Mawar se nebojí pustit do nikoho, dokonce ani do své přítelkyně! Teď sklízí kritiku

Tadeáš Mawar Růžička se zřejmě nechává unášet nově nabytou popularitou a některé fanoušky pobuřuje svým jednáním. Nebojí se pustit ani do Karlose Bendy, ani do vlastní přítelkyně.

Mawar s přítelkyní Foto: Facebook/Clash of the Stars

Rychle nabyl, rychle pozbyl? Čím Mawar rozčiluje fanoušky?

Tadeáš Růžička nedávno v kleci seřezal Tadeáše Gangstaboye Veselého, čímž si vysloužil spoustu nových fanoušků i pozornost médií. Navzdory tomu, že ho někteří profesionální spolubojovníci za účast v Clash of the Stars kritizovali, pro většinu fanoušků (a hlavně pro odpůrce Gangstaboye) šlo o jeden z nejzajímavějších zápasů pátého turnaje.

Mawar navíc věděl, jak moc ho tahle organizace zviditelní a nejednou přiznal, že na jeho rozhodnutí do turnaje jít, ovlivnila i nemalá finanční odměna. Nikdo nepředpokládal, že by zápas dopadl jinak, než jak dopadl, ale přesto si Mawar zažívá náhlý příval příznivců i pozornosti.

Komu by se to nelíbilo, Mawar však teď dělá kroky, kterými část nově nabytého fanouškovstva zase ztrácí. Očividně se chystá v organizaci ohřát déle, než bylo v plánu, a tak se začal pouštět do Karlose Bendy, kterého vyzval do klece a vůči němuž se nebojí využít i ostřejších výrazů.

„Ty nejsi sportovec, ty jsi youtuber, začal ses s**t do bojových sportů a lidi jako ty jsou těžce trestaný,“ pustil se do Karlose Mawar. Benda reagoval, že Růžička zřejmě potřebuje „další vejvar“, ale ve finále prohlásil, že s podobným zápasem nemá problém.

Nutno přiznat, že tohle u Mawara nikdy nebylo jinak, ale dokud se takto opíral do Gangstaboye, lidem to zase tolik nevadilo, Benda má však úplně jinou fanouškovskou základnu a těší se velké podpoře svých příznivců. Tadeáš Mawar Růžička ale celkem nedávno pochopil, jak důležité je dělat show, aby si člověk v téhle branži udržel pozornost, a trashtalk k tomuhle sportu určitě patří.

Mawar ale i nadále sbírá u fanoušků minusové body. Tuhle se pustil do hejtrů a Bendových příznivců a vyzval je, ať za ním přijedou do Řep, aby si to vyříkali z očí do očí. Je jasné, že jde o celkem zbytečnou reakci, která nejspíš nebude mít jinou odezvu než další vlnu kritiky na sociálních sítích, problém ale je, že Růžička je v tuhle chvíli zřejmě v takové ráži, že by se se svými hejtry opravdu klidně popral.

Další hřebíček do pomyslné rakve své popularity zatloukl streamem, kde sparuje se svou přítelkyní. Z videa je zřejmé, že jde o zábavu, se kterou souhlasili oba zúčastnění, ale když Mawarova přítelkyně po jednom z kopů skončí na zemi, Růžička se začne rozčilovat: „Co je, co brečíš? Chceš spárovat s Mawarem? (...) Tady ji máte. Tak máš být tvrdší (...) Furt chce se mnou spárovat, tak ať ví, jak ten sport trošku chutná.“

Zdá se tedy, že Mawar se možná začíná trochu ztrácet v tom, co je show a co už je za hranou a hrozí mu, že jak rychle přišel k novým příznivcům, stejnou rychlostí o ně zase přijde, a přitom by stačilo jen trochu ubrat plyn.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola lítá v průšvihu

Nečekaná zápletka! Karlos Vémola se měl doznat policii v kauze „tygři“

Nedávna kauza Karlose Vémoly okolo nelegálního chovu a distribuce vzácných bílých tygrů nabrala zcela nový spád. Přečtěte si nejnovější...

David Kozma a Pavel Bechtold v Brichtalk

Pillow fight Kozma vs. Brichta: Co jejich zápasu v Clashi stojí v cestě?

Není tajemstvím, že jsou Leo Brichta a David Kozma fanoušky české jedničky v bizarních zápasech Clash of the Stars. Uvidíme je někdy v...

Mawar si vyhlédl dalšího soupeře

Tohle chtělo kuráž. Mawar si vyhlédl o 50 kilo těžšího soupeře. Dojde v Clashi na mega zápas?

Na sociálních sítích se vyrojila obrovsky zajímavá a překvapivá výzva. Miláček davů Tadeáš Růžička má tentokrát políčeno na velké sousto....