Bijec Karlos Benda reaguje na šokující chování Mawara. Jak to vypadá s jejich zápasem?

Kolem Tadeáše Růžičky, je v posledních dnech a týdnech pořádně rušno. V rámci nejnovějšího videa se na jeho adresu vyjádřil i Karlos Benda, jehož Mawar před nedávnem vyzval na souboj.

Karlos Benda reaguje na Mawara Foto: Clash of the Stars

„Selhal jako člověk“, pálí Benda do Mawara a vysvětluje svůj pohled na věc

Bývalý kulturista a dnes jedna z hlavních tváří Clash of the Stars, Karlos Benda, se u fanoušků těší stále větší oblibě. Jeho lidské chování a vystupování se sice v rámci této organizace vymyká, jeho fanouškovský tábor se ale díky tomu neustále rozrůstá. Pořádné pozdvižení vyvolala před několika týdny výzva Mawara směrem ke Karlosovi Bendovi. Podrobně jsme vás o tom informovali zde.

Od té doby se odehrálo několik zásadních skutečností. Předně se na hlavu Mawara snesla poměrně velká kritika za jeho do značné míry arogantní chování. To mělo za následek velký odliv fanoušků směrem k Bendovi, aniž by pro to musel oblíbený těžkotonážník cokoliv udělat.

sipka Vsaďte si na bojové sporty s bonusem 300 Kč za registraci ZDE

Další várku emocí vyvolalo doslova šokující video, které během několika hodin obletělo český internet. Mawar na něm fackuje ležícího muže v bezvědomí, kterého podle všeho pár chvil před tím knockoutoval, kvůli údajnému napadení jeho přítelkyně. Právě k tomuto videu se Karlos Benda v nejnovější reakci vrátil a Mawarovo chování odsoudil. Zároveň ho označil za nepřípustné i z několika dalších důvodů, jako jsou sklony k agresivnímu jednání a vyhrožování ze strany Mawara.

„On selhal jako člověk v mnoha aspektech. Ve výsledku je to úplně jednoduchý. Pokud ten borec, který tam ležel v bezvědomí, skutečně napadl jeho přítelkyni, tak je potřeba si uvědomit, že Mawar je profesionální fighter a mohl toho týpka zpacifikovat sto jinými způsoby bez toho, aby se ho pokusil zabít.

Další obrovské selhání je to, že si to Mawar natočí a dá si to na sociální sítě. On si sám natočil a zveřejnil trestný čin. Je to absolutně absurdní jednání. On sám ve výsledku možná sám sebe dostal do vězení. Tímhle nejde nic jiného, než opovrhovat. Tohle se nesmí stát a ve všech ohledech je to nepřípustné. Čím víc Mawara poznávám, tak vidím, co je to za člověka.“

Dojde na zápas Benda vs. Mawar?

Karlos Benda v jedné části videa přiblížil, jak to aktuálně vypadá s jejich vzájemným zápasem. „Můžu říct jen to, že Clashi se to hodně zalíbilo a je to v jednání. Z Mawarovy strany tam přišlo několik úsměvných věcí… každopádně teď to vypadá, že dříve, nebo později k zápasu dojde. Může se cokoliv změnit, ale v tuto chvíli to vypadá, že zápas bude,“ uzavřel svoje povídání Benda. Na celé video se můžete podívat zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mawar s přítelkyní

Mawar se nebojí pustit do nikoho, dokonce ani do své přítelkyně! Teď sklízí kritiku

Tadeáš Mawar Růžička se zřejmě nechává unášet nově nabytou popularitou a některé fanoušky pobuřuje svým jednáním. Nebojí se pustit ani do...

David Kozma a Pavel Bechtold v Brichtalk

Pillow fight Kozma vs. Brichta: Co jejich zápasu v Clashi stojí v cestě?

Není tajemstvím, že jsou Leo Brichta a David Kozma fanoušky české jedničky v bizarních zápasech Clash of the Stars. Uvidíme je někdy v...

Max Green

Max Green? „Musím se smát,“ reaguje promotér Red Face Petr Diviš a přibližuje další plány

Organizace Red Face má za sebou první turnaj, který vyvolal napříč scénou nemalé vášně. Oslovili jsme promotéra Petra Diviše, který nám...