Max Green? „Musím se smát,“ reaguje promotér Red Face Petr Diviš a přibližuje další plány

Organizace Red Face má za sebou první turnaj, který vyvolal napříč scénou nemalé vášně. Oslovili jsme promotéra Petra Diviše, který nám poskytl exkluzivní rozhovor. Na co se mohou fanoušci v budoucnu těšit?

Max Green Foto: Red Face

Rozhovor: Petr Diviš z Red Face hodnotí úvodní galavečer a reaguje na kritiku

Něco se povedlo více, něco méně. Trefou do černého se z pohledu Red Face zdá být tzv. booty slap, tedy plácaná přes zadek, která přitáhla značnou pozornost a organizace chce v tomto konceptu pokračovat i pro nadcházející turnaje.

Komplikaci naopak přineslo odstoupení influencera Maxe Greena, který za podivných okolností odmítl nastoupit do zápasu v telefonní budce s Kolesem jen pár desítek minut před samotným duelem. Zápasy proběhnuvšího turnaje budou postupně přidávány na YouTube kanál Red Face od dnešního dne. Tady je vyjádření jedné z klíčových postav organizace Red Face, Petra Diviše.

Máte za sebou úvodní turnaj, jak ho s odstupem několika dní hodnotíte?

S odstupem pár dní utichly všechny emoce a pomalu se snažíme zhodnotit, co bylo dobře a co bylo špatně. Co vše bychom chtěli do budoucna změnit, a jak přinést fanouškům a divákům více zajímavější podívané.

Rozhodně nechceme veřejně hlásit, jak bylo vše super a růžové, jak by udělaly jiné organizace, ale chceme se postavit čelem ke všem překážkám a nedokonalostem, které první galavečer provázely. Chceme být upřímní k diváků, fanouškům, zápasníkům a hlavně sami k sobě. Zapracovat poznatky z galavečeru a zlepšit co nefungovalo na 100% a posunout kvalitu.

Na který zápas jste zaznamenali největší ohlasy?

Dle očekávání to byl booty slap slečen. To mělo očekávaný ohlas a rozhodně s tím počítáme i do budoucna. Nicméně po klasické sportovní stránce měl obrovský ohlas, Vargas vs. Šíma , Rosenberg s Chlupem, tak i Raiter s Novákem. Každopádně velmi zajímavý zápas byl Čavajdová versu Phannarai, kde jsme viděli opravdu box na špičkové úrovni.

Zaregistrujte se u Betana zde

Jak se podařilo turnaj zvládnout po organizační stránce?

Jak jsem uvedl výše, bylo na poslední chvíli mnoho změn, které samozřejmě měli dopad na vnitřní organizaci galy. Navíc se celý tým teprve sehrává a postupně nastavuje nové procesy. Rozhodně na příští akci fanoušci zaznamenají mnoho pozitivních změn k lepšímu.

Několik vlivných lidí české bojové scény vyjádřilo po vašem turnaji poměrně velké rozhořčení.Co říkáte na jejich kritiku?

Řídím se heslem: v životě nebyla postavena socha kritikovi, ale těm co byly kritizováni. Každý má nárok na svůj názor a my jim ho nebereme. Za každého budou postupem času hovořit výsledky a ty se počítají. Několik vlivných lidí bylo na hale a těm se to zase líbilo s těší se na další turnaje.

Spolupráce s moderátorem Matoušem Rajmontem bude pokračovat i do budoucna?

Matouš je dlouhodobě vnímán jako seriózní moderátor a docela jsme se báli, zda jej naše myšlenka osloví. A je skvělé, že i on pochopil, že máme dobré úmysly a cestu, která ve finále pomůže jak MMA, tak i dalším sportům. Teď jsem na dovolené a věnuji se dětem, jak se vrátím s Matoušem si sedneme a řekneme si co dál.

Jak vám Max Green vysvětlil nenastoupení do zápasů s Kolesem a budete tu situaci dále řešit. Případně jak?

Zde se musím usmát. Čekali jsme, že přijde nějaká reakce konkurence, ale tohle jsme nečekali. Tuto záležitost necháme na posouzení právníkům a dle jejich reakcí pak uvážíme další kroky.

Druhý turnaj je naplánovaný na září. Na co se mohou fanoušci těšit?

Přesněji počítáme se začátkem října a fanoušci se rozhodně mohou těšit na pyramidu v booty slap, klasické MMA zápasy a pak máme v rukávu ještě pár zajímavosti a novinek, které si zatím necháme pro sebe, aby nám konkurence nezačala vykrádat nápady.


„Fanoušci se rozhodně mohou těšit na pyramidu v booty slap,
klasické MMA zápasy a pak máme v rukávu ještě pár zajímavosti a novinek“


Bude váš záměr i pro příští galavečery mixovat profesionální zápasy s bizár fighty?

Trochu bych tu formulaci poupravil. Nechceme finálně zacházet do takového bizáru jako jiné organizace a tento večer nás ponaučil. Chceme připravovat mediálně zajímavé fighty tak, aby se zároveň s tím zviditelnili i jiní profesionální fighteři a sport.

Je na závěr něco, co byste chtěl vzkázat fanouškům Red Face?

Rozhodně s pokorou děkujeme za skvělou atmosféru a pevně věříme, že na příštím turnaji si užijete více zábavy a skvělých zápasů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mawar s přítelkyní

Mawar se nebojí pustit do nikoho, dokonce ani do své přítelkyně! Teď sklízí kritiku

Tadeáš Mawar Růžička se zřejmě nechává unášet nově nabytou popularitou a některé fanoušky pobuřuje svým jednáním. Nebojí se pustit ani do...

Max Green na Clash of the Stars

Proč se Max Green neobjevil v Red Face? Mluví se o únosu a půlmilionové pokutě

Hned první duel galavečera nové organizace Red Face se neobešel bez problému. Očekávaný Max Green se neukázal. Co stálo za jeho náhlým...

David Kozma a Pavel Bechtold v Brichtalk

Pillow fight Kozma vs. Brichta: Co jejich zápasu v Clashi stojí v cestě?

Není tajemstvím, že jsou Leo Brichta a David Kozma fanoušky české jedničky v bizarních zápasech Clash of the Stars. Uvidíme je někdy v...