a čerpal z nich cenné rady. Zapomínat nelze ani na jeho drily na hranici sebeobětování, kdy svlečený do půl pasu v několikastupňovém mrazu tříbil techniku fackováním stromu.

To Diego měl na přelomu roku zcela jiné starosti, neboť ho sklátil zápal plic a on skončil v nemocnici. Z našich zdrojů ovšem víme, že také on se mihnul v gymu, kde si při nejmenším zkusil nasadit tradiční japonský sumo úbor.

Kolik váží Gappa a Diego Kotlár?

ZÁPAS V SUMO
Jan "Diego" Kotlár Ondřej "Gappa" Bihary
Váha: cca 200 kg Váha: cca 240 kg
Bilance: 0-1 Bilance: 0-0

Nenechte se zmást, sumo je velice technická disciplína, ve které hraje klíčovou roli hned několik faktorů současně. Ve stabilitě, celkové hmotnosti i znalosti úchopů a celkového pojetí tohoto sportu, bude mít ovšem Gappa nepochybně navrch.

To se mimochodem projevilo i při staredownu v rámci tiskovky B4theclash (video níže), kdy Gappa umně svých břichem odstrčil Kotlára, zatímco on sám při ataku soupeře zůstal stát jako přikovaný. Gappa je sice co do vzrůstu o několik centimetrů nižší, zároveň jsou ale jeho nohy srovnatelné s kmeny stromů, což by mu v kombinaci s dobrou práci se svým těžištěm mělo zajistit vítězství.

Zápas Kotlár vs. Gappa je vypsán na 5 vítězných bodů. Kdo tedy jako první dokáže svého protivníka vystrčit dovoleným způsobem mimo kruh, zapíše se do historie Clash of the Stars. To je velká změna oproti klasickému sumo, jak ho známe z Japonska, kde hned při prvním opuštění vyznačeného prostoru zápas končí. V tomto případě budou muset oba kohouti ukázat jistou kondici a taktickou vyzrálost, zda jim ale tyto pojmy něco říkají, se ale můžeme jen domnívat.

TIP: Gappa zvítězí, v kurzu 1,60 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Tip Gappa vs Diego Kotlár zápas v sumo

Pro Gappu bude zápas na Clash of the Stars 7 premiérovým vystoupením. To Diego Kotlár už jednou atmosféru turnaje zažil, na zápas s Karlosem Bendou ale určitě nevzpomíná rád. Navzdory osobním útokům totiž v kleci nepředvedl zhola nic, a navrch si odnesl několik stehů na zadní části hlavy.

Jak sledovat Gappa vs. Diego Kotlár živě v livestreamu?

Live stream Clash of the Stars 7 bude možné sledovat pouze pomocí placeného PPV na clashofthestars.tv. Cena PPV je v předprodeji 269 Kč s možností přehrát si všechny zápasy až 7 dní zpětně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gappa už je součástí Clash of the Stars

Gappa, alias Mr. Vitamínek novou akvizicí Clash of the Stars? První výhru už má za sebou

Organizace Clash of the Stars nepřestává lovit bizarní postavičky ve světě influencerů. Kdo by se mohl v kleci zanedlouho představit?

Vsaďte si na Clash of the Stars 7 u Fortuny

Fortuna kurzy Clash of the Stars 7: Kdo je největší favorit karty a na koho se nejvíce sází?

Turnaje Clash of the Stars jsou mezi sázkaři hojně vyhledávanou událostí.✏️ U sázkové kanceláře fortuna najdete kurzy na všechny zápasy...

Tadeáš Veselý se toho nebojí

Kontroverzní Gangstaboy z Clashe dráždí Babu Jagu. „Nebojím se tě,“ vzkázal mu

Na Instagramu se rozhořel spor mezi známými tvářemi Clash of the Stars. Tadeáš Veselý si vyměnil pár peprných vzkazů s Vaškem Mikuláškem a...