Výčitky a strach o budoucnost? Ani náhodou. Růžička si užívá prosluněné pláže na Mallorce

Kdo by čekal, že si Tadeáš Mawar Růžička láme hlavu s očekávaným vyjádřením, bude na omylu. Propíraný gangster zatím ohledně své kauzy mlčí. Tady je jeden z důvodů, proč tomu tak je.

Na vyjádření Tadeáše Růžičky zatím čekáme marně Foto: RFA

Růžička stále mlčí. Momentálně nabírá síly v lukrativní destinaci

Na hlavu Tadeáše Růžičky se po zveřejnění brutálního videa snesla nebývalá kritika. Ke kauze se vyjádřily snad všechny persony domácí bojové scény. Na tahu by tak měl být právě Růžička, aby se nějakým způsobem pokusil objasnit detaily hrůzného činu. Reakce z jeho strany ale stále nepřichází.

Jedním z důvodů je i to, že Mawar v době vypuknutí skandálu odcestoval se svoji přítelkyni na Mallorcu. On sám se sice v těchto dnech ze sociálních sítí odmlčel, přesto z jeho potutelného úsměvu na několika instastories lze usuzovat, že mu současný humbuk kolem jeho osoby příliš vrásek nedělá. Minimálně to nedává najevo. Pravdou ale je, že ho po návratu do Česka čekají krušné časy. Těžko říci, co se Mawarovi aktuálně honí hlavou, své vizitky kontroverzního člověka, se ale prozatím zarytě drží.

Postav se k tomu čelem a nasypej si popel na hlavu, vyzval ho Kotalík

Jedním z mnoha, kdo se k videu čerstvě vyjádřil, je bijec Michal Kotalík. A není to náhoda. On sám si totiž v minulosti odpykával nepodmíněný trest za ublížení na zdraví. Jeho tehdejší situace byla z několika stran právě k činu Růžičky připodobňována, sám Kotalík se ale proti tomu ostře ohradil a v tomto směru se ho zastal i promotér Ondřej Novotný.

„Dokážu se vcítit do kůže Tadeáše a myslím, že mu aktuálně není vůbec dobře. Měl by si se ale ke všemu postavit jako chlap a sypat si popel na hlavu,“ vyzval Kotalík někdejšího tréninkového kolegu z Reinders Gymu.

Jaké zaujme Mawar k celé situaci stanovisko se brzy dozvíme. A nebo také ne. On sám se sice nechal slyšet, že jde o starší záležitost a mediálně nafouknutou bublinu, to však bylo ještě předtím, než kauza nabrala současných rozměrů. Více jsme o tom psali zde.

Aktuálním jednáním si ale Mawar nejspíše v očích fanoušků i veřejnosti dál škodí. Zásadní z jeho pohledu ale samozřejmě bude, zda a kdy se naplno rozběhne vyšetřování státních orgánů. My budeme celou situaci i nadále sledovat a přineseme vám čerstvé informace.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Na Mawara prší kritika ze všech stran, známý těžkotonážník se ho překvapivě zastal

Skandál okolo Tadeáše Růžičky hýbe celou tuzemskou scénou. K incidentu se již vyjádřila celá řada známých osobností. Podrobnosti si...

Karlos Benda reaguje na Mawara

Bijec Karlos Benda reaguje na šokující chování Mawara. Jak to vypadá s jejich zápasem?

Kolem Tadeáše Růžičky, je v posledních dnech a týdnech pořádně rušno. V rámci nejnovějšího videa se na jeho adresu vyjádřil i Karlos Benda,...

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...