Novinky v Růžičkově kauze: Policie už vznesla obvinění. Jaký trest Mawarovi hrozí?

V nechvalně známé kauze Tadeáše Růžičky vypluly na povrch nové informace. Policie problémového zápasníka obvinila ze dvou závažných trestných činů. Více info se dočtete v článku.

Tadeáš Růžička je v pořádném maléru Foto: OKTAGON MMA

Vyšetřování postoupilo: Policie viní Mawara z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví

Nad Tadeášem Růžičkou se postupně začínají stahovat mračna. Jeho brutální chování, o kterém jsme vás informovali například zde, je již nějakou dobu předmětem policejního vyšetřování.

Policie v těchto dnech vynesla obvinění, které v konečném důsledku mohou Mawara poslat až na 3 roky za mříže. Mladý bojovník si navíc situaci sám zhoršil sérii nešťastných reakcí bez větší sebereflexe, což se u fanoušků setkalo s velkou vlnou kritiky. K tomu všemu mohou policejní orgány taktéž přihlédnout.

Stále sice platí, že vyšetřování se může protáhnout i na několik měsíců následkem série odvolání, avšak v tuto chvíli je jasné, že je Mawar oficiálně ve velkém průšvihu. Sám Růžička si ale vážnost celé situace nepřipouští a na sociálních sítích ji spíše zlehčuje.

sipka Čtěte také: Mawar dál pálí ostrými: „Lidi jste ovce, já motivuji velkou populaci lidí už přes 10 let“

Na internetu se navíc vyrojila informace o tom, že se policii mělo podařit vypátrat napadeného muže a ten měl poskytnout výpověď o celém incidentu. Celou situaci budeme i nadále sledovat a přineseme vám nejčerstvější informace.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička si u fanoušků nepomohl

Mawar svým prohlášením přilil olej do ohně, vyplývá to z reakcí fanoušků

Kritika na adresu Tadeáše Růžičky zjevně nebere konce. Novou vlnu nevole spustilo nedávné vyjádření mladého zápasníka, které pobouřilo...

Tadeáš Mawar Růžička

Agrese v kleci i mimo ni. Růžička údajně nabádal k násilí i ostatní

Už několik dnů se na české MMA scéně nemluví o ničem víc než o kauze Růžička. Postupně vyplouvají další informace, které Mawarovi moc...

Tadeáš Růžička konečně vydal prohlášení

Dlouho očekávané vyjádření je konečně tady! Tadeáš Mawar Růžička promluvil ke kauze napadení

Trvalo to dlouho, ale nakonec to přišlo. Na Instagramu Tadeáše Růžičky se objevilo video, ve kterém mladý zápasník nabízí svůj pohled na...