Mawar svým prohlášením přilil olej do ohně, vyplývá to z reakcí fanoušků

Kritika na adresu Tadeáše Růžičky zjevně nebere konce. Novou vlnu nevole spustilo nedávné vyjádření mladého zápasníka, které pobouřilo značnou část fanoušků bojových sportů. Více se dočtete uvnitř článku.

Tadeáš Růžička si u fanoušků nepomohl Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Nedostatečná lítost, špatná formulace? Fanoušci Růžičkovo vyjádření evidentně nepřijali

Pokus o pokání Mawarovi příliš nevyšel. Skrz naskrz propíraný bijec se po několika týdnech odhodlal k vyjádření, u fanoušků ale moc nepochodil. Svoje hrubé chování, které si sám natočil a poté umístil na sociální sítě, se zarylo hluboko do paměti široké veřejnosti a kritika neustává ani po nedávném vyjádření.

Reakce Mawara přišla v neděli v podvečer na jeho instagramovém účtu. Jeho slova si můžete přečíst zde. To, že je pro něj sport na prvním místě fanoušky neobměkčilo. Důvod jeho činu totiž dál zůstává veřejnosti skrytý a všichni se teď právem dožadují vysvětlení. Spoléhá se snad Mawar na to, vše vyřeší zub času?

Názory fanoušků najdete na našem facebooku zde. Veskrze jde ale o negativní reakce. Rozhořčení fanoušků je evidentní. Růžička se sice ve videu mimo jiné vyjádřil ve smyslu, že podobné komentáře nečte, takto silná vlna hateu se k němu ale nepochybně dostane. O tom, zda přijde doplňující vyjádření, ale můžeme v tuto chvíli jen spekulovat.

Tak či tak, Mawar se momentálně v Česku nezdržuje. Na dalších videích je totiž vidět, že vyrazil na kemp do přímořské destinace, kde spolu se sparingpartnery podstupuje vydatné tréninkové jednotky. Jenže zápas nejspíše není na pořadu dne.

Bude dlouho trvat, než celá kauza utichne. Pokud vůbec. Promotéři se jistě nepohrnou do toho, aby za této situace nabídli Mawarovi zápas. Alespoň to vyplývá z několika prohlášení. Známý ranař se přitom ještě před pár týdny po vyhraném zápase v organizaci Clash of the Stars těšil obrovské popularitě. Ta teď ale vzala za své.

Důvod, proč Mawar aktuálně netrénuje v Praze, patrně do velké míry souvisí i s tím, že proti jeho chování se ostře ohradili zástupci domovského Spejbl Gymu v čele s Ondřejem Hutníkem. V zákulisí se navíc spekuluje i o neshodách s jeho přítelkyní, která byla v době natočení videa přímo na místě.

Mawar následkem svého činu prožívá dost možná nejtěžší období života, jak se k tomu ale postaví závisí čistě na něm. Prozatím si fanoušky zpět na svoji stranu rozhodně nezískal.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...

Na vyjádření Tadeáše Růžičky zatím čekáme marně

Výčitky a strach o budoucnost? Ani náhodou. Růžička si užívá prosluněné pláže na Mallorce

Kdo by čekal, že si Tadeáš Mawar Růžička láme hlavu s očekávaným vyjádřením, bude na omylu. Propíraný gangster zatím ohledně své kauzy...

Tadeáš Mawar Růžička

Neponaučitelný Růžička a další kompromitující video. Vyděšená přítelkyně volala o pomoc

Kauzu, která začala původně jedním videem, neustále doplňují další informace, které situaci přiostřují.💣 Co se na Tadeáše Růžičku vynořilo...