Tadeáš Růžička si ze své situace nic nedělá. Přetvářka, nebo naprostá ignorance?

Proti Tadeáši Růžičkovi se konečně rozběhlo trestní stíhání. Pokora a lítost se však ani tak nekonají. Tadeáš si svou situaci možná dokonce užívá, potěšeně přiznal, že tolik prostoru se mu nikdy předtím nedostalo a očividně je za to vděčný.

Tadeáš má radost, že má tolik pozornosti Foto: Facebook/RFA

Tadeáš si z trestního stíhání nic nedělá, vtipkuje a děkuje za pozornost

Pokud jste čekali, že trestní stíhání dožene Tadeáše Růžičku do kouta, kde se začne kát a konečně projeví lítost, byli jste na omylu. Nejenže se Tadeášův postoj k situaci s do bezvědomí zmláceným mužem nezměnil, dokonce se nebojí na tohle téma vtipkovat. A to i přesto že mu hrozí nemalý trest.

„Následně jsme na základě získaných podkladů zahájili trestní stíhání proti konkrétnímu muži za trestné činy výtržnictví a ublížení na zdraví, za což mu v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,“ prohlásil pro CNN Prima News mluvčí Policie České republiky Jan Daněk.

Zdá se však, že Mawar razí „heslo špatná reklama, také reklama“ a svou nově nabytou popularitu si užívá, i když nejde o slávu v kladném slova smyslu. V jednom ze svých příspěvků si pochvaloval, jaké se mu dostává pozornosti: „Tolik prostoru v televizi jsem nikdy nedostal, ani když jsem vyhrál ty největší šampionáty, třeba mistrovství světa. Takže díky.“

Později však zároveň polemizoval o tom, zda je sláva dar, nebo prokletí. Že by alespoň na chviličku zalitoval svého jednání, nebo šlo jen o přetvářku? To těžko říct, každopádně netrvalo dlouho a Tadeáš se vrátil ke svým obvyklým způsobům a na jednom z tréninků společně s trenérem vtipkovali – někdo by mohl namítnout, že vzhledem k Tadeášově situaci nevhodně.

„Trénink byl dobrej, Táďo, mohls víc makat a nemusels zase přijít úplně sjetej a hajlovat tady. A pak jsi nemusel dokopávat tu starou babičku. A už vůbec jsi nemusel okrádat toho malýho kluka,“ odpověděl Tadeášovi jeho trenér na otázku „Jaký byl trénink?“.

Kromě případu s ještě donedávna neznámým mužem, jenž skončil po agresivním (zřejmě Růžičkově) zásahu v bezvládném stavu na zemi, se řeší i incident, který se nedávno odehrál v Praze a o němž na sociálních sítích informovala jedna z aktérek, která se k dění nechtěně připletla. Více čtěte zde: Růžička prý znovu řádil! Svědkyně popsala Mawarovo ohavné chování, výhrůžky a násilí

Uvidíme tedy, jakým směrem se bude Růžičkovo trestní stíhání ubírat a co všechno nám do té doby ještě Tadeáš poví. Lítosti se ale nejspíš nedočkáme, i kdyby čert na koze jezdil, Růžičku jeho jednání nejspíš (alespoň jak se zdá navenek) nechává chladným.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Agrese v kleci i mimo ni. Růžička údajně nabádal k násilí i ostatní

Už několik dnů se na české MMA scéně nemluví o ničem víc než o kauze Růžička. Postupně vyplouvají další informace, které Mawarovi moc...

Tadeáš Růžička si u fanoušků nepomohl

Mawar svým prohlášením přilil olej do ohně, vyplývá to z reakcí fanoušků

Kritika na adresu Tadeáše Růžičky zjevně nebere konce. Novou vlnu nevole spustilo nedávné vyjádření mladého zápasníka, které pobouřilo...

Tadeáš Růžička je v pořádném maléru

Novinky v Růžičkově kauze: Policie už vznesla obvinění. Jaký trest Mawarovi hrozí?

V nechvalně známé kauze Tadeáše Růžičky vypluly na povrch nové informace. Policie problémového zápasníka obvinila ze dvou závažných...