Gappa, alias Mr. Vitamínek novou akvizicí Clash of the Stars? První výhru už má za sebou

Organizace Clash of the Stars nepřestává lovit bizarní postavičky ve světě influencerů. Kdo by se mohl v kleci zanedlouho představit?

Gappa už je součástí Clash of the Stars Foto: Clash of the Stars

Gappa na Clash of the Stars 6? Diego Kotlár na něj v generálce nestačil

Tomáš Le Sy a Jakub Jíra tentokrát upřeli svou pozornost na TikTok, kde už nějakou dobu trendují cringe videa těžkotonážníka Gappy. "Ahoj, zdraví tě Gappa vo*e". Tímto pozdravem začína většina příspěvků stále populárnějšího tvůrce prapodivných videí. Gappa v nich na úvod vždy hodí do sklenice s vodou šumivý vitamín s dovětkem, abychom tu byli tisíce let.

Ve skutečnosti lze ale hledat hlubší smysl jeho videí jen velmi těžko. Gappa si klade za cíl za každou cenu pobavit diváky a prosadit se v nepředvídatelném algoritmu sociální sítě TikTok. Pojídání potravin všeho druhu s doprovodnou "klaunskou estrádou" každopádně v jeho podání slaví úspěch. Aktuálních 123 tisíc sledujících je už úctyhodné číslo.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení za snadnou registraci ZDE

Gappa na úvod svého účinkování v Clash of the Stars přemohl v žebírkové výzvě Diega Kotlára. TikToker Gappa, vlastním jménem Ondřej Biháry, ukázal v plné parádě svůj nekonečný apetit a bezedný žaludek. Opravdu skvělý výkon!

Gappa za spořádání neuvěřitelné porce žeber obdržel svůj první vítězný pohár a poraženého Diega Kotlára v této netradiční disciplíně zcela zválcoval. Nyní se nabízí otázka, zda svou formu ukáže i přímo v kleci. Kdy, a jestli bude zavalitý chlapík v budoucnu zápasit na některém z galavečerů CotS, ovšem zůstává zahaleno rouškou tajemství.

V minulosti se Gappa dokonce ve svých videích pokoušel o pohyby připomínající stínový box. Napětí bylo cítít i na tradičním staredownu s Diegem Kotlárem po zmíněné žebírkové výzvě. Jakoby se Gappa skutečně chystal na dráhu fightera.

Gappa nicméně překvapil, kdy na dotaz jednoho z fanoušků odpověděl, že jeho "ostrá" příprava začíná přesně na Štědrý den. Že by si snad místo cukroví dopřál tréninkové dávky v gymu? Nechme se překvapit.

Bizarní internetová postavička je samozřejmě terčem mnoha reakčních kanálů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Tadeáš má radost, že má tolik pozornosti

Tadeáš Růžička si ze své situace nic nedělá. Přetvářka, nebo naprostá ignorance?

Proti Tadeáši Růžičkovi se konečně rozběhlo trestní stíhání. Pokora a lítost se však ani tak nekonají. Tadeáš si svou situaci možná dokonce...

Jaroslav Kotlár

Nadlidská síla a nekonečná zloba. Jarda Kotlár plánuje pomstu. Co vzkázal soupeři?

Jedna z hvězd organizace Clash of the Stars, Jaroslav Kotlár započal "ostrou" přípravu na svého nadcházejícího soupeře. I tentokrát to bude...