Nadlidská síla a nekonečná zloba. Jarda Kotlár plánuje pomstu. Co vzkázal soupeři?

Jedna z hvězd organizace Clash of the Stars, Jaroslav Kotlár, alias Kotlár Security, započal "ostrou" přípravu na svého nadcházejícího soupeře. I tentokrát to bude hodně osobní. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Jaroslav Kotlár Foto: Clash of the Stars

Jarda Kotlár popustil uzdu emocím: "Ty sra*ko hubená!" vzkázal soupeři

Nesmlouvavý Jarda Kotlár má evidentně nervy na pochodu. Na Instagramu se aktuálně vytasil s pořádně agresivním videem a přidal i peprný vzkaz pro nadcházejícího soupeře. Tím bude známý influencer Marek "Datel" Valášek.

Zápas, kde je na první pohled obrovský, minimálně 50kilový váhový rozdíl, proběhne pravděpodobně už v říjnu v rámci chystaného galavečeru Clash of the Stars 6. Oba borci už dříve souhlasili s nevšedními pravidly, rukavice tentokrát zůstanou v tašce a do akce půjdou holé klouby.

Mezi oběma kohouty a bývalými kamarády se už před časem rozhořel velmi osobní spor. Datel měl údajně se svoji partou okrást právě Jardu Kotlára. S tím ale nedávný titulový vyzyvatel střední váhy absolutně nesouhlasí a naopak on sám označil autora populárního hitu La Cosa Nostra za podvodníka a arogantní celebritu. Více jsme o tom psali zde.

Že to v Jardovi extrémně vře, a nemůže se dočkat, až se zavřou dvířka klece, je patrné i z posledního videa, kde si svou zlost prozatím vybil na boxovacím pytli.

"Takže Datle, připrav se, protože dostaneš granáty. Ty sra*ko hubená! Za to, že jste mě okradli... Poteče krev, ty z*rde, uvidíš... Nevím, proč jsem tak moc hladový po krvi, asi to je kvůli tomu, co jste se mnou udělali. Nejhorší pro mě je ta doba, to čekání na tebe. Pamatuj si, že buď chcípnu já, nebo ty. Zatím čau"

Jaroslav Kotlár má prozatím v organizaci Clash of the Stars vyrovnané zápasové skóre (1–1). Při své premiéře byl nad jeho síly Karlos Benda. Jarda si ale následně spravil chuť v kleci strachu, kde zlikvidoval narychlo zaskakujícího protivníka s přezdívkou Huhu.

Vedle dráhy bojovníka rozjel Jarda Kotlár i úspěšnou kariéru rappera a stal se velice "žádaným zbožím". Ke spolupráci si ho například nedávno přizval známý slovenský rapper Frayer Flexking.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Uvidíme Karlose v Clash of the Stars?

Kotlár chce srovnat Vémolu. Stačil bych na tebe sám, vzkázal Terminátorovi

Stačí jeden nevinný vtip na narozeninové oslavě, aby se na sociálních sítích rozjela nevídaná přestřelka. Uvidíme Karlose s Kotlárem v...

Datel vs. Dynamo v B4THECLASH

Datel chce do klece Kotlára! Jardu výzva rozzuřila

Pátý turnaj Clashe už je za rohem, a u jednoho stolu se v rámci tradičního B4THECLASH potkali bojovníci titulového zápasu Datel a Dynamo.

Jarda Kotlár zvítězil ve stylu

COTS 4: Kotlár se zdržel se soupeřem v kleci strachu jen 18 vteřin

Galavečer Clash of the Stars 4 v O2 Universum je minulostí a zápasy rozhodně nenudily. To nejzajímavější z turnaje vám přinášíme v tomto...